rawy
New member
من اینقدر تایپ کردم و فرستادم کجااااااااااااااا رفتن؟؟!!!
ما غیبشون کردیم :25r30wi:
خاک به سرم شد 201
من اینقدر تایپ کردم و فرستادم کجااااااااااااااا رفتن؟؟!!!
خاک به سرم شد 201
201 ؟؟!! :21:
خاک به سرم شد 201
ارررررره عزیزم مررررسیعزیزم کاری که گفتیم انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من دوباره برگشتم
فکر کردم تا درصدام رو ببینین با چماق و جارو و گوجه فرنگی ازم استقبال کنین:black_eyed:
ممنون ولی من فکر می کردم چون زبان صفره برای قبولی تهران حتما باید بالا 50 درصدام باشه!!!یعنی تا چند امکان قبولی هست؟؟!!
یا فقط می خواین دلداری بدین؟؟!!به خدا اگه قرار باشه سال دیگه بخونم اصلا ناراحت نمی شم و تازه با عشق و انرژی مضاعف می خوام برای سال دیگه بخونم.
توی این کنکور خیلی چیزا یاد گرفتم و نقطه ضعف هام رو شناختم..
درمورد زبان که اصلا نرسیدم و امار رو هم حدود دوتا تا 3 سوال رو درست بدست اورده بودم که متاسفانه نتونستم وارد پاسخنامه بکنم
اما برای سال دیکه فقط باید بخونم و سردرگمی ندارم و دیگه کتابا برام تازگی نداره .....عاشق کتابامم مخصوصا کاپلان که اوایل برام مثل یه غول وحشتناک بود الان شده یکی از کتابایی که عاشقانه دوسش دارم و از خوندنش بیشتر از خوندن یه رمان لذت می برم
داشتم می رفتمااااااااسلام من دوباره برگشتم
فکر کردم تا درصدام رو ببینین با چماق و جارو و گوجه فرنگی ازم استقبال کنین:black_eyed:
ممنون ولی من فکر می کردم چون زبان صفره برای قبولی تهران حتما باید بالا 50 درصدام باشه!!!یعنی تا چند امکان قبولی هست؟؟!!
یا فقط می خواین دلداری بدین؟؟!!پبه خدا اگه قرار باشه سال دیگه بخونم اصلا ناراحت نمی شم و تازه با عشق و انرژی مضاعف می خوام برای سال دیگه بخونم.
توی این کنکور خیلی چیزا یاد گرفتم و نقطه ضعف هام رو شناختم..
درمورد زبان که اصلا نرسیدم و امار رو هم حدود دوتا تا 3 سوال رو درست بدست اورده بودم که متاسفانه نتونستم وارد پاسخنامه بکنم
اما برای سال دیکه فقط باید بخونم و سردرگمی ندارم و دیگه کتابا برام تازگی نداره .....عاشق کتابامم مخصوصا کاپلان که اوایل برام مثل یه غول وحشتناک بود الان شده یکی از کتابایی که عاشقانه دوسش دارم و از خوندنش بیشتر از خوندن یه رمان لذت می برم
داشتم می رفتماااااااا
نه درصدهات بدم نیست 123 جان
به میانگین بالای 40 فکر می کنم امیدی باشه
حیف شد که نرسیدی, این فایل رو حتماااااااا گوش کن, چون اگه می تونستی و نرسیدی زبان ضریبش 2 هست و آمار 1.5
بعدم بچه ها من توصیه ی مادرانه, خواهرانه, دخترخاله گانه, دوستانه و ... می کنم که از روش جی برگ استفاده کنید
من خیلی بهش اعتقاد دارم (حالا انگار خودم نتیجه گرفتم که میگم)
ولی خدایی دو ماه فقط با جی برگ فیست و کری و کاپلان 2 رو خوندم, حتی خیلی هم به دوره نرسیدم, ولی خیلی خوب یاد گرفتم, الان یه ذره که اشتیاق به درس خوندن دارم دلم می خواد همون جی برگها رو دوباره بخونم.
ایشالا که موفق می شی 123 عزیزم
توکل به خدا
اهم اهم... من اعلام آمادگی می کنم
عزیزم من از میانگین قبولی ها اطلاع ندارم...
باید صبر کنی تا شهریور انشاا... قبول میشی....
شهرستان نزدی؟؟؟؟؟؟؟
راووووووی جونم مرسی از توصیت...
منظورت از جی برگ همون خلاصه نویسیه یا یه چیز دیگس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
داشتم می رفتماااااااا
نه درصدهات بدم نیست 123 جان
به میانگین بالای 40 فکر می کنم امیدی باشه
حیف شد که نرسیدی, این فایل رو حتماااااااا گوش کن, چون اگه می تونستی و نرسیدی زبان ضریبش 2 هست و آمار 1.5
بعدم بچه ها من توصیه ی مادرانه, خواهرانه, دخترخاله گانه, دوستانه و ... می کنم که از روش جی برگ استفاده کنید
من خیلی بهش اعتقاد دارم (حالا انگار خودم نتیجه گرفتم که میگم)
ولی خدایی دو ماه فقط با جی برگ فیست و کری و کاپلان 2 رو خوندم, حتی خیلی هم به دوره نرسیدم, ولی خیلی خوب یاد گرفتم, الان یه ذره که اشتیاق به درس خوندن دارم دلم می خواد همون جی برگها رو دوباره بخونم.
ایشالا که موفق می شی 123 عزیزم
توکل به خدا
خواهش می کنم
نه عزیزم منظورم مطالعه با روش جعبه لایتنر هست, که آقای مالکی این ایده رو ایرانیش کردند و محصولاتش رو ساختن و به فروش می رسونن
و انصافاااااااا خیلیییییییی قیمتهای درس هاشون گرونه مخصوصا برای مقطع پیش دانشگاهی و دبیرستان (باز دانشگاهی ها ارزون تره), به نظر من اگه قیمتها نصف این بود, مشتریهاشون صد برابر می شدند
جعبه رو می تونی خودت هم درست کنی ولی امسال من برای اینکه قضیه رو جدی تر بگیرم یه جعبه خریدم (دوتا جعبه ده تومن این خوب بود), با یه عالمه جی برگ خام (برگه های خالی آماده, به رنگهای مختلف, که برای هر درس از یک رنگ استفاده کنیم) البته اون رو هم خودت می تونی کاغذ ببری و روش بنویسی, اما به طور کلی به نظرم بهتره که خودت بنویسی تا درس های آماده نوشته شده بخری (هرچند درسهایی که ما نیاز داریم رو هم نداره, ولی شعار خودشون اینه که وقتتون رو می خرید)