زنان خانه دار خوش اندام ترند!

mexin

Well-known member
در آخرین تحقیقات دانشمندان سعی کردند رابطه بین کارهای روزانه یک زن خانه دار و وزن او را بررسی کنند. با انجام این کار آن ها متوجه شدند زنانی که زمان بیشتری را صرف مرتب کردن خانه، شستن ظرف ها، جارو کشیدن، گردگیری و پختن غذا می کنند به همان اندازه فعالیت بدنی بالاتری داشته و اندام زیباتری دارند.

انجام این کارها همچنین باعث می شود وضعیت سلامت این زنان هم به طور چشم گیری بهبود پیدا کند و با احتمال کمتری به بیماری هایی مانند سرطان، دیابت و بیماری قلبی دچار شوند.

همچنین زنان مرتب و منظم از لحاظ شخصیتی هم تفاوت های زیادی با زنان بی مسئولیت دارند.

این افراد بهتر می توانند اشتهای خود را کنترل کنند و در برابر غذاهای چرب و شیرین از خود مقاومت نشان بدهند. به اعتقاد دانشمندان افرادی که نسبت به وضعیت خانه خود وسواس زیادی نشان می دهند در مورد سلامت و ظاهر خودشان هم به همان اندازه وسواس دارند و اجازه نمی دهند وزن بدن شان از حد ی افزایش پیدا کند.

در عوض اگر خانه یک زن نامرتب و به هم ریخته است، احتمال زیادی وجود دارد که عادت های غذایی او هم به همین شکل است و این فرد کنترلی روی اشتهای خود ندارد.

@parisa

New member
کاملا مخالفم........دانشمندان حتما مرد بودند و میخاستن از این طریق خانوم هاشون دست از کار بیرون بکشند!

@parisa

New member
به دلایل متعدد......اولا میزان فعالیت خانم شاغل دوبرابره درسته که بیرون کار میکنه ولی آقایون چنین رحمی رو ندارند که در امور منزل شریک خانم شاغل باشند!
دوما امور روزمره منزل باعث یه نوع حالت روزمرگی وافسردگی میشه که میتونه به پرخوری وچاقی منجر بشه!
سوما خانم شاغل به علت کمبود وقت مجبور به برنامه ریزی هست وبه دلیل اینکه بهانه ای دست شوهرش نده بیشتر به نظافت منزل ونظم اهمیت میده در صورتی که خانوم خانه دار میگه حالا وقت هست ایشالا سر فرصت!
همه این مسائل درسته نسبیه وبستگی به شرایط وشخصیت فرد داره ولی تجربه ثابت کرده که حقیقته!

am-ml

New member
من عکسش رو زیاد دیدم متاسفانه ،یعنی یه زنایی هستن که چسبیدن به خونه و بچه و دیگه خودشون رو فراموش کردن و یه عده هم فقط تو قر و فر خودشونن و در هر کمدی رو توی خونشون باز کنی ،باید سریع فرار کنی و فاصله بگیری ...
همکارم میگفت: یه هم اتاقی داشتیم ،جای آدامسش هم توی کیفش همیشه یه جای مشخص بود ،ولی ظرفای کپک زدش رو ما باید می شستیم.کلا فقط بیرون بود و ....
خلاصه کنم ،نمیشه کلی نظر داد.

goleyakh

New member
مکسین این مطلبت هم مثل بقیه مطالبی که میزاری کاملا طنز بود !:5:
در اکثر موارد، عکس این حالت صادقه !!! با پریسا موافقم !محققین آقا تشریف داشتن :New (6):

sara77

New member
چه میدونم والا خو یکی میشنه خونه فقط میخوره چاق میشه یکی میره بیرون خیلی کار میکنه لاغر میشه اصن یه وضیه هنوز دانشمندا نفهمیدن مکسین چرا حرف در میاری

asal 92

New member
کاملا مخالفم........دانشمندان حتما مرد بودند و میخاستن از این طریق خانوم هاشون دست از کار بیرون بکشند!

چرا ناراحت میشی
مکسین میگه زنان خانه دار به نسبت زنان تنبلی که توخونه هیچ کاری نمیکنن خوش اندام ترن !!!!!
نگفته که نسبت به زنان شاغل اگه مقایسه بشه که مشخصه کی بهتره ...(فقط زنان شاغل )
کاربیرون کارخونه بچه داری خونه داری آشپزباشی مهمون داری استخر ورزش خرید ازهمه مهمتر سرزدن گاه وبیگاه به سایت وفیس بوک بازم بگم ...
حتی نوشتنش سخته ...
میگم چرازنان شاغل انقد خوش هیکلن پس کشف شده !!!!

kaveh1316

New member
اگه دنبال اندام میگردی برو تو سالن ورزشی و سونا جکوزی و.................. تو خونه و اداره از این خبرا نیست

mexin

Well-known member
مکسین این مطلبت هم مثل بقیه مطالبی که میزاری کاملا طنز بود !:5:
در اکثر موارد، عکس این حالت صادقه !!! با پریسا موافقم !محققین آقا تشریف داشتن :New (6):

خانمها و آقایان محترم!توجه بنمایید! من این تحقیق رو انجام ندادم که! حتما چیزی بدست آوردن دیگه از این تحیقیقات! شاید هم محققین زنهای خانه دار بودن گل یخ جون!نه!!!:33:

mexin

Well-known member
چه میدونم والا خو یکی میشنه خونه فقط میخوره چاق میشه یکی میره بیرون خیلی کار میکنه لاغر میشه اصن یه وضیه هنوز دانشمندا نفهمیدن مکسین چرا حرف در میاری

خیلی از زنها هم هتن خیلی کار میکنن ولی بازم چاق هستن دیگه! انرپی هسته ای که نیس نتونن کشف کنن دیگه!

goleyakh

New member
خانمها و آقایان محترم!توجه بنمایید! من این تحقیق رو انجام ندادم که! حتما چیزی بدست آوردن دیگه از این تحیقیقات! شاید هم محققین زنهای خانه دار بودن گل یخ جون!نه!!!:33:

اره ! آفرین ...اینجوری خیلی به واقعیت نزدیک تره ! احتمالا محققین خانومای خونه دار بودن :25r30wi:یا شایدم آقایونی که دوست نداشتن خانوماشون بیرون از خونه کار کنن
New%20%286%29.gif

taksetareh

New member
دانشمندا چه بیکار شدن جدیدا این همه مشکل داریم رفتن تحقیق کردن خانم های خانه دار چاق ترن یا شاغل ؟؟؟؟؟؟ والا !!!!!!!!!!!

منم فکر نمیکنم کاملا درست باشه

توی خانواده ما که خانمهای بسیار کدبانو و مرتب و بسیار وسواسی که بسیارهم تپل تشریف دارن

ولی خوب بعضی ها هم که خیلی مرتب و منظم نیستن مثل باربی می مونن

به نظر من اصلا به این چیزها مربوط نیست نه به کار خونه و نه ....

:riz303:

اندام خوب داشتم به ورزش و تغذیه مناسب است نه کار خونه

البته این نظر شخصییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من است

بالا