parand
Well-known member
حدس میزدم اینطور باشه فقط گفتم ی گیری داده باشم فکرنکنید تحت تاثیر ستاره هاتون قرارگرفتم.![]()
خب خدارو شکر حاجت روا شدین...:25r30wi:
تازه اگه امتیازمو ببینید چی میگید.......:tonguesmiley::motat:
حدس میزدم اینطور باشه فقط گفتم ی گیری داده باشم فکرنکنید تحت تاثیر ستاره هاتون قرارگرفتم.![]()
جا داره بخاطر اونکارت همه ستاره هاتو ازت بگیرن
بقول ی بابایی(سمد):هاااااا،بشین تا برات بگوم
بخاطر اون نطق بلندبالایی که درجواب اون دوست هوادار یا مرید عباسی انجام دادی.منم ی دوستی دارم اولش که باهاش آشنا شده بودم هی از این بابا برام میگفت تا اینو معتدلش کردم خودم عضو القاعده شدم.من تازه اون صفحه رو دیدم.قاط زده بودم.البته بخاطر دیدن حروف ع ب ا س ی کنار همدیگه
خیلی خوشم اومد .اون رگ فرویدیت مث من زده بود بالا.خلاصه ای ول
منظورم اینه بجاش بهت خوشه بدن
تابلو شد تو کف ستاره هاتون موندم؟
می بینی راوووی جون. مظلوم گیر آوردن..........
آره ولی ایشون فقط می خواستن اطلاعات بگیرن, یه ذره خونسرد باشید, اون مسئله حل شد و ایشون الان جزو معدود افراد پیگیر صفحه فیلم روان شناسی و فروید هستند, و دارن از اول روی فروید مطالعه می کنن که ما خودمون اینکار رو انجام ندادیم (همونجا یه پست گذاشتم)
هییییییشکیییییییییی نمی تونه پرند جون منو اذیت کنههههههههه
یعنی میگی نیازی نیست ی حمله سایبری یا چیزی ترتیب بدیم؟
یعنی میگی نیازی نیست ی حمله سایبری یا چیزی ترتیب بدیم؟
میشه انقدر بین منو آبجیمو بهم نزنی؟تو باید فرزند دوم خانواده باشی.درست میگم؟یعنی بهتره بگم درست میگه؟(آدلر)
نه جناب یزدان چقد ناراحت شدید...
آبی که راوی جون بهتون تعارف کرد مثل اینکه تاثیر نداشت میخواین پیاز داغو امتحان کنید شایدم آرومتون کرد؟؟؟؟!!!
گذشته از شوخی اون اقا قصد بدی نداشتن. تازه به نظر من قسمت مصالح ساختمانی رو ویرایش کنید بهتره ممکنه ببینند و نارحت شن....
لج میکنی؟خب وسطیم هستی دیگه؟آها آبجی شدین الان؟؟؟ پرند باور نکنی هاااااااااا داره گولت می زنه :25r30wi:
نه خیر من قبلا به شما اعلام کرده بودم که اولی و آخری ام
پرند جان مدام تاکید داره که اگه تمایل ندارید (جنبه ندارید)ادامه ندیم
از طرفی با پرسیدن اون سوالات که ایرادxوyبه فروید چیه درواقع نشون میده که بیش از اون که دنبال شناخت فروید باشه دنبال نقطه ضعفشه.احیانآ شما به یاد دارید که فروید جایی ادعای معصومیت کرده باشه؟خلاصه ی جورایی هدفمنده
البته حق میدم.ایشون قصد داشتن مارو از انحطاط نجات بدن.ظاهرآ موفق نشدن و ما کماکان در مسیر اضمحلال به پیش میرویم.حالا اگه میگی برم اونو پاکش کنم.
جناب یزدان صفحه های قبل و نمیخونید . ما راجع به شما نظر دادیمااااااااااااااااااااااااا :mad_majidonline: اما شما هنوز نظرتون و راجع به نگفتیییییییییییییییییییییی
صفحات چندو بخونم ببخشید کتمو درآورده بودم تو اون یکی تاپیک درحال دعوا بودم.خلاصه ی رابطه انتقالی درگرفته بود که نگو
الان میگم بزار ببینم به اندازه کافی تعریف کردید ا نه.راستی این ستاره هارو کجا میدن برم بیارم؟الان نظرمو میگم
نمیدونم چی بگم... فروید ادعای معصومیت نداره. این آقا هم به نظر من فقط میخواستن این مستندو به ما معرفی کنند و خودشون تازه شروع کردن که نظریات فروید رو بخونن.
یعنی قصد بدی نداشتن...
به نظرم پست ویرایش بشه بهتره.....