زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member

نههههههههههههه نرووووووووووووووووو....
آشپزی رو به برنامه های دوستای متاهل اضافه کن راوی جونم...باور کن نصف روزم رو میگیره!!

راس میگی خدایی, من بعضی وقتا لجم درمیاد, آخه حیف وقت آدم نی انقد تو آشپزخونه بگذره؟
وقتی می شه اینهمه کتاب خوند و فیلم دید؟
کاش شکم تفریحی بود, هر وقت دلت خواست, خدا هم آدمیزاد و اینجوری اسیر کرده که از این پر رو تر نشه

ainazhz

New member
سلام عزیزدلم. مرسی خوبم خدارو شکر....
امروز بعد مدتها ساعت 8 صبح از خواب بیدار شدم همش دوست دارم بخوابم.....

اخ پرند گفتی . منم مثه تو... امروز تا ساعت 2 خواب بودم . فکر کن. خودم دیگه از خودم بدم اومد :shocked:

rawy

New member
منم بچه بودم (7 یا 8 سالم بود!) از این کارا میکردم...مامانم رو کلافه میکردم همیشه...پیاز رو تا بیای جدا کنی غذا سرد میشد و هزار تا مکافات دیگه....
ولی از 10 سالگی به این ور فکر کنم با پیاز دوس شدم...
الان پیاز نباشه انگار یه چیزی کمه...تو دستور غذای امروزم (سوپ جو با شیر) پیاز نداشت همش احساس میکردم یه چیزی کم ریختم تو قابلمه!!!:25r30wi::25r30wi:

آره ولی در مورد من خیلی بیشتر از هفت هشت سالگیم بود (می دیدم جا داره خودمو لوس می کردم فک کنم, ولی نه واقعا بدم میومد زیر دندون خرچ خرچ صدا می داد :smiliess (5):)
مامانم طفلک می گفت من کلا انقد پیاز تو غذا نریختم که تو از توی بشقابت در آوردی :25r30wi:

rawy

New member
اخ پرند گفتی . منم مثه تو... امروز تا ساعت 2 خواب بودم . فکر کن. خودم دیگه از خودم بدم اومد :shocked:

سلااااااام آیناز جون
صبت بخیر
خسته نبااااااااااشی
از کت و کول افتادی که برو یه ذره استراحت کن

rawy

New member

راوی جون...گذشته از تمام علایق مشترک و برنامه هامون...
یه اعتراف: من از بس این یه سال درس خوندم و استرس کشیدم الان که میشینم چند صفحه کتاب بخونم خوابم میبره...عین قرص خواب برام عمل میکنه باور کن...چه برسه به زبان که الان مغزم هنگ هنگه
مگه اینکه کمی بگذره و از این وضع دربیام
نمیدونم چیکار کنم.....ذهنم خیلی خسته اس!!:j58r36j3gcr4suxymup

عههههه راااااااااااااس می گی هاااااااااااااااا :5:
چرا به عقل خودم نرسیده بود؟ :21:
خودم دو سه ماه خوندم خسته نیستم فک می کردم همه مثل منن
باااااااااااشه پس من رفتم تاپیک 93 :25r30wi:

ainazhz

New member
منم بچه بودم (7 یا 8 سالم بود!) از این کارا میکردم...مامانم رو کلافه میکردم همیشه...پیاز رو تا بیای جدا کنی غذا سرد میشد و هزار تا مکافات دیگه....
ولی از 10 سالگی به این ور فکر کنم با پیاز دوس شدم...
الان پیاز نباشه انگار یه چیزی کمه...تو دستور غذای امروزم (سوپ جو با شیر) پیاز نداشت همش احساس میکردم یه چیزی کم ریختم تو قابلمه!!!:25r30wi::25r30wi:

پس چرا من همیشه از پیاز خوشم میومد و میخوردم :dadad4: از بادمجون بدم میاد :25r30wi:

rawy

New member
یا الله
سلام
کسی هست یا هشکی نیست؟
سلام به همه رواندوستای عزیز.روای منو دعوت کرده اینجا. کمی روانم درد میکرد ایناها اینجاش:heart:
روای جونم گفت بیام اینجا. روای قراره اینجا بیاد به بالین روان من خوبم کنه. همینجا منتظرش میمونم. هیشکی نمیتونه مث من انتظار بکشه:65d6a5d6s:

بفرمایید دم در بده
سلام
الان هستیم شما هستید آیا؟
والا تضمین نداره چون من هیچی بلد نیستم ولی با کمک بچه ها شاید بتونیم دردشو تسکین بدیم
آخییییییییییی نازی چی کار کردی با روانت منتظر؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7

rawy

New member

پس چرا من همیشه از پیاز خوشم میومد و میخوردم :dadad4: از بادمجون بدم میاد :25r30wi:

بالاخره یه جای کار می لنگیده
من همزمان از هردوش بدم میومد
(الان بیشتر ادامه بدید دلتون برای مامانی من می سوزه)

ainazhz

New member

سلااااااام آیناز جون
صبت بخیر
خسته نبااااااااااشی
از کت و کول افتادی که برو یه ذره استراحت کن

:25r30wi: سلام راوی جونم . ظهرت بخیر
اره والا اینقده دیشب خوابهای جور وا جور دیدم که نگو... تو یکیش داشتم پرواز میکردم. البته زیاد از سطح زمین بالاتر نبودم... یه جای دیگه ی خوابم کلی پرنده داشتن میومدن سمت خونمون. و ما همه ی پنچره ها رو بستیم و اونا چسبیده بودن به دیوار خونه . طوری که دیوار سیااه شده بود.
خلاصه میبینی کلی کار کردن تو خواب خسته شدم.

rawy

New member
آدم تو این مملکت نمیتونه ی طبقه اختلال روانشناسی برا خودش داشته باشه.برو به انجمن آمریکا بگو برات درست کنن،کلی زحمت کشیدم تا طبقمو درست کردن
نشانه هاشم در سندرم یزدان خلاصه میشه.

اوه اوه اوه
بچه ها این یزدان چقد خسیسه, یعنی از اوناییه که اگه تب داشته باشه یکی دیگه لرز بگه تبت رو بده به من میگه بذا فکرامو بکنم

توجه توجه, صدایی که می شنوید اعلام وضعیت قرمز است
سریع واسه عروس خانوم جلسه اضطراری بذاریم کاملا براش کلاریفای کنیم (البته اگه عشق گوش شنوا براشون گذاشته باشه, اینجورین الان
501020_d_dance.gif
)

rawy

New member
:25r30wi: سلام راوی جونم . ظهرت بخیر
اره والا اینقده دیشب خوابهای جور وا جور دیدم که نگو... تو یکیش داشتم پرواز میکردم. البته زیاد از سطح زمین بالاتر نبودم... یه جای دیگه ی خوابم کلی پرنده داشتن میومدن سمت خونمون. و ما همه ی پنچره ها رو بستیم و اونا چسبیده بودن به دیوار خونه . طوری که دیوار سیااه شده بود.
خلاصه میبینی کلی کار کردن تو خواب خسته شدم.

ایووووووووول خواب پرواز دیدی؟
خیلی مهمه ها, جز خوابای خاصه خواب پرواز
بچه ها من به خواب خیلی علاقه دارم
کلی کتاب دارم در موردش, چون یه مدت کابوس داشتم و خیلی عذاب کشیدم و با همین کتابها یاد گرفتم که از پس کابوسم بربیام
چطوره یه تاپیک تحلیل خواب بزنیم هر روز صبح که بیدار شدیم به عنوان یه معتاد حضورمون رو اونجا اعلام کنیم و خوابامونو تعریف کنیم و تحلیل کنیم :25r30wi:

rawy

New member
راستی قرار بود نظرمون رو در مورد آقای یزدان بگیم:
ایشون یه خصلتی دارن که هیچکی متوجهش نشده و فقط من می دونم اونم شوخ طبیعیه, رک هستن, وفادار, واقع گرا, همدلی تعطیله یه دفه می زنه طرف و داغون می کنه, قول شیرینی داد که آپلود کنه ولی نکرد, آها بد قووووووووول (البته این چون نمونه کم داشتیم جای اصلاح داره, بازم فرصت دارین جبران کنین), خودش اعتراف کرده خصوصیاتش شبیهه منه, هرچی خصلت بد من دارم می تونید با خیال راحت بهشون نسبت بدید, حالا خوب هاش رو هم بگید که دلشون نشکنه, از نظر ظاهری زیاد نمی دونم فقط یه موردی می دونم اونم چون در موردش مطمئنم چیزی نمی گم که زمینه نشه برای نظر بقیه دوستان, که بعدا خودشون بیان رد یا تایید بفرمایند.

م منتظر

New member
بفرمایید دم در بده
سلام
الان هستیم شما هستید آیا؟
والا تضمین نداره چون من هیچی بلد نیستم ولی با کمک بچه ها شاید بتونیم دردشو تسکین بدیم
آخییییییییییی نازی چی کار کردی با روانت منتظر؟
اههههم
یا الله یا الله
دخترا پسرا لفطاً حجابتون سرتون باشه یه آغا هم همرامه اومده.
هستین یا هسین ولی نیسین؟!!
یکی یه چیزی بگه!
راوی من اینجا غریبما!!!!! نگیرن منو بزنن:sdasdasd:
اما اونجای دلم چی شده راوی:heart:

دخی راوی مرا وقتی دلی بود
که با وی گفتمی گر مشکلی بود
به گردابی که می افتادم از غم
به تدبیرش امید ساحلی بود

حالا فهمیدی؟
آره من احساس میکنم دلمو گمش کردم:sadsmiley:

rawy

New member
اههههم
یا الله یا الله
دخترا پسرا لفطاً حجابتون سرتون باشه یه آغا هم همرامه اومده.
هستین یا هسین ولی نیسین؟!!
یکی یه چیزی بگه!
راوی من اینجا غریبما!!!!! نگیرن منو بزنن:sdasdasd:
اما اونجای دلم چی شده راوی:heart:

دخی راوی مرا وقتی دلی بود
که با وی گفتمی گر مشکلی بود
به گردابی که می افتادم از غم
به تدبیرش امید ساحلی بود

حالا فهمیدی؟
آره من احساس میکنم دلمو گمش کردم:sadsmiley:
نه نگران نباش سپردم به بچه ها که کاری باهات نداشته باشن
می تونم بپرسم همراهتون چه کسی هستند؟ علتش چی هست که شما رو همراهی می فرمایند؟
خووووووو می گفتییییییییییی بعدش چی شد؟؟؟

بارلی

New member
سلاممم بارلی جون. خوبییییییی نه عزیزم این چه حرفیه . هر کی نیاد ما بهش فکر میکنیم... بیشتر بیا
سلام ایناز عزیزم . خوبی؟ مرسی من که معمولا کم وبیش سر می زنم ، قربونتون اگه نبودم زنبیل من و تو صف بزارین:28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا