(:رويش جوانه هاي اميد از دل هسته هاي اورانيوم:)

goo

New member
اگر ميخوايد بگيد كه چرا دويست سال پيش مردم بيرون نيومدن و تظاهرات و اينا شكل نگرفت كه خب حرف بنده رو تاييد ميكنيد...ما هم ميگيم بايد ميومدن بيرون!!!!الانشم خوشحاليم كه ملت عكس العملي نشون ميدن كه بگن از اين اتفاق خوشحالن و حرف دولتمردان مبني بر بي تاثير بودن تحريمها بر معيشت مردم دروغي بيشتر نيست!!!و دليل ديگر اينكه سطح آگاهي مردم دويست سال پيش رو با الان مقايسه نكنيد جامعه اون زمان يه جامعه بي سواد و منفعل بود...نه روشنفكر خاصي نه تحركات سياسي خاصي كه بخواد اعتراض ها رو كاناليزه بكنه كه البته همين عهدنامه ها و اتفاقات بعدتري كه در دوره قاجار اتفاق افتاد باعث شد مسير انقلابي شروع بشه به نام انقلاب مشروطه!!!كه شروعش همين ماجراها بود و باعث شد چهل سال بعدش انقلابي به پيروزي برسه كه مسير سياسي كشور رو تغيير بده!!!!پس هر جا آگاهي هست اعتراض هم هست!!!و نكته ي آخر اينكه بيرون ريختن هاي اعتراضي رو هيچ دولتي هيچ جاي دنيا بي پاسخ نميذاره پس طبيعيه براي اعتراض اقدامهاي زير پوستي تري بشه تا بيرون ريختن!!!!اما در مورد شادماني هايي كه مشكلي نداره مردم بيرون هم ميريزن

در پايان دعوتتون ميكنم اين مقاله خبرگزاري ايسنا رو بخونيد!!!!تحليل واقعا جالبي كرده كه كاملا مربوط به پرسش شماست!

دلواپسان امروز همان‌هایی هستند که عهدنامه ترکمنچای را به کشور تحمیل کردند

سبز بمونيد

همین که منظور من رو متوجه نشیدین کافیه!!!!!
پاینده باشین.

N@RVIN

Well-known member
جسارتا سالار خان چون انگار متوجه روی سوال نشدی :| فکر کنم منظور دوستان اینکه این عهدنامه هم البته اگر :| به نتیجه برسه مثل اون دو تا عهدنامه ننگین هستن :| و چون اون موقع ملت متوجه شدن و شادی نکردن الانم باید بر این ننگ گریست نه شادی..البته این برداشت من از منظور ایشونه شایدم اشتباهه روی سوال خیلی مبهمه :|

این کجا و آن دو تا کجا البته از نظر من خیلی بهم بی ربطن به این اگرم چیزی میشه گفت اسمش همون نرمش قهرمانانه و سیاست و مذاکره برای رسمی کردن و ثبت کردن حق ملتی در سراسر دنیا به اون دوتا هم فقط میشد گفت بی لیاقتی و واگذاری حق و خاک ملت در برابر هیچ و خوش گذرانی .... واقفیه نباشیم وقتی یکی رو قبول داریم در همه شرایط و همه تصمیم هاشون رو قبول داشته باشیم بعلههه :whistle::21::tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
واقعا این اخبارو خوندم دلم سوخت! به مردمی که اونقدر تشنه خوشحالی هستند که حتی نمیدونند برا چی باید خوشحال شد! و بدنبال هر مسئله ای میریزند تو خیابونا شادی میکنند.

بنظرم این توافق رو فقط میشه با معاهده ذهاب (جدایی بصره از ایران) مقایسش کرد که توسط امیرکبیر رهبری میشد(جدایی بصره در مقابل جدایی کل مناطق عرب نشین خوزستان). دکتر ظریف و گروه مذاکره کننده نخبه های ایرانی هستند که این نظام رو هم قبول دارند.

امیدوارم مشکلات کشورمون حل بشه.

آخرین ویرایش:

Mohammad gh

New member
اگر ميخوايد بگيد كه چرا دويست سال پيش مردم بيرون نيومدن و تظاهرات و اينا شكل نگرفت كه خب حرف بنده رو تاييد ميكنيد...ما هم ميگيم بايد ميومدن بيرون!!!!الانشم خوشحاليم كه ملت عكس العملي نشون ميدن كه بگن از اين اتفاق خوشحالن و حرف دولتمردان مبني بر بي تاثير بودن تحريمها بر معيشت مردم دروغي بيشتر نيست!!!و دليل ديگر اينكه سطح آگاهي مردم دويست سال پيش رو با الان مقايسه نكنيد جامعه اون زمان يه جامعه بي سواد و منفعل بود...نه روشنفكر خاصي نه تحركات سياسي خاصي كه بخواد اعتراض ها رو كاناليزه بكنه كه البته همين عهدنامه ها و اتفاقات بعدتري كه در دوره قاجار اتفاق افتاد باعث شد مسير انقلابي شروع بشه به نام انقلاب مشروطه!!!كه شروعش همين ماجراها بود و باعث شد چهل سال بعدش انقلابي به پيروزي برسه كه مسير سياسي كشور رو تغيير بده!!!!پس هر جا آگاهي هست اعتراض هم هست!!!و نكته ي آخر اينكه بيرون ريختن هاي اعتراضي رو هيچ دولتي هيچ جاي دنيا بي پاسخ نميذاره پس طبيعيه براي اعتراض اقدامهاي زير پوستي تري بشه تا بيرون ريختن!!!!اما در مورد شادماني هايي كه مشكلي نداره مردم بيرون هم ميريزن

در پايان دعوتتون ميكنم اين مقاله خبرگزاري ايسنا رو بخونيد!!!!تحليل واقعا جالبي كرده كه كاملا مربوط به پرسش شماست!

دلواپسان امروز همان‌هایی هستند که عهدنامه ترکمنچای را به کشور تحمیل کردند

سبز بمونيد

ايام فاطميه كه تموم شد!!!

اين حد سخت گيريها رو من درك نميكنم ايام فاطميه تموم شده خب!!!

در ضمن درسته تو تيترها مينويسن رقض و پايكوبي ولي در اصل يه كم سرو صدا و بوق و سوتو اينا بوده! وگرنه تو كشور انقدر دلواپس داريم كه الان رقصندگان تو بازداشتگاه براشون آهنگاي حامد پهلانو گذاشته بودن اونجا برقصن!

جواب های بسیار منطقیی بود
اولا که عهدنامه ی گلستان و ترکمنچای رو کسایی رو دستمون گذاشتن که از قماش همین هایی بودن که میگفتن تحریم ها کاغذ پارس
دوم که قرار نیست که مردمو به بهانه های مذهبی شبو روز در غم و غصه و فشار قرار بدیم
اینجوری جوونا از اسلام و دین و ایمون فراری میشن که شدن البته

البته سخت ترین کار رسیدن به توافق جامع در شرایطیه که قراره عظیم ترین لابی های سیاسی و اقتصادی بر علیه این توافق از طرف دشمنان منطقه ای و تندروهای امریکایی صورت بگیره
در داخل هم عده ای از ترس شکست در انتخابات اینده تمام تلاششون رو در جهت کنسل شدن این توافق خواهند کرد

فقط لطف خدا میتونه چاره ساز باشه که به قول حافظ:
لطف خدا بیشتر از جرم ماست
نکته ی سر بسته چه دانی خموش.....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

مجید دیجی

مدیر بخش
ايام فاطميه كه تموم شد!!!

اين حد سخت گيريها رو من درك نميكنم ايام فاطميه تموم شده خب!!!

در ضمن درسته تو تيترها مينويسن رقض و پايكوبي ولي در اصل يه كم سرو صدا و بوق و سوتو اينا بوده! وگرنه تو كشور انقدر دلواپس داريم كه الان رقصندگان تو بازداشتگاه براشون آهنگاي حامد پهلانو گذاشته بودن اونجا برقصن!

یه پیام اومده بود که گفته بود 2 ، 3 ، 4 ، 12 ، 13 و 14 فروردین بیشتر احتیاط بشه ... من بر اساس اون گفتم ...

====
قدر زر زرگر شناسد؛ قدر گوهر، گوهری! ( هر کسی که برای خانم فاطمه زهرا احترام قائل هست در هر لحظه از عمرش به ایشون احترام میذاره کاری به روز و ساعت و تاریخ نداره ) ... این حرفا همش بهونه هس ...

من که مشکلی با شادی ندارم و اما هر چیزی سر جاش و در وقت خودش ...

====

این دست آورد( هسته ای ) به نظرم مثل پیروزی توی یه جنگ میمونه ...

اعتدال گرا ها کار بزرگی کردن :applause: ... مذاکره با آمریکا و گرفتن امتیاز خیلی ارزشمند هست:applause: ... باید تمام قد به احترام کارشون ایستاد ...

اما به نظرم ، اگر همین سرمایه گذاری روی علم گران و پر هزینه هسته ای کردن ، روی علوم پایه می کردن خیلی بیشتر پیش رفت می کردیم با کسی هم دعوامون نمی شد ، که بخوان بخاطرش 70 میلیون انسان رو تحریم کنن ...

تحریم ها خیلی وحشیانه بود ...

===

اونی هم که می گفت کاغذ پاره هست . بدون شک نباید فشار تحریم ها رو روی خودش حس کنه . فشار تحریم ها رو اون کسی حس می کرد که بر اثر نبود واکسن هاری مادرش رو از دست داده یا اون کسی حس می کنه که گوشت از سر سفرش حذف شده ... بله آقای X و Y نباید فشار تحریم ها رو حس کنه این عادی هست و جای تعجب نداره ... اگر همون کسی که این صحبت رو کرده بر یه شب مثل یه کارتن خواب توی خیابون بخوابه و سرمای هوا رو با پوست و استخونش حس کنه اون وقت هست که میتونه بیاد درباره تحریم ها حرف بزنه ...

===

love virology

New member
جناب شمایی که نگاره ایرج جنتی عطایی گذاشتین / مقایسه امیرکبیر یا دکتر مصدق و کسی دیگه با مشاهیر دیگر با اقای ظریف اشتباه هست / خودتونم میدونید که اونها چه بودند و اینها چه
در ضمن کابوس هنوز باقیست / ملت دیگه براشون عادی شده اشتباه هی تکرار میکنند و هر دفعه با شیوه جدید

روزگار خوش

diseases

Well-known member
. تولد یک تفاهم

ما ظرف این ۳۰ و اندی سال عادت کرده ایم که اینگونه خوش حالمان کنند. آنچه داریم را از ما میگیرند، گریه و فغان می‌کنیم که هیچ نداریم. اندکی‌ از همهٔ آنچه داشتیم را پس میدهند، از خوشی‌ ذوق مرگ می‌شویم که خدا را شکر که دوران نداری تمام شد.

هر چه میخواستیم میپوشیدیم، چادر سرمان کردند. فغان زدیم که حق انتخاب می‌خواهیم، روسری‌ها اندکی‌ عقب رفت، شاد شدیم.

دلار ۳۵۰۰ تومان شد، فغان زدیم که پولمان بی‌ ارزش شده، شد ۲۷۰۰ تومان شاد شدیم.

تورم از ۲% رسید به ۴۲% فغان زدیم که همه چی‌ گران است، شد ۲۰% شاد شدیم.

رئیس جمهورمان شد x، فغان زدیم که آبرویمان رفت، شد Y، شاد شدیم.

در تمام دنیا آبرو و عّزت داشتیم، پاسپورتمان به تکّه کاغذی بدل شد که در حد شناسنامه ارزش داشت،

این که هیچ، تحریم مان کردند که حتا
نفت مان دستمان ماند، فغان و گریه کردیم که بد بخت شدیم، تحریم هارا برداشتند، شاد شدیم...

ملت ساده‌ای هستیم که به همین سادگی‌ شاد می‌شویم و آنان که بالاتر نشسته اند این را چه خوب می‌دانند.

نمی دانم بگویم تحریمْ نبودنمان مبارک یا نگویم ...

PSyChoO

New member
آقا من یه سوالی برام پیش اومده. الان که توافق کردیم. میشیم 6؟ یا همون 5+1؟:riz481:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

goo

New member
دوستان گلم خواهش میکنم با لحن احترام به تبادل نظراتتون ادامه بدین.
سعی کنید مستقیم یا غیر مستقیم چه موافق و چه مخالف به طرف مقابل توهین یا هر چیزی با این مضمون رو نداشته باشین.
آفرین.

goo

New member
من خواستم پست ها رو ویرایش کنم اینکار رو برای احترام به شما نکردم.
یک بار گفتم با احترام و بدون توهین صحبت کنید.
تا فردا پستهاتون رو اصلاح نکنین یا پست این مدلی بزارین حذف میشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

N@RVIN

Well-known member
من خواستم پست ها رو ویرایش کنم اینکار رو برای احترام به شما نکردم.
یک بار گفتم با احترام و بدون توهین صحبت کنید.
تا فردا پستهاتون رو اصلاح نکنین یا پست این مدلی بزارین حذف میشه.

ببخشید کدوم پستها دقیقا ؟؟

نمیدونم الان که من دیدم ویرایش شدن یا نه ولی حرف خاصی که نیست خیلی :whistle:

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش

ضمن احترام اينو بهش ميگن تندروي....افراط...ما تقويمو ملاك قرار ميديم نه پيام ها...ايام فاطميه تو تقويم تاريخش مشخصه و از فرداي اون روز اگر كسي بخواد صب تا شب برقصه ايرادي نيست!!!...خوبه خودتونم ميگين هر چيزي زماني داره...

حالا بحثمون اينا نبود...ما با انگشت چيزي رو نشون داديم حالا شما ميخوايد اونو ببينيد يا انگشت رو...شادي ملت چن ساعتي بود و تمام شد ما هدفهمو ازآوردنش اين بود كه مردم از اين اتفاق خوشحالن

این نظر شماست ... منم بهش احترام میذارم ... اما من بهش میگم احترام نه افراط
منم خوشحالم و به دوستام تبریک گفتم ...

آقا من یه سوالی برام پیش اومده. الان که توافق کردیم. میشیم 6؟ یا همون 5+1؟:riz481:

نه اگه دقت کنی شده 8 باور نداری تعداد پرچما رو نگا ...:ad54ad:

xqoiyyjcn8affcv6eqsu.jpg

ببخشید اسپم شد ... :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

PSyChoO

New member

ضمن احترام اينو بهش ميگن تندروي....افراط...ما تقويمو ملاك قرار ميديم نه پيام ها...ايام فاطميه تو تقويم تاريخش مشخصه و از فرداي اون روز اگر كسي بخواد صب تا شب برقصه ايرادي نيست!!!...خوبه خودتونم ميگين هر چيزي زماني داره...

حالا بحثمون اينا نبود...ما با انگشت چيزي رو نشون داديم حالا شما ميخوايد اونو ببينيد يا انگشت رو...شادي ملت چن ساعتي بود و تمام شد ما هدفهمو ازآوردنش اين بود كه مردم از اين اتفاق خوشحالن

كدوم پست تهي از احترام بوده؟؟؟؟من به احترام بيشتر از شما حساسم بي احترامي تو حرفا نديدم....اين لحن آمرانه خودتون رو اول از همه اصلاح كنيد...اگر مطلب خالي از احترام ديديد به خود نگارنده پست پيام بدين تا ويرايش كنن

ممنون
عاقا لایکا من زیر پستای ایشون معلومه یا نقل قول بگیرم دونه دونه؟:دی
واسه پلی استوراندروید من تونستم با گوشیم برنامه هاشو مستقیم نصب کنم اما هم خیلییی کنده هم خیلی وقتا عکساش نمیاد
اسن یه وضعیه
مثل اینه که یه شیر ابو بگیریو خیلی کم باز بزاری تا آب قطره قطره بیاد ولی باز بهتر از صفره!
نمنه؟

سایکو جان اون 1 که از اولم ما نبودیم! آلمان بوده!
عه ؟جدی؟ بابا خب مگه اینا با آلمان توافق ندارن؟ اصن چرا مارو نشمردن؟ اصن حالا که اینطوره این توافق از نظر من فسخه. الکی مصلن من خیلی مهمم :)))

راس میگه منم گوشم اب نمیخوره :)
تازه یه دوستم دارم اونم دماغش اب نمیخوره |:
حتما اشتها نداره. قبلش یکم سالاد رنده کن به خوردش بده تا اشتهاش باز شه. اگه نشد قبل آب دادن بش بگو بیـــَــــــــه بیه شاید نتیجه بده. حالا امتحان کن نشد بگو تا بازم فسفر بسوزونم. چکا کنم دیگه براتون :))))

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
اینم از آزادی بیان :)

دوستان توجه داشته باشین؛
تو هرجایی از دنیا همینه، باید همیشه موافق باشی. مخالف باشی یا می خوری یا پستت پاک میشه.

خوبه هم ما از رفیقمون نقل قول گرفتیم کسی به خودش نگیره، بعدم مستقیم اسم نبردیم نگین سیاسی.

ولی خب تصمیم شما محترمه مدیر goo.

'Reza'

New member
اینم از آزادی بیان :)

دوستان توجه داشته باشین؛
تو هرجایی از دنیا همینه، باید همیشه موافق باشی. مخالف باشی یا می خوری یا پستت پاک میشه.

خوبه هم ما از رفیقمون نقل قول گرفتیم کسی به خودش نگیره، بعدم مستقیم اسم نبردیم نگین سیاسی.

ولی خب تصمیم شما محترمه مدیر goo.

اوشون مگه مدیرن

varia

Well-known member
دوستان لطفا از بحث خارج نشید. پیرامون همین جوانه های امید بحث کنید،

نظرتون در مورد تفاوت بیانیه ها چیه؟! آیا کل کشورهای غربی و آمریکا برداشت غلطی از توافق کردند و فقط ایران برداشت صحیح رو از توافق داره؟! یا سیاست غربی ها ایجاب میکنه که فعلا به مردم خودشون این حرفارو بزنند؟؟

داداش احسان عزیز: آزادی بیان !

تا حالا دقت کردین انجمنی ( [url]http://olumpezeshki.ir/printthread15023-7.html )[/URL]

N@RVIN

Well-known member
ببخشید کدوم پستها دقیقا ؟؟

نمیدونم الان که من دیدم ویرایش شدن یا نه ولی حرف خاصی که نیست خیلی :whistle:

آخی عزیزم :tsimuzpzwoap1t9y3o7 یه زمانی جواب سوال واجب بود الان چی :14:

این تاپیک هیچ حاشیه ای نداشت هرکی نظرشو میگفت الکی که نمیشه حاشیه بهش تحمیل کرد بعدم به این بهانه ....

لطفا در مورد همین موضوع بحث بشه ..

واریا دیشب دکتر ظریف به همه این سوالات جواب داد تنها کشوری که گویا اشتباه متوجه شده :) آمریکاست که اونم گفت دلایلی داره بخاطر مسائل داخلی خودشون و کشورهای 5 دیگه هم به این موضع اونا اعتراض کردن گفتن وقتی توافق رسمی تو تیرماه نوشته بشه توافقش به عنوان سند رسمی تو کل دنیا منتشر میشه و سوتفاهمات حل میشه

love virology

New member
ميتونستي اسمم رو بگي...ما كسي رو با كسي مقايسه نكرديم و نميكنيم...اين صرفا نگاه شماست...ما فقط نشون ميديم اتفاقي كه افتاد از جنس كارهاي امثال مصدق هاست...ما عظمت كاري كه اتفاق افتاد رو كم از كار مصدق نميدونيم چون اگر زيانها و بحرانهايي كه برا كشور اتفاق افتاده بود رو اينجا بگيم كه هممونم كم و بيش اطلاع داريم متوجه عظمت موضوع ميشين...كشور در استانه جنگ بود...اين اگه براي شما مفهومي نداره كه هيچ...

مطمئن باش اگر بزرگان مملكت با اين كار مخالف بودن اولا تفاهم نامه اي در كار نبود دوما ظريف نميتونست بره جلو دوربين متنو قرائت كنه سوما رييس جمهور پخش تلويزيوني نداشت چهارما صدا و سيما پو رسانه اي نداشت...سايت رياست جمهوري و صفحه هاي اجتماعيش پوشش خبري كردن...تازه اصولگرايان مخالف اظهار نظر خاصي نكردن...دوره هاي قبل اينا نبود....ما خوشبينيم

جناب شما سخن جنگ پیش ما خوزستانیا نزن چون با تمام وجود حسش کردیم / در ضمن این خانه از پایه ویران است الکی خودتونو گوول نزنید/ پایان سخن من / روزگار خوش

بالا