زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
آیلین جونم...
چقدر استرس داری....میخوای خودت رو اذیت کنی؟!
من مطمئنم قبولی...باور کن هر گزینه ای هم زده باشیم الان نمیتونیم عوضش کنیم
یه خورده ذهنت رو از کنکور دور کن...تو که زحمتت رو کشیدی
الان استراحت کن و آروم باش...
به نظر من بهترین کار رو الی میکنه...
میدونم برات مهمه...میدونم عمرت رو براش گذاشتی...ولی به خدا یک درصد هم این نگرانی و استرس چیزی رو عوض نمیکنه
خدای نکرده مریض میشی ها...
به کارهایی که علاقه داری برس تا یه کم روحیه ات عوض بشه عزیزم...
نتیجه رو به خدا واگذار کن.

aylinn

New member

قاصدک جون شما دفترچه ب رو به ایمیلم فرستادین یا الی جون؟
چون ایمیلمو به هر دوی شما فرستاده بودم؟
به هر حال واقعا ممنونم خیلی زحمت کشیدین.
زبان هر دو دفترچه یکیه. تنها فرق دفترچه ترتیب دروس والا ترتیب سوالات و ترتیب گزینه ها هم یکیه مثلا دفترچه الف از درس آسیب شروع میشه و دفترچه ب از درس عمومی و رشد
یه چیز دیگه اون پاسخنامه ای که اون موسسه منتشر کرده خیلیاش غلطن برای همین حذفش میکنم.
بازم ممنونم
:rose:

aylinn

New member
آیلین جونم...
چقدر استرس داری....میخوای خودت رو اذیت کنی؟!
من مطمئنم قبولی...باور کن هر گزینه ای هم زده باشیم الان نمیتونیم عوضش کنیم
یه خورده ذهنت رو از کنکور دور کن...تو که زحمتت رو کشیدی
الان استراحت کن و آروم باش...
به نظر من بهترین کار رو الی میکنه...
میدونم برات مهمه...میدونم عمرت رو براش گذاشتی...ولی به خدا یک درصد هم این نگرانی و استرس چیزی رو عوض نمیکنه
خدای نکرده مریض میشی ها...
به کارهایی که علاقه داری برس تا یه کم روحیه ات عوض بشه عزیزم...
نتیجه رو به خدا واگذار کن.

مرسی فانوسی جون به خاطر دلداریت در کل آدم ضعیفی نیستم زودهم ناامید نمیشم ولی یه مواقعی برای همه پیش میاد که آدم کنترلش رو از دست میده میره توفکرو خیال و ... امروز جزء اون روزام بود ولی حالا بهترم. همینکارو کردم نتیجه رو واگذار کردم به خدا.

parand

Well-known member
بچه ها من رفتم دیگه
خداحافظ تا شنبه
اگر زنده باشم انشالله
قاصدک جون میری مسافرت. ایشالا سالم بری و برگردی.
حسابی خوش بگذرون تا خستگیه این مدتی که درس خوندی از بین بره.
و به امید خدا اماده شی واسه مهر که ایشالا بری سر کلاس

:4d564ad6:

rawy

New member
آخ گفتی راوی جون...چند صفحه ازش خوندم چشام درد گرفت...زیاد هم پای اینترنت میشینم همینطوری میشه!!
رفتم دو تا کتابخونه هیچ کدوم مامان و معنی زندگی رو نداشت!!
نمیدونم چکار کنم؟:shocked:

الان به خاطر فشار کنکور خود به خود چشمامون حساس شده دیگه اینکار بیشتر تشدیدش میکنه
اگه کم کم بخونیم چی؟ بازم اذیت می شی؟
من به جز این کتابای خودم و کتابای صوتی هم دارم که روزانه باید به اونا هم برسم, با کم خوندنش موافقم
روزی 30-50 صفحه یا هرقدر که براتون مقدور هست

rawy

New member
امروز در به در دنبال کتاب مامان و معنی زندگی بودم...هیج جا نداشت!
نمیدونم کی برم بیرون برا خرید کتاب!!
فیلمو که قبلا دیدم ولی امشب باز یه بازنگری میکنم...
زبان رو هم با ترجمه موافقم...فقط از کجا و چه جوری؟واسه همین ترجمه اش چه برنامه ای دارید؟

به نظر من حداقل روزی یه پاراگراف از هر قسمتی که دوست داشتیم ترجمه کنیم و با صفحه و شماره پاراگراف بذاریم تو این تاپیک ایرادهامون رو از هم بپرسیم و ایرادات همو رفع کنیم, خود ملزم شدن به ترجمه هم دایره لغت رو افزاش می ده, هم مهارت و سرعت در ترجمه رو بالا می بره, شاید روزای اول یه پاراگراف برامون سخت باشه, ولی آخر تابستون ببینیم که به راحتی می تونیم چند صفحه رو بخونیم و درک کنیم.
در ضمن گویا پرند ترجمه لزگی رو داره, می تونیم بعد از ترجمه با اون مقایسه کنیم و نکته هایی که به نظرمون رسیده رو هم تو تاپیک بذاریم
ولی یه دست صدا نداره, اینکار باید گروهی صورت بگیره

parand

Well-known member
فانوسی جون سلام.
ad54ad.gif
خوبی؟؟

کجایی؟؟؟؟؟؟؟
کم پیدایی؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
راستی بچه ها یادم رفت اینو براتون تعریف کنم
روز کنکور تو جلسه سرم تو دفترچه و پاسخنامه بود, اون برگه هه رو آوردن امضا کنیم, امضا کردم خانومه یواش گفت کارتتم دربیار بده به همکارم الان میاد ازت می گیره.
کارت و در آوردم همینطوری تو دستم بود داشتم جواب سوالا رو می دادم, یه خانومه اومد که ماشالا واسه خودش آقایی بود, کارتو از دستم گرفت سوزنشم برداشت زد به شونه ی چپم
517321_LaieA_052.gif
من همینطوری مونده بودم که اینجا چه خبره؟
755320_shok.gif
هی نگاه به کارت رو شونم می کردم هی نگاه به این خانومه که بفهمم یعنی چی این حرکت, بعد آقایی که کارت ها رو جمع رو می کرد رسید به من خندید گفت کارتتو بده, حالا مردی بیا کارت سوزن شده رو شونه تو از لباست جدا کن آخر کندمش به آقاهه میگم همکارتون چرا اینطوری کرد؟ می خنده میگه ولش کن
894520_unknown.gif
, خو نمی گی من تو این زمان چندتا تست از دست می دم آخه؟؟؟؟؟؟ اقلا زبانمو به 40 می رسوندم
621221_LaieA_011.gif

پیشاپیش یادآوری کنم که بدبختی مردم خنده نداره

parand

Well-known member
راستی بچه ها یادم رفت اینو براتون تعریف کنم
روز کنکور تو جلسه سرم تو دفترچه و پاسخنامه بود, اون برگه هه رو آوردن امضا کنیم, امضا کردم خانومه یواش گفت کارتتم دربیار بده به همکارم الان میاد ازت می گیره.
کارت و در آوردم همینطوری تو دستم بود داشتم جواب سوالا رو می دادم, یه خانومه اومد که ماشالا واسه خودش آقایی بود, کارتو از دستم گرفت سوزنشم برداشت زد به شونه ی چپم من همینطوری مونده بودم که اینجا چه خبره؟ هی نگاه به کارت رو شونم می کردم هی نگاه به این خانومه که بفهمم یعنی چی این حرکت, بعد آقایی که کارت ها رو جمع رو می کرد رسید به من خندید گفت کارتتو بده, حالا مردی بیا کارت سوزن شده رو شونه تو از لباست جدا کن آخر کندمش به آقاهه میگم همکارتون چرا اینطوری کرد؟ می خنده میگه ولش کن , خو نمی گی من تو این زمان چندتا تست از دست می دم آخه؟؟؟؟؟؟ اقلا زبانمو به 40 می رسوندم
پیشاپیش یادآوری کنم که بدبختی مردم خنده نداره

