زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلام فانوسییییییییییییی جونم

قربونت برم من که از خدامه همشونو تایید کنم :4d564ad6: اما واقعا از همشون یه کمی دارم
.ظاهرم اما زیاد قدم بلندم نیست 1.66 وزنمم 58 یا 59
مرسییییییییییی دوستم

سلام عزیزم
خدا نکنه...داری شکسته نفسی میکنیا...
پس درست حدس زدم...حسابی خوش تیپی آیناز...

ainazhz

New member
سلام عزیزم
خدا نکنه...داری شکسته نفسی میکنیا...
پس درست حدس زدم...حسابی خوش تیپی آیناز...
46219_ni6qd8cj0nttk7t5.gif
هیییییییییییی خدا خجالتم دادین
900019_heartsmile.gif

ainazhz

New member
راوی جونم
ممنون از همدلیات عزیزم...خیلی آرومم کردی
البته اینم باید در نظر بگیریم که خیلی از بچه های قوی شهرستان از وجود این سایت بی خبر هستند....
هر چی خدا بخواد...
بازم ممنووووووووووونم عزیزم
انشالله همیشه موفق باشی
t=فانوسییییییی اگر تو ناامیدیییییییییی با این رتبه پس من چی بگم از 65 رتبم 47 :25r30wi: بازم پرووام و میخندم :25r30wi:

بارلی

New member
سلام بارلی جونم
خوشحالم که به جمعمون پیوستی عزیزم:28:
قدم 167 هست...از وزنم نپرس چون به خاطر این کنکورهای اعصاب خرد کن یه کم اضافه وزن دارم...البته این مدت کمی وزن کم کردم!!:4d564ad6:
سلام فانوسی عزیزم خوبید؟ من هم خوشحالم که در جمع شما هستم . پس اشتباه نگفتم :motat: ناراحت نباش گلم دوباره به روال عادی بر می گردی ، متاسفانه استرس جزو لاینفک زندگی همه ما شده :14:

fanoosi

New member
t=فانوسییییییی اگر تو ناامیدیییییییییی با این رتبه پس من چی بگم از 65 رتبم 47 بازم پرووام و میخندم :25r30wi:

اگه شهرستان ها رو میزدم اینقدر نگران نبودم:ph34r-smiley:
بدبختی رتبه ام از 31 بگذره به درد سمساری هم نمیخوره!!:shocked:
کار خوبی میکنی....بی خیال دنیا باش تا مثل من دم به دقیقه مریض نشی:bunnyearsmiley:

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم خوبید؟ من هم خوشحالم که در جمع شما هستم . پس اشتباه نگفتم :motat: ناراحت نباش گلم دوباره به روال عادی بر می گردی ، متاسفانه استرس جزو لاینفک زندگی همه ما شده :14:

سلام بارلی جونم ممنون....شما خوبی؟
کارت درسته دوستم...:a2d3:
امیدوارم...یعنی از همه ی مصائبش که بگذریم...ای کاش روحیه ام دوباره بشه همون فانوسی قدیم...شاد و سرزنده بودم یه زمانی....الان در مقایسه با یکسال گذشته ...هیچی نگم بهتره...:ph34r-smiley:

بارلی

New member
سلام بارلی جونم ممنون....شما خوبی؟
کارت درسته دوستم...:a2d3:
امیدوارم...یعنی از همه ی مصائبش که بگذریم...ای کاش روحیه ام دوباره بشه همون فانوسی قدیم...شاد و سرزنده بودم یه زمانی....الان در مقایسه با یکسال گذشته ...هیچی نگم بهتره...:ph34r-smiley:
من هم خوبم مرسی ، خب این طیبعیه عزیزم متاسفانه تا نتایج بیاد اکثر بچه ها توی این حالت بیم و امید می مونند هیچی بدتر از بلاتکلیفی نیست ، به نظر من هم بهتره به خودت یه کم استراحت بدی و لحظات خوبی را در کنار خانواده ات سپری کنی حتما اونها هم به این ارامش نیاز دارند ، می دونم که به زودی همون فانوسی شاد و سرزنده را می بینیم:smilies-azardl (113

eliii

New member
سلام دوستان ، شب پنجشنبه همگی بخیر ، دوستااااان جاتون خالی کوه خیلی خوب بود هوا هم عالی بود . دوستااااااان تهرانی یه روز با هم بریم کوه اینجوری همه همدیگرو هم میبینیم . راستی جناب یزدان هم احتمالا تا چند هفته دیگه میان تهران . فکر کنم میشه رو یزدانم حساب کرد

بارلی

New member
سلام . الی جون خوبی عزیزم . معلومه حسابی بهتون خوش گذشته جای ما را هم خالی می کردید :bunnyearsmiley:

fanoosi

New member
من هم خوبم مرسی ، خب این طیبعیه عزیزم متاسفانه تا نتایج بیاد اکثر بچه ها توی این حالت بیم و امید می مونند هیچی بدتر از بلاتکلیفی نیست ، به نظر من هم بهتره به خودت یه کم استراحت بدی و لحظات خوبی را در کنار خانواده ات سپری کنی حتما اونها هم به این ارامش نیاز دارند ، می دونم که به زودی همون فانوسی شاد و سرزنده را می بینیم:smilies-azardl (113

بارلی جونم...ممنون از همدلیت عزیزم:thanks:...من اگه دوستای خوبی مثل شما تو این سایت پیدا نمیکردم...قطعا افسردگی ماژور میگرفتم...
هر وقت میام اینجا حالم خوب میشه:4d564ad6:
امیدوارم شما و بقیه ی دوستای عزیزم هم همیشه خوب باشید....:28:

rawy

New member
سلاااااااااااااااااااااام :ad54ad:
اوووووول :4d564ad6:
مامان و معنی زندگی رو تموم کردم
کی تمومش کرده دستش بالا
814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif
789619_springsmile.gif

rawy

New member
حتی یه نفر هم به قراری که داشتیم پایبند نبوده
هرچند که بضعی از بچه ها گفتنه بودن که جمعه شب نظرشون رو می گن
و شاید هم به خاطر اینکه آخر هفته است سرتون شلوغه
من نظرمو تایپ می کنم و میذارم تو تاپیک دانلود کتاب
اگه دوست داشتید همونجا نظرتون رو بگید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا