(:رويش جوانه هاي اميد از دل هسته هاي اورانيوم:)

varia

Well-known member
آمریکا از ایران نمیترسه از تروریست میترسه که از نظر اونا ایران ازشون حمایت میکنه (منظورشون حزب الله و انصار الله و ...).

بنظرم ایران به مرحله ای نرسیده که دانش هسته ای داشته باشه و این پروت ایرانه که براش دانش هسته ای به ارمغان آورده! کشورهایی مثل امارات و ترکیه در حال تاسیس نیروگاههای اتمی هستند ولی این سر و صدایی که ایران در دنیا راه انداخته رو ندارند چون تهدیدی برای دنیا ندارند و گفتند که انرژی هسته ای می خواهیم نه سلاح هسته ای. قبلا هم در زمانی که آقای لاریجانی مسئول مذاکرات هسته ای بود کارها بسوی حل شدن پیش میرفت که دخالتهای افراد غیرسیاسی داخلی مانع پیشرفت ایشون شد و اقای جلیلی جایگزین ایشون شدند و 6 سال تحریم بر مقاومت ایشون اثری نذاشت!!.

بنظرم ایران با این هزینه ای که برای این سوخت گذاشت میتونست یه ایران دیگه بسازه :))

کشور ما خداروشکر فعلا نیاز به سوخت نداره، نیاز به غذا،پوشاک، صنعت و در یک کلمه "زیرساخت" داره.

انرژی هسته ای شوخی بردار نیست که با شعار مرگ بر آمریکا محقق بشه! حادثه چرنوبیل و زلزله چندسال پیش ژاپن رو یه سرچ بکنید تا مطلع بشید که کنترل و مدیریت این تاسیسات بسیار مهمتر از تاسیس اونه.

در مورد آمریکا هم بنظرم قوی ترین وعلمی ترین کشور دنیا هست ولی دلیل نمیشه مشکل نداشته باشه و یا مردمان و سیاستمدارانش بدون نقص باشند و حتی دلیل نمیشه ما ازش بترسیم. در دنیا این سیاست سیاستمداران هست که امنیت رو به یک کشور میاره نه زور و تسلیحات نظامی(هرچند وجود تسلیحاتم بی تاثیر نیست).

مجید دیجی

مدیر بخش
انشالله پنجاه سال دیگه نسل بعدی اینکارمون رو تحسین کنن واقعا از ته دلم اینو میخوام

یه سوال دارم شما به نادرشاه بیشتر افتخار می کنید یا امیر کبیر ؟

نادرشاه خیلی قدرت داشت و کسی جرات چپ نگاه کردن بهش رو نداشت ... اما امیر کبیر قدرت این چنینی نداشت ...

به کریم خان زند بیشتر تحسین می کنید یا آقا محمد خان قاجار ترسناک ؟

شما به ابو علی سینا بیشتر افتخار می کنید یا محمد رضا پهلوی که اون همه سلاح خرید و تلنبار کرد ؟؟

شما به کشوری افتخار می کنید که چهل میلیون دانشمند داشته باشه یا کشوری که چهل میلیون جنگ جو ؟؟ یا کشوری که 40 میلیون جنگجوی دانشمند ( مثل چمران ) ؟؟

آینده ها هم دقیقا به همون چیزایی افتخار می کنن که من و شما درباره گذشتگانمون افتخار می کنیم ... مثل جنگ 8 سالمون ... یا جنگ یا عثمانی و یا افتخارات علمی کشف شده در خرابه های شهر سوخته ...

===
سلاحی که دشمن خودمون بشه خوب نیست ؟ سلاحی که دیگرون رو تحریک کنه که ما رو تحریم یا حمله کنن خوب نیست ... آیندگان شاید به ما بخندن اگر به دنبال چیزی بریم که واقعا نتونه کاربردی باشه ...

آخرین ویرایش:

goo

New member
به نظر من همونطور که آمریکا در زدن عراق و افغانستان و سوریه و یمن و.... ذره ای درنگ نکرد اگر می تونست در زدن ما هم لحظه ای وقتش رو از دست نمی داد.
حتی اگر تحریم ها برداشته بشه ولی سیستم مدیریت داخل کشور همون باشه نفع چشم گیری برای مردم نخواهد داشت.

Ana67

Well-known member
این مذاکره و توافق یه سیاه بازی بود تمام شد رفت.....
نه وضع اقتصاد کشور خوب میشه نه ایران دست از دخالت تو کار بقیه بر میداره نه آمریکا هم از ایران میترسه.
سر ملتو گرم کردن....تا تیر ماه هم وضع همینه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: diseases

Mohammad gh

New member
اوباما خودش اعتراف کرد که از ایران میترسیدن و تحریم اثری روی رویکرد هسته ای ایران نداشته حمله نظامی هم ایران رو در ساخت هسته ای کوشاتر میکنه و همینطور گفتش که تنها راه مذاکره بوده و هست و موضوع دیگه اینکه آمریکا خودش بتنهایی ثروتمند نیست یعنی هیچی از خودش نداره فقط با جوامع دیگه متحد میشه و اونارو به سمت خودش میکشونه تمام روسای دانشگاهها و بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی آمریکا از کشورهای دیگه هستن. آمریکا نگران خودش و هم پیمان های خودشه. من خودم مصاحبه اصلی و به زبان انگلیسی رو گوش دادم که توی شبکه های خودشون پخش میشه. ترس اآمریکا از ایران رو نمیشه انکار کرد.

دوست عزیز اتفاقا همین ترسی که امریکا از ایران داره (به قول شما) میتونه در نهایت ارامش و امنیت مارو نابود کنه!شما وقتی یه شیر یا یه مار کبری رو تهدید کنی خونه ی اخر ازت فرار نمیکنه بلکه برمیگرده و با نهایت وحشی گری بهت حمله میکنه
شاید بتونی بهش اسیب بزنی اما اون شمارو نابود میکنه
اگر بحث ارامش و امنیت هست صرفا با مذاکره بدست میاد.در خاورمیانه ای که اکثر کشور هاش به وسیله ی حکومتهای استبدادی رهبری میشن و خطر گروه های تندرو درش بیداد میکنه دستیابی یک کشور به سلاح هسته ای میتونه یه مسابقه ی تسلیحات اتمی راه بندازه.روزی که ایران بمب اتم داشته باشه فرداش امارات و عربستان و کویت بمب های اتمیشون رو ازمایش میکنن.متاسفانه این وسط اسرائیل از ۵۰ سال پیش شروع به ساخت این جنگ افزارها کرد تا مثلا از ماهیت خودش که توسط بسیاری از کشورهای عرب اون زمان تهدید میشد دفاع کنه!که البته سکوت جامعه ی جهانی در برابر این اقدام یه اشتباه بزرگ بود.اما دیگه کاریش نمیشه کرد.
خود ایران رو در نظر بگیرید که مثلا افراطیون در اون به ریاست جمهوری میرسیدن.من با بعضی از طرفدارانشون صحبت میکردم میگفتن اقا چه عیب داره ما بمب اتم بسازیم و باهاش اسرائیلو نابود کنیم اگرچه بعدش غرب مارو با بمب های اتمیش نابود میکنه!اما چه باک!مردم ما عاشق شهادت هستن!حالا بمب اتم در کشوری ساخته بشه که هر ۴ سال احتمال میره که چنین افرادی به حکومت برسن!

اگر هم قراره مبارزه ی با امریکا هست هیچ راهی بهتر از شکوفایی علمی و اقتصادی و دموکراتیک نیست...خداروشکر دانش هسته ای هم که داریم اگرچه با هزینه ای بسیار بسیار گزاف!

آخرین ویرایش:

goo

New member
دوست عزیز اتفاقا همین ترسی که امریکا از ایران داره (به قول شما) میتونه در نهایت ارامش و امنیت مارو نابود کنه!شما وقتی یه شیر یا یه مار کبری رو تهدید کنی خونه ی اخر ازت فرار نمیکنه بلکه برمیگرده و با نهایت وحشی گری بهت حمله میکنه
اگر بحث ارامش و امنیت هست صرفا با مذاکره بدست میاد.در خاورمیانه ای که اکثر کشور هاش به وسیله ی حکومتهای استبدادی رهبری میشن و خطر گروه های تندرو درش بیداد میکنه دستیابی یک کشور به سلاح هسته ای میتونه یه مسابقه ی تسلیحات اتمی راه بندازه.روزی که ایران بمب اتم داشته باشه فرداش امارات و عربستان و کویت بمب های اتمیشون رو ازمایش میکنن.متاسفانه این وسط اسرائیل از ۵۰ سال پیش شروع به ساخت این جنگ افزارها کرد تا مثلا از ماهیت خودش که توسط بسیاری از کشورهای عرب اون زمان تهدید میشد دفاع کنه!که البته سکوت جامعه ی جهانی در برابر این اقدام یه اشتباه بزرگ بود.اما دیگه کاریش نمیشه کرد.
خود ایران رو در نظر بگیرید که مثلا افراطیون در اون به ریاست جمهوری میرسیدن.من با بعضی از طرفدارانشون صحبت میکردم میگفتن اقا چه عیب داره ما بمب اتم بسازیم و باهاش اسرائیلو نابود کنیم اگرچه بعدش غرب مارو با بمب های اتمیش نابود میکنه!اما چه باک!مردم ما عاشق شهادت هستن!حالا بمب اتم در کشوری ساخته بشه که هر ۴ سال احتمال میره که چنین افرادی به حکومت برسن!

اگر هم قراره مبارزه ی با امریکا هست هیچ راهی بهتر از شکوفایی علمی و اقتصادی و دموکراتیک نیست...خداروشکر دانش هسته ای هم که داریم اگرچه با هزینه ای بسیار بسیار گزاف!

تشبیهی که از آمریکا کردین بسیار جالب توجه بود.

love virology

New member
دوست گرامی بهت قوول میدم ایندگان به نیکی از زمان حال یاد نمیکندد / الان هر ایرانی چه خارج چه داخل انقدر که به گذشته خودش می باله از زمان حا ل خودش گله داره پس سخن از ایندگان و حس غرور اینها برای زمان حال نزنید که واقعا خنده داره/ این سخنان و بحث ها به هیچ جایی نمیرسه/ یه فلش بک تاریخی / کنفرانس گوا د لوپ به یاد بیارید ابر قدرت ها به دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند که خودتون بهتر میدونید و امریکا هم اواین کشوری بود که ایران به رسمیت شناخت پس این سیاست هیچیش معلووم نیست اونها منافع خودشون براشون مهمه نه ما پس یکم عمیق تر فکر کنیم این شرایط و خروج از بحران با این چیزها حل نمیشووود

dr.bahar1986

New member
یه سوال دارم شما به نادرشاه بیشتر افتخار می کنید یا امیر کبیر ؟

نادرشاه خیلی قدرت داشت و کسی جرات چپ نگاه کردن بهش رو نداشت ... اما امیر کبیر قدرت این چنینی نداشت ...

به کریم خان زند بیشتر تحسین می کنید یا آقا محمد خان قاجار ترسناک ؟

شما به ابو علی سینا بیشتر افتخار می کنید یا محمد رضا پهلوی که اون همه سلاح خرید و تلنبار کرد ؟؟

شما به کشوری افتخار می کنید که چهل میلیون دانشمند داشته باشه یا کشوری که چهل میلیون جنگ جو ؟؟ یا کشوری که 40 میلیون جنگجوی دانشمند ( مثل چمران ) ؟؟

آینده ها هم دقیقا به همون چیزایی افتخار می کنن که من و شما درباره گذشتگانمون افتخار می کنیم ... مثل جنگ 8 سالمون ... یا جنگ یا عثمانی و یا افتخارات علمی کشف شده در خرابه های شهر سوخته ...

===
سلاحی که دشمن خودمون بشه خوب نیست ؟ سلاحی که دیگرون رو تحریک کنه که ما رو تحریم یا حمله کنن خوب نیست ... آیندگان شاید به ما بخندن اگر به دنبال چیزی بریم که واقعا نتونه کاربردی باشه ...

:image170:

dr.bahar1986

New member

حرفاتون خیلی قشنگ بود اما خیلی جای بحث داره که نه در اینجا مجالش هست و نه فایده ای داره حرف من چیز دیگه ای هستش حیف حیف حیف

dr.bahar1986

New member
ميشه لينك اين سخنراني كه اوباما گفته از ايران ميترسيم رو بذارين؟؟؟تو عرصه سياست خيلي بچگانه به نظر مياد بگن ما از كشوري ميترسيم!!!!تازشم شايد اگر گفته منظورش اين بوده ما از اين ميترسيم كه سلاح قدرتمندي دست كشوري بيوفته كه نداي مرگ بر آمريكا رو مدام طنين انداز ميكنن!!!اصلا ذكر تسبيحشون مرگ بر آمريكاست...كشوري كه علنا اعلام ميكنه بايد اسراييل از صفحه روزگار پاك بشه!!! بله از اين طرز فكر بايد ترسيد...منظورش اين بوده

سخنرانی اوباما در لوزان از شبکه بی بی سی

مجید دیجی

مدیر بخش

هیچ کس به کشتار و سلاح کشتار جمعی افتخار نمیکنه ... اما همه به پیشرفت در تمام علوم افتخار می کنن

- - - Updated - - -

هیچ کس به کشتار و سلاح کشتار جمعی افتخار نمیکنه ... اما همه به پیشرفت در تمام علوم افتخار می کنن

mexin

Well-known member

اونا بودجه دارن ولی بلد نیستن ازش استفاده کنن..بودجه ای که به واحد درمانشون تزریق میشه رتبه ی 1 تا 3 رو تو کل جهان داره دقیق یادم نیست فکر کنم 1 ولی از نظر کارایی و اثربخشی با خیلی از کشورهای پایینترش برابری میکنه و از این نظر رتبه 23 تا 26 رو دارن ...خخ میتونیم امیدوار باشیم بودجه همه چیز نیست !

اما این مذاکره به قول اوشون مذاکره برد برده .. بهرحال ایران هم مثل اونا این امکان رو داره که در صورت نقض توافق به موضع اولش برگرده و غنی سازی پلوتونیوم ! رو ادامه بده نهایت دو ماه طول میکشه این کارم به قول اوشون.. پس همچنان اگر ترسی یا احتیاطی بوده باقی میمونه ...

انشالله هرچی میشه نتیجه خوب باشه هرچند نه چشمم آب میخوره نه گوشم که این گرونیا و رکودها شکسته بشه :( ولی امیدواریم

ینی آمریکا اگه همین الان این جمله شمارو ببینه که گفتید بودجه زیا دارن ولی نمیدونن چجور ازش استفاده کنن دیگه سرشون رو میکوبن به دیوار.... من که کلی خندیدم ..البته ببخشیدا.... آمریکا داره تمام جهان رو مدیریت میکنه اونوقت شما میگید نمیدونه بودجه شو چجور خرج کنه....یادش بخیر یه بنده خدایی تو دولت قبلی هم میگفت ما میتونیم دنیا رو مدیریت کنیم ...اونم تو سازمان ملل میگفت..خخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

مجید دیجی

مدیر بخش
ميرزا محمد جواد ظريف:(40):

مذاکره کننده ارشد هسته‎ای کشورمان در صحن علنی مجلس به درگیری با منتقد سرسخت رویکرد هسته‎ای دولت کشیده شد.

محمد جواد ظریف، که پس از تفاهم سوئیس امروز به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی رفته بود تا گزارشی از آخرین دور مذاکرات هسته‎ای به نمایندگان ارایه کند با جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد و یکی از سرسخترین منتقدان رویکرد هسته‎ای دولت درگیری لفظی پیدا کرد.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت درخصوص موضوعات مورد بحث در این جلسه به خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران،گفت: آقای کریمی‌قدوسی بحث‌هایی را در رابطه با فوردو و نطنز داشتند.

نماینده مردم رشت گفت: کریمی‌قدوسی به آقای ظریف گفت حضرت آقا به شما تذکر داده است؛ولی آقای ظریف به آقای کریمی‌قدوسی گفت شما دروغ می‌گویید به آقا تهمت می‌بندید و به آقا ظلم می‌کنید و آقا به من تذکر ندادند.

جواد کریمی قدوسی از نزدیکان به جبهه پایداری و طیف تندرو اصولگرا محسوب می شود. او بیشتر با انتقادات صریح و تندش نسبت به دولت روحانی و رویکرد دولت در مذاکرات هسته ای و تیم مذاکره کننده در این دوره از مجلس نامی برای خود دست پا کرد.

منبع : درگیری لفظی کریمی‌قدوسی با ظریف

ba ba barghi

Well-known member
مامانم گفته بحث 30 یا c نکنم ..........ولی مستفیض میشم ازبحثاتون خوبه ادامه بدید..

:riz277:شما فرزندانم نورچشم منید :riz277:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

N@RVIN

Well-known member
ینی آمریکا اگه همین الان این جمله شمارو ببینه که گفتید بودجه زیا دارن ولی نمیدونن چجور ازش استفاده کنن دیگه سرشون رو میکوبن به دیوار.... من که کلی خندیدم ..البته ببخشیدا.... آمریکا داره تمام جهان رو مدیریت میکنه اونوقت شما میگید نمیدونه بودجه شو چجور خرج کنه....یادش بخیر یه بنده خدایی تو دولت قبلی هم میگفت ما میتونیم دنیا رو مدیریت کنیم ...اونم تو سازمان ملل میگفت..خخخخخ

آخی چه خوب موجبات خنده و شادی خلق خدا رو فراهم کردم :))) جمله ام انقد کژتابی داشت :)؟!!!! اولا اون یه مثال بود که گفتم برید سرچ کنید می بینید جوک گفتم یا واقعیت رو یذره هم به اطلاعات عمومیتون اضافه میشه :) بعدم من در همون مورد حرف زدم عرصه ی درمان بله تو همونم خیلی موفقتر از جاهای دیگه هستن گفتم رتبه 26 که مثلا رتبه ایران 113 بود چند سال پیش ، پس در این موردم قابل مقایسه با ایران نیستن ولی خیلی بالاتر هستن که باید با بودجه ای که صرف میکنن باشن.. اما گفتم نسبت به بودجه ای که صرف میکنن بدتر عمل میکنن اینم هزارتا دلیل داره ..دلیل نمیشه مدیر دنیا همه کاراش بی نقص باشه چیکار کنیم میخوایید ناراحت بشیم که تو این مورد ضعیف تر از صرف بودجه شون عمل می کنند؟!!! ..

من پشت سر همون جمله با کناییه گفتم که میتونیم امیدوار باشیم که فایده نداره اگه ادبیات ملت قوی باشه آرایه ادبی این جمله رو هم متوجه میشن ..امیدوار باشیم ینی چی؟!!!! (ینی میتونید دلتوتونو به همینا خوش کنید)

من نه کاری با چگونگی اداره ایران دارم نه دنیا .تز یا نظریه ای همین در این عنوان ندارم کی میتونه کجا رو اداره کنه..

یه مثال عملی زدم که اتفاقا این مثال حداقل بین علمیون عرصه درمان مشهوره که سندشم هست همه هم درگیرش شدن یه زحمت سرچ باید کشید بعد خندید فقط خخ :) (البته ماها عادت داریم اول بخندیم ) شما ندید بگیریدش اصلا دیگه :| ...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

Mohammad gh

New member

آخی چه خوب موجبات خنده و شادی خلق خدا رو فراهم کردم :))) جمله ام انقد کژتابی داشت :)؟!!!! اولا اون یه مثال بود که گفتم برید سرچ کنید می بینید جوک گفتم یا واقعیت رو یذره هم به اطلاعات عمومیتون اضافه میشه :) بعدم من در همون مورد حرف زدم عرصه ی درمان بله تو همونم خیلی موفقتر از جاهای دیگه هستن گفتم رتبه 26 که مثلا رتبه ایران 113 بود چند سال پیش ، پس در این موردم قابل مقایسه با ایران نیستن ولی خیلی بالاتر هستن که باید با بودجه ای که صرف میکنن باشن.. اما گفتم نسبت به بودجه ای که صرف میکنن بدتر عمل میکنن اینم هزارتا دلیل داره ..دلیل نمیشه مدیر دنیا همه کاراش بی نقص باشه چیکار کنیم میخوایید ناراحت بشیم که تو این مورد ضعیف تر از صرف بودجه شون عمل می کنند؟!!! ..

من پشت سر همون جمله با کناییه گفتم که میتونیم امیدوار باشیم که فایده نداره اگه ادبیات ملت قوی باشه آرایه ادبی این جمله رو هم متوجه میشن ..امیدوار باشیم ینی چی؟!!!! (ینی میتونید دلتوتونو به همینا خوش کنید)

من نه کاری با چگونگی اداره ایران دارم نه دنیا .تز یا نظریه ای همین در این عنوان ندارم کی میتونه کجا رو اداره کنه..

یه مثال عملی زدم که اتفاقا این مثال حداقل بین علمیون عرصه درمان مشهوره که سندشم هست همه هم درگیرش شدن یه زحمت سرچ باید کشید بعد خندید فقط خخ :) (البته ماها عادت داریم اول بخندیم ) شما ندید بگیریدش اصلا دیگه :| ...

راجب بخش درمانی درست میگید
اما دلیلش مافیای بی نهایت قدرتمنده بخش بیمه و درمان هست
مافیایی که نزدیک ۲ هزارمیلیارد دلار اندوخته داره و به شدت از طرف حزب جمهوری خواه حمایت میشه
باز اوباما تونست تغییرات قابل توجهی ایجاد بکنه اما دیدید که در نهایت چقدر بهش حمله شد و پدرشو رسما درآوردن هرچند که هنوزم تغییراتش کافی نیست
اما راجب اینکه بلد نیستن چجوری بودجشونوخرج کنن مخالفم
شاید در جاهایی مشکلاتی داشته باشن اما مدیریت کشوری با بالاترین رقم بدهی و بیشترین تعهدات مالی و نظامی خارجی مثلا به اعراب یا اسرائیل و همینطور کشوری که در ازای هر درگیری در جهان همه ازش انتظار دخالت دارن و تازه باید هزینه های گزافی صرف مبارزه ی غیر مستقیم و نیابتی در منطقه ی خاور میانه یا رقابت تسلیحاتی و اطلاعاتی و امنیت سایبری با چین و روسیه داشته باشه ه نظرم کار بی نهایت سخت و دشواری هست
در ضمن خداروشکر امریکا دیگه به نفت خاورمیانه محتاج نیست و در اینده ای نزدیک شاهد کمرنگ شدن حضور پررنگ نظامی و سیاسیش در منطقه خواهیم بود
در حال حاضر تمرکزش به بازارهای اسیای جنوبی و شرقی معطوف شده مثل هند و ویتنام و ....

آخرین ویرایش:

mehrshad.namdar

New member
از معاهده ترکمن چای بدتر بود به نظر من !!! همه چی رو دادیم ! اب سنگین اراک فوردو کاهش سانتریفیوژ ها کاهش اورانیوم غنی شده و .. اونها چی می خواستن که بدست نیاوردن؟!
و البته من فکر میکنم انرژی هسته ای بهانه اس و همیشه بهانه جو بهانه ای برای عناد و دشمنی خواهد داشت. و مطمینا چون با تحریم جلوشون سر خم شده این بار هم با کوچکترین بهانه ای تحریم رو علم می کنند !
تا وقتی روی پای خودمون نتونیم باستیم و متکی به نفت باشیم بازنده ایم !

mexin

Well-known member
از معاهده ترکمن چای بدتر بود به نظر من !!! همه چی رو دادیم ! اب سنگین اراک فوردو کاهش سانتریفیوژ ها کاهش اورانیوم غنی شده و .. اونها چی می خواستن که بدست نیاوردن؟!
و البته من فکر میکنم انرژی هسته ای بهانه اس و همیشه بهانه جو بهانه ای برای عناد و دشمنی خواهد داشت. و مطمینا چون با تحریم جلوشون سر خم شده این بار هم با کوچکترین بهانه ای تحریم رو علم می کنند !

معلومه آقا مهرشاد هم از دلواپسان می باشد .... بعله ...:65d6a5d6s:

*مریم*

New member

36-7 ساله که با این حرفا به اسم استقلال و روی پای خود ایستادن و ... با کل دنیا دشمنی کردیم و دشمن تراشی کردیم و از نظر معیشتی مردم رو لای منگنه گذاشتن ، بازم گروهی دست بردار این حرفا و شعارای تکراری بی مصرف نیستن!!! بله ممکنه با هر بهونه ای تحریم ها برگرده چون که اونقد سیاست خارجی تندروانه و بدون تدبیری داشتیم اونقد سابقه درخشان تو گروگان گیری و از دیوار بالا کشیدن سفارتا داشتیم اونقد واسه بقیه کشورها عربده های سیاسی کشیدیم و تصویر خشن و افراطی از خودمون به دنیا نشون دادیم که اگه قدرتا بخوان با بهونه یا بی بهونه هربلایی سرمون بیارن بقیه کشورا پشتش وایمیسن.

تا الان که مردم مثلا پای آرمانهای انقلاب! وایساده بودن و فشار تحریم ها رو تحمل کرده بودن به چی رسیدن جز به اقتصاد ضعیف و فاسد، جز دزدی های کلان بی مجازات، تورم بالا و غیر قابل کنترل، بیکاری وحشتناک، بی اعتقاد شدن مردم، سقوط فرهنگی، بی هویتی و خودباختگی خیلی از جوونا و ...

البته اگه حتی یه زمانی تحریما برداشته شن تا زمانی که مفسدای اقتصادی امور کار رو تو دست دارن بازم اوضاع تغییری نمیکنه
خانه از پای بست ویران است

بالا