راوی چقد بداخلاق بودن مراقباتون:25r30wi:
329118_24.gif
329118_24.gif

حالا بزار من بگم تا دلت بسوزه:tonguesmiley:

مراقبای ما خیلی مهربون بودن. حتی اومدن بطریه اب معدنی هارو که تو یخچال بودن و یه مقدار خیس شده بودن با دستمال کاغذی پاک کردن تا پاسخنامه و دفترچمون خراب نشه. کلی بهمون احترام گذاشتن...کاملا دقیق و مرتب بودن....
فقط کیکشون خیلی شیرین بود هنوز که هنوز که یه مقدارش تو کیفم مونده.....

نمیدونم چرا بعضی از شرکتا انقد شکر میریزن تو محصولاتشون.
فکر نمیکنن ممکنه برسه سر جلسه دست یه کنکوری که شیرینی دوست نداشته باشه....

fanoosi

New member

الان به خاطر فشار کنکور خود به خود چشمامون حساس شده دیگه اینکار بیشتر تشدیدش میکنه
اگه کم کم بخونیم چی؟ بازم اذیت می شی؟
من به جز این کتابای خودم و کتابای صوتی هم دارم که روزانه باید به اونا هم برسم, با کم خوندنش موافقم
روزی 30-50 صفحه یا هرقدر که براتون مقدور هست

پیشنهاد خوبیه...
شاید روزی 20 صفحه رو بتونم راوی جونم!
کاشکتابشو داشتم...در اسرع وقت میخرمش..
چشمام داغونه!!

fanoosi

New member

به نظر من حداقل روزی یه پاراگراف از هر قسمتی که دوست داشتیم ترجمه کنیم و با صفحه و شماره پاراگراف بذاریم تو این تاپیک ایرادهامون رو از هم بپرسیم و ایرادات همو رفع کنیم, خود ملزم شدن به ترجمه هم دایره لغت رو افزاش می ده, هم مهارت و سرعت در ترجمه رو بالا می بره, شاید روزای اول یه پاراگراف برامون سخت باشه, ولی آخر تابستون ببینیم که به راحتی می تونیم چند صفحه رو بخونیم و درک کنیم.
در ضمن گویا پرند ترجمه لزگی رو داره, می تونیم بعد از ترجمه با اون مقایسه کنیم و نکته هایی که به نظرمون رسیده رو هم تو تاپیک بذاریم
ولی یه دست صدا نداره, اینکار باید گروهی صورت بگیره

موافقم عزیزم
بقیه هم اگه موافق هستند اعلام کنند که از یه روز شروع کنیم
راستی منم ترجمه اشو دارم...

ainazhz

New member
امروز در به در دنبال کتاب مامان و معنی زندگی بودم...هیج جا نداشت!
نمیدونم کی برم بیرون برا خرید کتاب!!
فیلمو که قبلا دیدم ولی امشب باز یه بازنگری میکنم...
زبان رو هم با ترجمه موافقم...فقط از کجا و چه جوری؟واسه همین ترجمه اش چه برنامه ای دارید؟

آدینه بوک: جستجو - "مامان و معنی زندگی"

ادینه داره این کتابو. سما که تهرانی زود هم به دستت میرسه.

fanoosi

New member
فانوسی جون سلام.
ad54ad.gif
خوبی؟؟

کجایی؟؟؟؟؟؟؟
کم پیدایی؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم
ممنون...شما خوبی؟
رفته بودیم توت خوری....جای شما وبقیه دوستانم خالی..
صبح هم دنبال کارهای پایان نامه بودم...

parand

Well-known member
سلام عزیزم
ممنون...شما خوبی؟
رفته بودیم توت خوری....جای شما وبقیه دوستانم خالی..
صبح هم دنبال کارهای پایان نامه بودم...
مرسی عزیزم. منم خوبم...
پس حسابی بهت خوش گذشته.
پس چرا توت های ما تموم شده اونجا هنوز توت هست؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا