ainazhz
New member
آیناز جون آواتار جدید مبارک
مرسییییییییییییییییییییییییییییی :bunnyearsmiley:
آیناز جون آواتار جدید مبارک
سلام آیناز جونم..
نگو....اونقدر سال گذشته سخت گذشته که اصلا دوس ندارم تابستون تموم بشه!!
بچه یه چیزی بگم. دقت کردین من همش اینجام....
از خودم خجالت میکشم....
راستی یه نظر خواهی از شما کنمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما دوستای گلم من تابستون برم کامپیوتر و اینا مدرک بگیرم یا برم مرکز مشاوره تجربه کسب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وایییییییییییییییییییییییییییییییی کلید اومدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد![]()
سلام
ماشاللللللللللللللللللللللللللللللله
همش 4-5 روز ما نبودیم حالا باید چند صفحه رو بشینم بخونم؟؟؟؟:65d6a5d6s::smilies-azardl (181
ووووووووی![]()
سلام آیناز خوبی؟
آواتارت خیلی بامزه است
مرسی خبر دادی ولی کو؟ نیست که من نمی بینم چرا؟
فدات راوی جون خوب نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم چندا تا از درصدامو گرفتم واقعا بد شده و امیدم دیگه کاملا ناامید شد :sad:
شکل اواتارم خوشحال اما من نیستم :sadsmiley:
آیناز من همه رو گرفتم, یعنی با این حساب رسمااااااااا ................ زدمفدات راوی جون خوب نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم چندا تا از درصدامو گرفتم واقعا بد شده و امیدم دیگه کاملا ناامید شد
شکل اواتارم خوشحال اما من نیستم :
این چه وضعشه چطور ممکنه اینهمه جواب غلط داشته باشن مثلا یه موردش رو میگم
تعریف اضطراب بنیادی بصورت احساس منزوی بودن در دنیای که بصورت بالقوه متخاصم پنداشته میشود از کدام نظریه پرداز است؟جواب صحیح هورنای هستش که تو کلیدا زدن آدلر
کتاب نظریه های شخصیت فصل 6 تیترخصومت بنیادی و اضطراب بنیادی پاراگراف دوم "هورنای اضطراب بنیادی را چنین تعریف کرد: احساس منزوی بودن در دنیای که بصورت بالقوه متخاصم پنداشته میشود."
یعنی اینا وقتی توی جواب سوالی که دقیقا عین کتاب هستش میان اشتباه میکنن وای بر ما در مورد سوالات مفهومی.
آیناز من همه رو گرفتم, یعنی با این حساب رسمااااااااا ................ زدم![]()
اصلااااااااااا باااااااااااااااورم نمی شهههههههه, آخه اینننننننهمههههههههه تفاوتتتتتتتتتت؟؟؟؟ بین اونچه که با کلیدهای بچه ها حساب کردم با کلیدهای سازمان؟؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t:shocked::5:
کاش از اول نگاه نمی کردم که بیخودی امیدوار نشم
فرم درخواست بررسی سوالات آزمون ***ساعت 16 روز 20/03/1392 فعال خواهد شد ***بچه ها آیا می شود این اشکالات را به گوش مسئولان رساند ؟؟؟؟؟
اگر درجه تب رو درست کنند من فیزیولوژیکم میشه 100 درصد
واقعا بچه ها از طوفان بیشتر از آمپول می ترسند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
اینم از درصد های درخشان من![]()
رشد و عمومی 40
اسیب 53
شخصیت33
امار13
رواندرمانی 13
فیزیولوژی 36
بالینی 26
روانشناختی 10
زبان 41
توروخدا 10 و 13 چی میگن اخه این وسط؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من دیگه کلا حذف شدم![]()