parand
Well-known member
:25r30wi:
با پرچم میای؟ مگه از المپیک برگشتم؟ یه ذره مربا می خوام بخورم فقط, این چمدونا رو آوردم که برگشتنی پر غذا کنم بیارم خونمون
:25r30wi::25r30wi:
:25r30wi:
با پرچم میای؟ مگه از المپیک برگشتم؟ یه ذره مربا می خوام بخورم فقط, این چمدونا رو آوردم که برگشتنی پر غذا کنم بیارم خونمون
آذرماهی قاصدک جونی....
نه خیر دی ماهی (من خودم دی ام) :tonguesmiley:
شایدم تیر, دخترای تیرماهی خیلی کدبانو هستند
حالا راوووی جون این همه از دی ماهیا تعریف میکنی به پای شهریوریا که نمیرسن....:tonguesmiley:
......![]()
:25r30wi: با پرچم میای؟ مگه از المپیک برگشتم؟ یه ذره مربا می خوام بخورم فقط, این چمدونا رو آوردم که برگشتنی پر غذا کنم بیارم خونمون :25r30wi:
کو هنو تعریف که نکردم که, تازه داشتم آستینامو می زدم بالا شروع کنم
شهریوری پرند؟ چندم؟ آها راستی یادمه تو نوبت خودت گفتی ولی روزش یادم رفت
خبررررررر نداریییییییی, من یه رگم شهریوریه
اولا اینکه عنصر وجودیه اردیبهشت شهریور و دی هر سه تاشون خاکه, و یه شباهتهایی بهم دارن
بعدم اینکه من چون نیمه دوم بودم و غر می زدم مامانم طفلکی کلی دوندگی کردند که شناسنامه ام رو از دی ببرن به شهریور که بتونم مهر برم مدرسه
ولی آخر شناسنامم توضیح داده شده که تولد از دی به شهریور انتقال یافته, یعنی اصالتم رو حفظ کردم
یعنی یه سال زود رفتم مدرسه, ولی الان صد ساله می خوام ارشد بخونم مثل ماست عمل می کنم :65d6a5d6s:
واقعا دلم واسه بچه هایی که نیستن می سوزه, یه صب تا شب باید بشینن اینهمه صفحه رو بخونن :14::ad54ad:
شاکرای اینجانب
ابتذا به افتخارم یه دست مرتب البته سوت و جیغ و هوراااااا فراموش نشود
متشکرم
زبان 0
اسیب روانی 57.7
عمومی 31.1
شخصیت 43.3
امار 45
رواندرمانی 33.3
فیزیولوؤیک63.3
ر.انسنجی30
بالینی 31.1
الفرررررررررراااااارررررررر:smiliess (8): :4d564ad6:
کو هنو تعریف که نکردم که, تازه داشتم آستینامو می زدم بالا شروع کنم
شهریوری پرند؟ چندم؟ آها راستی یادمه تو نوبت خودت گفتی ولی روزش یادم رفت
خبررررررر نداریییییییی, من یه رگم شهریوریه
اولا اینکه عنصر وجودیه اردیبهشت شهریور و دی هر سه تاشون خاکه, و یه شباهتهایی بهم دارن
بعدم اینکه من چون نیمه دوم بودم و غر می زدم مامانم طفلکی کلی دوندگی کردند که شناسنامه ام رو از دی ببرن به شهریور که بتونم مهر برم مدرسه
ولی آخر شناسنامم توضیح داده شده که تولد از دی به شهریور انتقال یافته, یعنی اصالتم رو حفظ کردم :black_eyed:
یعنی یه سال زود رفتم مدرسه, ولی الان صد ساله می خوام ارشد بخونم مثل ماست عمل می کنم :65d6a5d6s:
اینا بدن الان؟؟؟شاکرای اینجانب
ابتذا به افتخارم یه دست مرتب البته سوت و جیغ و هوراااااا فراموش نشود
متشکرم
زبان 0
اسیب روانی 57.7
عمومی 31.1
شخصیت 43.3
امار 45
رواندرمانی 33.3
فیزیولوؤیک63.3
ر.انسنجی30
بالینی 31.1
الفرررررررررراااااارررررررر:smiliess (8): :4d564ad6:
4 شهریورم....
اخی عزیزم نگران نباش ارشد که سهله دکتری هم انشا.... میخونی....