چنان استید محترم بژنن ذوق شمارو در هفته اول کور بنمایند که بگین کی شه این ترم تموم شهآره منم میخوام هفته بعد زود برسه البته کلاسای ما اینذترمدتموم انقدددددددد ذوق دارم ک نگوووو :25r30wi:
چنان استید محترم بژنن ذوق شمارو در هفته اول کور بنمایند که بگین کی شه این ترم تموم شه![]()
من توطرداشتنمد تو ذوقم خورد انقد کارای عجیب غریب دیدم ک حتما تا اخر عمرم باید درس بخونم اصن من عاشق اینم اساتید توی ذوقمون بزنن :motat:
خوبه په راه و چاه نشونت دادم:25r30wi:، راستی خوش بحالت دختر همسادتون لپ تاب داره، ما که اصلا دخمل همساده نداریم باید چه کنیم هزینه مون بیاد پایین آقای مهندس؟؟؟:33:
همشهری اوتار نو مبارک.....دمت گرم![]()
همشهری اوتار نو مبارک.....دمت گرم![]()
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده............بقیشو خودت اهتراف کن بوگوووووووووووووو:65d6a5d6s::black_eyed:فدا مدا
زدم تو کار تکیه بر دیوار این حرفااا :motat:
بـــــــــــــــله
- - - Updated - - -
فدا مدا
زدم تو کار تکیه بر دیوار این حرفااا :motat:
بـــــــــــــــله
بچهها خجالت بکشید:65d6a5d6s:
مگه مدرسه میرید؟من ک 31 میرم ثبتنام تازه هفته اول شروع کلاسو احتمالا نمیرم....:thanks:
دست خودم نیست از همون دبستان من بپیچون بودم دیگه عادتم شده....ترک عادتم موجب مرضه.میترسم مریض ش[م]خودت خجالت بکش :28:
درس گریز :smilies-azardl (12)
دست خودم نیست از همون دبستان من بپیچون بودم دیگه عادتم شده....ترک عادتم موجب مرضه.میترسم مریض شم بهله خانوم![]()
دست خودم نیست از همون دبستان من بپیچون بودم دیگه عادتم شده....ترک عادتم موجب مرضه.میترسم مریض شم بهله خانوم![]()
استغفرالله
بازم تصویر منشوری :smiliess (7):
پاپوشه این وصلهها بما نمی چسفه فوتوشاته![]()
استغفرالله
بازم تصویر منشوری :smiliess (7):
پاپوشه این وصلهها بما نمی چسفه فوتوشاته![]()
:New (6):.........
ماهی کدوم دانشکده ای؟؟بچهها خجالت بکشید:65d6a5d6s:
مگه مدرسه میرید؟من ک 31 میرم ثبتنام تازه هفته اول شروع کلاسو احتمالا نمیرم....:thanks:
50):
نمیدونم چرا حوصله امتحان و درس و دیگه ندارم
خخخخخ
50):
نمیدونم چرا حوصله امتحان و درس و دیگه ندارم
خخخخخ
سلوم سپیده ما پیراپزشکی ایم فککنم یونی شما می فرقه ....:ad54ad:ماهی کدوم دانشکده ای؟؟
خوب کاری نداره فردا می برمت انصراف بده دخترم)
- - - Updated - - -
خوب کاری نداره فردا می برمت انصراف بده دخترم)
:5:
نههههههه
کلا این سپیده نماد بارز سو رفتار و خشونت هست ، شما به دل نگیر)))