زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
البته اینا کلید اولیه ست کلید نهایی دو سه هفته دیگه میاد چندتا سوال هست که کاملا مطمئنم تو کلیدا جواباشونو اشتباهی زدن فردا لینک اعتراض به سوالا فعال میشه و حتما اقدام میکنم.

rawy

New member
راوی جون میانگین رتبه 3 پارسال 49 میتونی خودت بری و حساب کنی توسایت علوم پزشکی دات کام قسمت کارنامه ها البته الان نمیره ظاهرا سایت مشکل داره.

خب پس شکر خدا اقلا خبر قبولی یکی از ماها رو بهمون دادی :4d564ad6:
تبریک میگم عزیزم :rose:

parand

Well-known member
پرند جوون اقعا نمیخوای تصحیح کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا میتونی تحمل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

نه واقعا تصحیح نمیکنم... چون از نظر خودم درصدام به قبولی نمیرسه یعنی اینجوری حس میکنم....
حسم هیچوقت به من دورغ نمی گه...
اخه تصحیح کنم دردی ازم دوا نمیکنه. بیشتر اعصابم بهم میریزه....

rawy

New member
البته اینا کلید اولیه ست کلید نهایی دو سه هفته دیگه میاد چندتا سوال هست که کاملا مطمئنم تو کلیدا جواباشونو اشتباهی زدن فردا لینک اعتراض به سوالا فعال میشه و حتما اقدام میکنم.

منکه فقط امیدوارم از این پایین تر نره, بالاتر پیشکشم

rawy

New member

سلام عزیزم. مرسی گلم.
شما خوبی؟؟؟؟
اره خودمم همین فکرو میکنم. والا دیگه انقد حرص خوردم واسه درس دیگه نا ندارم...

خوب که چه عرض کنم :sad:
فقط الان درصدهای آیلین و دیدم یه کم دلم آروم شد, ایشالا قبوله

aylinn

New member

خب پس شکر خدا اقلا خبر قبولی یکی از ماها رو بهمون دادی :4d564ad6:
تبریک میگم عزیزم :rose:
راوی جون از صمیم قلب آرزوی قبولی همتون رو دارم در مورد خودم نمیتونم چیزی رو پیش بینی کنم چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد مسئله من و ناراحتی من سر این نیست که قبول میشم یانه اون چیزی که الان ازش ناراحتم اینه که چرا باید وزارتخونه ای مثل وزارت بهداشت اینهمه پاسخ اشتباه توی کلیداشون داشته باشه خودشم در مورد سوالایی که دقیقا عین متن کتاب هست

rawy

New member
راوی جون از صمیم قلب آرزوی قبولی همتون رو دارم در مورد خودم نمیتونم چیزی رو پیش بینی کنم چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد مسئله من و ناراحتی من سر این نیست که قبول میشم یانه اون چیزی که الان ازش ناراحتم اینه که چرا باید وزارتخونه ای مثل وزارت بهداشت اینهمه پاسخ اشتباه توی کلیداشون داشته باشه خودشم در مورد سوالایی که دقیقا عین متن کتاب هست

اگه فرصت داشتی یه زحمت بکش سوالهایی رو که میگی رو تو تاپیک نظرات شرکت کنندگان بذار برامون
مرسی
کلا بهتر بود این بحث ها رو هم اونجا می کردیم, ولی احتمالا اکثرا بچه ها به اینجا سر می زنن

aylinn

New member

.حالا که کلیدا اومدن بازم فکر میکنین سوالات امسال آسون تر از سالای قبل بود؟
من از اول گفتم و بازم میگم که سوالات امسال سخت تر و نامتعارف تر از سالای قبل بود

aylinn

New member

اگه فرصت داشتی یه زحمت بکش سوالهایی رو که میگی رو تو تاپیک نظرات شرکت کنندگان بذار برامون
مرسی
کلا بهتر بود این بحث ها رو هم اونجا می کردیم, ولی احتمالا اکثرا بچه ها به اینجا سر می زنن
به نظر من هم بهتر بود اونجا این بحث رو داشتیم ولی چند تا از همون سوالا رو تو ص 68 و69 همین تاپیک گذاشتم

