rawy
New member
از من میشنوی کتاب درسنامه جامع آمار زیستی رو بخون خیال خودتو برا دکتری راحت کن
جدا؟؟؟؟ :sadsmiley:
ای بابا باز باید یه کتاب دیگه بخرم؟ :13::smiliess (2):
از من میشنوی کتاب درسنامه جامع آمار زیستی رو بخون خیال خودتو برا دکتری راحت کن
عیب نداره نیت مهمه،در اصل میخواست اجتناب کنه که اشتباهآ تاکید کرد.چه هیزم بیاری شدی این وسط
الان فاز حرکت بر علیه مردم برداشتی دیگه؟
![]()
![]()
![]()
اون دفعه به فانووسی جون آبمیوه دادم حالا ایندفعه بستنی بخورین بهتره........
به جووون خودم اگه تو دنیای واقعی هم درست کردن غذا و دسر و کلا هر چی خوردنی بود بلد بودم چقد خوب میشد ولی حیف....
هاااااا:5:سلام منتظر
منظورتون از جمله ی آخر اینه که عاشق شدین آیا؟:33:
هرچی, هم کتاب هم درس, هم زبان ...
خسته نباشیییییییییی
پررررررررررررررند جون, آبمیوه لطفا
واسه کتاب بگو من میخوام این کتاب رو بخورم و نقدش کنم!! واس همین باید بخونمش دیگه!!
واسه زبان هم بگو میخوام نظریاتمو با زبان انگلیسی منتشر کنم...باید زبانم قوی باشه خب!
خوبه؟
جدا؟؟؟؟ :sadsmiley:
ای بابا باز باید یه کتاب دیگه بخرم؟ :13::smiliess (2):
سلام بچه ها
فانوسی جون فک نمی کنم به خاطر معدل باشه عزیزم، چون معدل تو وزارت بهداشت در صورتی تاثیر داره که ما کارشناسی رو در دانشگاه های علوم پزشکی درس خونده باشیم!پس نتیجه این میشه که در رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت معدل هیچ تاثیری نداره!
نمی دونم.... گاهی کم حوصله میشم... دوست دارم بیشتر بشنوم یا بخونم تا حرف بزنم... البته کمی بهترم
و حالا نظر من درباره دوستان
به قید قرعه میگم.البته از آیناز به بعدشو به قید قرعه میگم.
آینازنمیدونم چرا ولی حس میکنم بعد از راوی و 123 از نظر سن سومین دختره تاپیکمونه.(جالب اینجاست 123 بیاد قاطی کنه و البته خود آیناز)
از نظر قد فکرکنم165 تا170
صورتش بنظرم تپله.فکرمیکنم عینک میزنه(ازون بااشا)
پوستش سفید و گل گونه
خیلی فعالانه توی امور گروهی بااهداف خیر شرکت میکنه.و پرمشغلس.البته وقتای زیادیم همینطوری تو خونه دراز میکشه درحالی که میتونه کارای مهمتریم انجام بده.(خودم اینجوریم.نمیدونم چرا فکر کردم آینازم اینجوریه)
تندتند راه میره.رودرواسی داره یا بعبارتی خیلی مبادی آدابه.تا خون به پا نکردم بهتره برم سر مورد بعدی
قد186سانت وزنم بشدت در نوسانه.بین170تا 185؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وزنتون رو درست نوشتید آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
دیشب از بیرون اومدیم تا رسیدم اومدم بشینم پای نت باز ترافیک اضافه ام تموم شد...قیافه ام اینجوری بود
همسرم میگه چیه معتاد باز قطع شد؟؟؟ الان بدنت درد می کنه؟؟؟:
منم تا 2 نیمه شب نشستم انیمیشن رالف رو دیدم... خیلی عالی بود...به خصوص جلسه آدم بدها:riz481:
لطفا کسی شوخی سوسکی نکنه من سکته می کنم ها..... یا یکی داوطلبانه بیاد درمانم کنه....
راستی آیلین و 123 کجان ؟؟؟؟؟؟ جاشون خیلییییییییییییییییی خااااااااااااالیه
بچه ها
همگی سلااااااااااااااااااااااااام...
خداروشکر خیلی ها الان آن هستند....خوشحالم
![]()
![]()
![]()
![]()
اون دفعه به فانووسی جون آبمیوه دادم حالا ایندفعه بستنی بخورین بهتره........
به جووون خودم اگه تو دنیای واقعی هم درست کردن غذا و دسر و کلا هر چی خوردنی بود بلد بودم چقد خوب میشد ولی حیف....
عوضش میتونی اون یکیارو پس بدی.بنظرم این کتاب کامله.حالا برو ببینش باورت میشه.
راستی راهی هست که من بتونم فرمهایی که تو سایت سنجش پرکردم موقع ثبت نام رو دوباره ببینم؟فکرکنم بجای عدد اعشار معدلم بجای 60 شده 160که باح ذف خودبخودی اون صفر میشه 16
:25r30wi: منکه می دونم واسه چی خوشحالی