ghasedak69
New member
هوس فالوده کردم.... منم برم برا خودم بیارم...
چه جوری میشه اینجا عکس گذاشت ؟؟؟؟؟
می خواستم برا بقیه بچه ها هم بیارم
سلام به تمام دوستای گلم
سلام آیلین جان
چطوری؟
آواتارت خیلییییییییییی خوشگلهههههههههه40):
سلام عزیزم
منم واقعا خوشحالم...
هر چقدر هم حالم بده وقتی میام اینجا و دوستامو میبینم بهتر میشم (نکنه از نشانه های اعتیاد باشه؟!)
یه مختصر سرماخوردگی هس و دیگه خداروشکر همه چی خوبه...
شما چه خبر؟فیلمارو دیدی؟
چشمام مقادیری ضعیفه و از عینک خسته شدم.... قراره لیزیک کنم که هی این ماه و اون ماه میشه....:65d6a5d6s:
بچه ها
اون طرحی که قرار بود خصوصیات شخصیتی و ظاهری همدیگه رو بگیم هنوز هم هست؟!!!
آخه فقط برای راوی جون و پرند جون رو گفتیم...
اگه قابل بدونید دوست دارم نفر بعدی من باشم...
توروخدا بی رو دروایسی بگید....هر گونه نقد رو هم پذیرا هستیم!
قاصدک و الی هم که منو دیدند درباره خصوصیات ظاهریم میتونند بگن که چقدر با تصورات اولیه شون مطابقت داشتم...قبول؟!!
چه خبر راوی جان چیکارا میکنی؟
سلام
ایلین جون هنوز بالشتک ها یادته؟؟!!:smiliess (8):
منم یادم می مونه و حتما باید یه روز این بلا رو سرت بیارم:tonguesmiley:
باشت رو می ذارم توی کیفم و هر جا که دیدم مناسب با احترامات بسیار نثار سر مبارکتون می کنم.:smilies-azardl (113
منم از فردا کتابو میخونم
سلامتی, از ک ل ا س اومدم الان باید برم نوشته هامو پاکنویس کنم
و بعدشم اگه خدا توفیق عنایت کنه می خوام مامان و معنی زندگی رو بخونم
تا پنجشنبه اینهفته من از طرف خودم حتماااااااااااا این کتابو تموم می کنم و میام در موردش نظرمو میگم
حتی اگه برنامه مهمونی واسه پنجشنبه پیش بیاد حتما چهارشنبه یا جمعه نظرم رو می گذارم
سلام دوستان.....
سلام آیلین رنگارنگ.... آواتار جدید مبارک
سلام راوی جووون
منم از فردا کتابو میخونم
راستی چه ی میری؟
![]()
فانوسی اسمش روشه, چشم و چراغ تاپیکه
با معرفت, مهربون, شیطون, بچه بودی فک کنم بیش فعالی داشتی کنترل نشدی باید از دل مادر گرامیتون بشنویم که چی به سرشون آوردی, الان علائمش به شکل یه جا بند نشدن ظاهر می شه :
ایشون اولین نظریه پرداز ایرانی هستند که من با آقای فیست و همینطور اون یکی فیست صحبت کردم قراره رویکرد عمیق توت درمانی رو به طور مفصل در این کتاب اضافه کنند.
اصلاااااااااااااااا به فکر سلامتیش نیست, من موندم تو ایشالا مامان بشی دیگه یه جای سالم واسه خودت باقی گذاشتی؟؟؟ فقط امیدوارم مراقب نی نی تاپیک باشی که اگه بخوای اونم با توت بزرگ کنی دسته جمعی ازت شکایت می کنیم و بچه رو ازت می گیریم
ولی نه به نظرم یه مامان خیلییییییییییی مهربووووووووون می شی, خوش به حال نی نیت
سر اینکه خودتو دست کم میگیری یا نمی دونم حالا واسه ما شکسته نفسی می کنی غر دارم بزنم :
در مورد ظاهرت تنها چیزی که همش تو مغز من زنگ می خوره اینه که فانوسی کوچولوئههههههههه![]()