روز معلم مبارک(هر چی دوس داری به معلم های زندگیت بگو)

melinaa

New member
روز معلمممممممم به همه معلمانیی که چو شمع میسوزند مبارکککککککککک

mohammad63

Well-known member
به حرمت حرمتی که علی، صاحب عقیده و ایمانم برایتان قائل شد، تمام قد در برابرت تعظیم می کنم،
در برابر شعوری که به من بخشیدی؛
در برابر نوری که به روی دیدگانم گشودی؛
در برابر راهی که در مقابل قدمهایم باز کردی؛
در برابر همه ی همه ی همه ی مهربانیهایت ..........
((( به یاد همه معلمین عزیزم و به با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شاکری دبیر ادبیاتم که دارفانی را وداع گفت)))
روزت مبارک

- - - Updated - - -

به حرمت حرمتی که علی، صاحب عقیده و ایمانم برایتان قائل شد، تمام قد در برابرت تعظیم می کنم،
در برابر شعوری که به من بخشیدی؛
در برابر نوری که به روی دیدگانم گشودی؛
در برابر راهی که در مقابل قدمهایم باز کردی؛
در برابر همه ی همه ی همه ی مهربانیهایت ..........
((( به یاد همه معلمین عزیزم و به با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شاکری دبیر ادبیاتم که دارفانی را وداع گفت)))
روزت مبارک

zErOOn3

Well-known member
سلام عمو پور شریف ...

اندر احوال شنگولیــش چجتوله؟

روزت موبارک عمو ... ایشاا... همیشه شاد وشنگول باشین ...

راc عمویی : باباخشیــن که با بروبــچ خیلی اذیتتون کردیم ...

حلالمون بفرمایید ...

(دبیر حسابان و ... سال سوم متوسطه : مهربون و ...)

zErOOn3

Well-known member
سلام خانم آق ...

خوبین ؟ بیخیش شنگول می ؟

روزتون مبارکـــ ...vry vry

ممنون که فکنیم با3 یه بارم بهمون مشق نگفتین ...

راسی کلا3 بغلی بود کــ """دخترونه و پسرونه با هم بودن .. یادتونه ؟ همون که

می خاستن ما رو بگیرن """ در حصرت شما بودن فکنیم ... با اینکه معلمشون عالی بود ...

شنگول باشین ...

پنجم ابتدایی ...

ba ba barghi

Well-known member
خانم ....عزیز

من هیچ وقت یادم نمیره عوضی بجای فل....پور....شکم منو پیچ دادی ..خیلی نامرد بودی ....من همون اول گفتم این دفتر من نیست ..ولی تو گوش ندادی به حرفم و گفتی صدا نده ..دست خطتو می شناسم ..اخه بی انصاف من کی اونقد بزرگ بزرگ نوشته خوووووووووووو.........

تازه بعدشم فهمیدی که من مشقامو اون روز قشنگ نوشتم نکردی اون دخترو بزنی ......دلم من خنک شه .. بهش گفتی ف...پور شانس اوردی برقی بجات کتک خورده ..خو می زدیش حداقل دل من خنک شه ...تو می دونی من بعد از اون ،
به مدت چند روز باهاش بازی نکردم ... !!نمی دونی که ....

ایقد لطمه ی روحی بزرگی به من زد اون شکم پیچ دادنت که هنوز هم که هنوزه خروس که می بینم یاد اون روز می افتم ..اخه درسمون "
س " بود......

اصلا هم روزتو تبریک نمی گم ....حیفه اون همه تخم مرغ هایی که توش کاغذ رنگی کردیم و رو سرت پِشک دادیم ..حیـــــــــــف

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
خانم ....عزیز

من هیچ وقت یادم نمیره عوضی بجای فل....پور....شکم منو پیچ دادی ..خیلی نامرد بودی ....من همون اول گفتم این دفتر من نیست ..ولی تو گوش ندادی به حرفم و گفتی صدا نده ..دست خطتو می شناسم ..اخه بی انصاف من کی اونقد بزرگ بزرگ نوشته خوووووووووووو.........

تازه بعدشم فهمیدی که من مشقامو اون روز قشنگ نوشتم نکردی اون دخترو بزنی ......دلم من خنک شه .. بهش گفتی ف...پور شانس اوردی برقی بجات کتک خورده ..خو می زدیش حداقل دل من خنک شه ...تو می دونی من بعد از اون ،
به مدت چند روز باهاش بازی نکردم ... !!نمی دونی که ....

ایقد لطمه ی روحی بزرگی به من زد اون شکم پیچ دادنت که هنوز هم که هنوزه خروس که می بینم یاد اون روز می افتم ..اخه درسمون "
س " بود......

اصلا هم روزتو تبریک نمی گم ....حیفه اون همه تخم مرغ هایی که توش کاغذ رنگی کردیم و رو سرت پِشک دادیم ..حیـــــــــــف
اوه ... بیخیش ... مرحبا ...

خوبه یکی رو ایقــده دوس داشته باشیم ...

منمون دادا6 /...

h!by3

ستاره70

New member
منم روز معلم رو به بابای مهربونم که بهترین معلم ریاضی دنیاست تبریک میگم...
عشقمی بابا جونم!:heart:

ROJO

New member
Hhhhhh harchi fk mikonam moaleme khoobo todel boro nadashtam k tachakor konam :) taze masan moaleme class avalamo motenaferam azash hamash chesh ghore miraf ba3 maa
Ostadaye daneshgha 1i 2tashoon khoob budan, zende bashan​

بالا