yazdan

New member
سلام به همه دوستان
درصداتونو دیدم چندنفری رسمآ قبولن و نمیشه باقاطعیت گفت از بین بچه ها کسی شانس نداره.
و اما من:
آسیب73.33
شخصیت56.66(اه سوالاتی که آیلین میگه اصلاح بشن بیشتر میشم)منم حتمآ فرم پر میکنم
روان درمانی58.33
روان سنجی 26.66
رشد و عمومی37.77
فیزیو66.66
بالینی31.11
آمار36.66
زبان17.5(درصدی که موجب ی حمله صرعی در من شد،باورم نیشه.اینهمه برا زبان وقت گذاشتم آخرشم اینطوری شد.فاجعس:13::14::smiliess (2):)

rawy

New member

.حالا که کلیدا اومدن بازم فکر میکنین سوالات امسال آسون تر از سالای قبل بود؟
من از اول گفتم و بازم میگم که سوالات امسال سخت تر و نامتعارف تر از سالای قبل بود

به نظر من آسیب و رواندرمانی و فیزیولوژی و آمارش خوب بود
ولی درصد فیزیولوژی من با اومدن کلیدها زمین تا آسمون تفاوت کرد
اما این ایراد آزمون به نظرم نبوده, چون من فیزیولوژی چندفصل بیشتر نخونده بودم, اما اکثرا درصد بچه ها تو فیزیولوژی بالاست
کاش یکی از بچه های سالهای قبلی بیاد تجربه شون رو بگه که کلید مرحله اول با کلید نهایی چقد تفاوت کرد و آیا به این کلید می شه اعتماد کرد یا نه؟

aylinn

New member
​بچه ها به نظرتون بهتر نیست که بریم تو تاپیک مربوط به آزمون و اونجا در مورد سوالاتی که به جوابشون شک داریم بحث کنیم ؟

rawy

New member
سلام به همه دوستان
درصداتونو دیدم چندنفری رسمآ قبولن و نمیشه باقاطعیت گفت از بین بچه ها کسی شانس نداره.
و اما من:
آسیب73.33
روان درمانی58.33
روان سنجی 26.66
رشد و عمومی37.77
فیزیو66.66
بالینی31.11
آمار36.66
زبان17.5(درصدی که موجب ی حمله صرعی در من شد،باورم نیشه.اینهمه برا زبان وقت گذاشتم آخرشم اینطوری شد.فاجعس:13::14::smiliess (2):)

سلام
چه خوب شد اومدین, ایشالا شما هم جزو قبولی ها هستین :4d564ad6:

aylinn

New member

به نظر من آسیب و رواندرمانی و فیزیولوژی و آمارش خوب بود
ولی درصد فیزیولوژی من با اومدن کلیدها زمین تا آسمون تفاوت کرد
اما این ایراد آزمون به نظرم نبوده, چون من فیزیولوژی چندفصل بیشتر نخونده بودم, اما اکثرا درصد بچه ها تو فیزیولوژی بالاست
کاش یکی از بچه های سالهای قبلی بیاد تجربه شون رو بگه که کلید مرحله اول با کلید نهایی چقد تفاوت کرد و آیا به این کلید می شه اعتماد کرد یا نه؟
​کلید اولیه پارسال با کلید نهاییش تفاوتی نداشت چون کلید جوابا صحیح بود و مثل امسال پر از غلط نبود

parand

Well-known member
سلام به همه دوستان
و اما من:
آسیب73.33
روان درمانی58.33
روان سنجی 26.66
رشد و عمومی37.77
فیزیو66.66
بالینی31.11
آمار36.66

سلام جناب یزدان...
شما هم به لطف خدا قبولید..:4d564ad6:
تبریک میگم ایشالا موفقیت های بالاتر..

aylinn

New member
سلام به همه دوستان
و اما من:
آسیب73.33
روان درمانی58.33
روان سنجی 26.66
رشد و عمومی37.77
فیزیو66.66
بالینی31.11
آمار36.66
​اگه همه چیز مثل پارسال باشه صددرصد قبولین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا