زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
در مورد آیناز بانو هرچی میام فکر کنم همش گفته های بچه ها میاد تو ذهنم...
قد بلند و خوش اندام... شیک پوش و خوش صدا .... سهلگیر در کارها و....

قاصدک جونم..... خودت چی فکر میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
خصوصیاتشو نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
آره واقعا تاثیر میزاره.........

بارلی

New member
اما در مورد ایناز عزیزم ابتدا اینکه امضاشون و دوست دارم بخصوص .... نقطه هاش و.... یه مقدار اواتارشون من و یاد psychology 123 عزیز می اندازه ، در مورد ظاهرشون ....:sarma: چی بگم که حداقل نصفش درست باشه شما هم اجازه بده یه دور بزنم ببییییییییییییینم چی می تونم از پست های بچه ها کش برم به نام خودم ثبت کنم ...........:ad54ad: خب اگر صداشون هم خوب باشه که می تونم با شون یه گروه کر زیر دوشی راه بندازممممممم:riz481:

parand

Well-known member
اما در مورد ایناز عزیزم ابتدا اینکه امضاشون و دوست دارم بخصوص .... نقطه هاش و.... یه مقدار اواتارشون من و یاد psychology 123 عزیز می اندازه ، در مورد ظاهرشون ....:sarma: چی بگم که حداقل نصفش درست باشه شما هم اجازه بده یه دور بزنم ببییییییییییییینم چی می تونم از پست های بچه ها کش برم به نام خودم ثبت کنم ...........:ad54ad: خب اگر صداشون هم خوب باشه که می تونم با شون یه گروه کر زیر دوشی راه بندازممممممم:riz481:

صداش خوبه میتونیم به عنوان خواننده گروه ازش استفاده کنیم....
بارلی جون در مورد منو فانوسی راوی هم نظر بده....ما گناه داریم..........

بارلی

New member
سلااااااااام بارلی خانوووم.....خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟
به جمع ما خوش اومدید.........:smilies-azardl (113
خوشحالم که برامون پست میزارید.........
مرسی پرند عزیزم شما خوبید ؟ واقعا حیفم اومد فرصت بودن در جمع دلنشین شما را از دست بدم، نرم نرمک یخم وا شد :ad54ad:

eliii

New member
دوستااان اگر اجازه بدید من برم فردااا ساعت ۷ قرار دارم با دوستام برم کوه

بارلی

New member
و اما در مورد پرند عزیزم ، اولش که یه خانم مومنه ، با یه اواتار روحانی و امضا یی که دیدنش به من ارامش میده ، مهربون و مودب و مهمون نواز چون منو به مهمونی قاصدک جون دعوت کردین گرچه تا رسیدم راوی جون چمدوناش و پر کرده بود ما بشقابمون نصفه موند یادم باشه تو مهمونی بعدی حتما این کارشون و جبران کنم:13: بابا پرند جون عکس و می دادید ما هم یه نگاه بندازیم نصفه شبی اینقدر فسفر نسوزونیم.........:idea_majidonline:

ghasedak69

New member
دوستااان اگر اجازه بدید من برم فردااا ساعت ۷ قرار دارم با دوستام برم کوه

چه عالی ....
72689_cupidgirl.gif

ghasedak69

New member
و اما در مورد پرند عزیزم ، اولش که یه خانم مومنه ، با یه اواتار روحانی و امضا یی که دیدنش به من ارامش میده ، مهربون و مودب و مهمون نواز چون منو به مهمونی قاصدک جون دعوت کردین گرچه تا رسیدم راوی جون چمدوناش و پر کرده بود ما بشقابمون نصفه موند یادم باشه تو مهمونی بعدی حتما این کارشون و جبران کنم:13: بابا پرند جون عکس و می دادید ما هم یه نگاه بندازیم نصفه شبی اینقدر فسفر نسوزونیم.........:idea_majidonline:

نوش جوونت بارلی جون... انشالله دفعه بعد زودتر بیا شمام با چمدون بیا....

بارلی

New member
سلام قاصدک عزیزم تازه شما را دیدم که آن هستید ، می بخشید که بی دعوت اومدم خونتون اخه پرند جون خیلی از دست پختتون تعریف کرد وسوسه شدم :dadad4:

parand

Well-known member

مرسی عزیزم نظر لطفته....
راوی از ذوق خوراکی ها و غذاهای خوشمزه ی قاصدک جون دلش طاقت نمیارد بشینه. فکر کنم خوراکیارو برد خونه همه رو یه دفعه خورد.....
بارلی جوونم ایشالا شما دوستای گلم امسال انستیتو قبول میشید منم سال دیگه میام پیشتون همدیگرو میبینم......

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا