روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

abtin13

New member
اااااااااا
چقد کلفت شدی داش، پس هنوزکار مورد علاقت نیومده دنبالت و قصد ادامه تحصیل داری ها؟؟؟؟؟:25r30wi:

من از اولش هم، کلفت و ضخیم بودم :motat:
آره دیگه فعلا ادامه تحصیل تا ببینم ددی و مامی چی میگن:25r30wi::riz481:

ROJO

New member
ای جـانـم...

مبـارکت باشه عزیـزم؛ چه رنگی؟ دیگه چی خریدی؟ :
خخخخخخ هیشی رفتم ی پوشه بخرم برا مدارکم ک میخوام اینور اونور ببرم بعد دیگه اتودم خلیدم:25r30wi:
بزا عشکشو اپ کنم:25r30wi:
:p

SH!LA

New member
خخخخخخ هیشی رفتم ی پوشه بخرم برا مدارکم ک میخوام اینور اونور ببرم بعد دیگه اتودم خلیدم:25r30wi:
بزا عشکشو اپ کنم

کار خوبی کردی... :25r30wi:

آخ جـان... عکسش رو ببینـم... :4d564ad6:

من که کلی خرید دارم و هیچی نخریدم...! :dadad4:

ROJO

New member
DSC_1453_20140906233431932.jpg

ایناها شییلا
dancegirl2.gif
خوشله? گل گلیه :p

heart.beat777

New member
شانی،آخه میگن مرده و حرفش، اما تو که مرد نیستی، اگه میخواستی شیرینی میدادی خسیس:25r30wi: تو چیتوز بگیر من آدرس میدم پست کن واسم اصلا پولشو کارت به کارت کن:25r30wi: چیتوز موتوری؟؟؟؟ چیتوز پیاده ام نمیدی تو:thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

abtin13

New member
دوتا سوال....
1- تو دوره ارشد و دکترا هم خانم ها جز وها و دستنوشته هاشون رو با 7 رنگ خودکار مینویسن؟
2- تو دوره ارشد و دکترا هم خانم ها کلاسور رو می چسبونن به خودشون و دستارو بطور ضربدری پشتش قرار میدن؟
:smiliess (11):

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
وااااااای؛ منـــم از این ها میخــواااام
girl_cray2.gif

خیلــی زیبــاست عزیــزم، خیلـی...
JC_Hi5.gif

مبارکت باشه.
JC_goody.gif

میسی 3>

شیلا تازه ی کلاسور لوس چندماه پیش خریدم، میخوام اونم ببرم! وقتی فروشنده برام اورد با بغض نگاش کردم گفتم نه عاغا برا خودم میخوام نه بچه! گف خانم دانشجوها هم میبرن ازین، منو بگو ذوق مرگ شده بودم
:dadad4:
عاشق اینچیزام

ROJO

New member
دوتا سوال....
1- تو دوره ارشد و دکترا هم خانم ها جز وها و دستنوشته هاشون رو با 7 رنگ خودکار مینویسن؟
2- تو دوره ارشد و دکترا هم خانم ها کلاسور رو می چسبونن به خودشون و دستارو بطور ضربدری پشتش قرار میدن؟
:smiliess (11):
من ک اینجوری نیستم خخخخخ تنبلم کی حال داره چن رنگ!!!

دادا ما مدادمون میزاریم بالا گوشمون کلاسورم میزنیم زیر بغل:riz481:

SH!LA

New member
میسی

شیلا تازه ی کلاسور لوس چندماه پیش خریدم، میخوام اونم ببرم! وقتی فروشنده برام اورد با بغض نگاش کردم گفتم نه عاغا برا خودم میخوام نه بچه! گف خانم دانشجوها هم میبرن ازین، منو بگو ذوق مرگ شده بودم
:dadad4:
عاشق اینچیزام

آخ گفتی... :25r30wi:

دو تا کلاسور خریدم، یکیش خیلی بامزه ست نمی دونم دانشگاه می تونم ببرم یـا نه؟ ولی خیلی دوستش دارم، یادم باشه فردا برات عکسش رو بذارم.

منم خیلی از این چیـزا خوشم میـاد. دلم می خواد همه وسایلم رنگ شاد و طرح های فانتزی داشته باشن.
:4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

abtin13

New member
من ک اینجوری نیستم خخخخخ تنبلم کی حال داره چن رنگ!!!

دادا ما مدادمون میزاریم بالا گوشمون کلاسورم میزنیم زیر بغل:riz481:

آبجی شوما که اصن تیریپت به این فوفول موفولا نمیخوره.با این هیبتت رستم باس جلوت لنگ پهن کنه.:riz481:

sepideeee

New member
شیییلا اتود خوشگل خریدم:25r30wi:::::thanks:
من هنو اتد تهیه نکردم :sdasdasd:
روجو انقد ایکن میزنی ادم میخواد نقل قول کنه باید دو هزار تا ایکن هاتو پاک کنه:mad_majidonline: .. رعایت حال دیگرانو بکن عزیزم :))

ROJO

New member
آبجی شوما که اصن تیریپت به این فوفول موفولا نمیخوره.با این هیبتت رستم باس جلوت لنگ پهن کنه.:riz481:
:25r30wi: غول برره هم همینطور

من هنو اتد تهیه نکردم :sdasdasd:
روجو انقد ایکن میزنی ادم میخواد نقل قول کنه باید دو هزار تا ایکن هاتو پاک کنه .. رعایت حال دیگرانو بکن عزیزم :))
شیفیده خو کلمات از وصف حالم عاجزند مجبورم با شکلک منظورمو ب بیانم :)))

بالا