روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

abtin13

New member
چونکه یونگ خوجل نیست که .. بعدشم اواتار من تاثیر مثبت بر دلها داره و از نظر روانشناسی حسابی اکی هستش :))

اینو موافقم.اصن با روح و روان آدم بازی میکنه.بعد میگن چرا جوونا سیگاری میشن.د آخه این عکسارو میذارین اینطوری میشه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mexin

Well-known member
بچه های بهشتی یه سوال!
تعهد محضری برای همون دو‌تا فرم شماره ۱و۲ هست دیگه؟
من امروز رفتم دفترخونه بهم گفت ۱۰۰ تا ۱۲۰ میگیرم تنظیم کنم!!!!!!!
شما انجام دادید؟ چقدر هزینه کردید؟

100 تا 120 هزار تومن؟ چه خبره؟؟ گزارششون بدید ..سو استفاده میکنن ..میدونن که دانشجوها دیگه میان ثب نام ..پارسال من 25 هزار تومن بود ..شهرخودمون

mexin

Well-known member
من فردا میرم ثبت نام.زنگ زدم.خیلی خوش برخورد بود و همه سوالامو جواب داد
:thumbsupsmileyanim:

سوالاتت 4 گزینه ای بود یا تشریحی یا بله و خیر و یا جا خالی؟؟ خب آخر سر دفتر مشقشو میگرفتی یه 20 بهش میدادی و یه کارت صد آفرینم تقدیم میکردی مکه به همه سوالاتت جواب داد دیگه..:whistle:

Ana67

Well-known member
سوالاتت 4 گزینه ای بود یا تشریحی یا بله و خیر و یا جا خالی؟؟ خب آخر سر دفتر مشقشو میگرفتی یه 20 بهش میدادی و یه کارت صد آفرینم تقدیم میکردی مکه به همه سوالاتت جواب داد دیگه..:whistle:

مکسیییییییییین
اگه یکی مثل تو واسه ثبت نام بود صندلی رو میزدم تو سرت و ترک تحصیل میکردم:wacsmiley:

مهلا1991

New member
بچه ها من که رفته بودم گرگان اونجا همون 4 نفر روزانه و 4 نفر بین الملل قبول شده بودن
همونجا پیش خودم گفتم اینا که ظرفیتارو اضافه نکردن پس چطور من قبول شدم؟؟؟!!!
دانشگاهای دیگه هم همینطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟

م.صفری

New member
بچه ها من که رفته بودم گرگان اونجا همون 4 نفر روزانه و 4 نفر بین الملل قبول شده بودن

سلام
ولی شهر کرد قرار بود 4 تا بگیره اما 6 تا گرفته :smilies:

م.صفری

New member
اره همون دو تا فرمه .. من هنوز نرفتم .. چه نامردن چقد گرون می گیرن ایشاله از گلوشون پایین نره :))
بابا دلارام واسه یه تعهد 40 تومن داد اخه :ph34r-smiley:

دفترخونه های مختلف قیمتای مختلف میگیرن منم برا وام تو کارشناسی فک کنم زیر 30 تومن برا تعهد نامه دادم

م.صفری

New member
من زنگ زدم امور رفاهی دانشگاه تهران... گفت وام ربطی به خوابگاه نداره... قسط هات رو ندی جریمه می شی اما ربطی به خوابگاه نداره... امور خوابگاه ها هم که زنگ زدم گفت ممکنه ازتون بخوان قسط های عفب افتاده رو بدین اما وقتی بدین دیگه مشکلی نیست واسه خوابگاه... شایدم اصلا نگن قسط ها رو بدین...

اونایی که بلافاصله قبول میشن نیاز به دادن قسط ندارن اما اگه فاصله بیفته باید قسط عقب افتاده رو بدن

alleto

New member
نخیر تعهد محضری که نیازه :)) گواهی صندوق رفاه نیاز نیست ... یعنی اینکه ثابت کنی بدهیه قبلی به دانشگات نداره ... واسه مدارک ما اینارو جدا زده .. اشتبا نکنیا
تعهد اصلا بحثش جداس... واسه اینه که موضف باشی در خدمت دولت باشی که اگه نباشی بیان کت بسته ببرنت بازداشتگاه :25r30wi:

موضف؟‌ :ad54ad:

م.صفری

New member
بچه ها کسی تا حالا رفته ثبت نام؟چند روز بهتون ک.ل/ا/س دادن؟بمن که از شنبه تا 4شنبه ک/ل/ا/س دادن تازه گفتن 22ام کلاسا شروع میشه 8 صبح اینجا باش:sadsmiley:

منم رفتم گفتن 25 شروع کلاسا :sadsmiley: کلا از تابستون هیچی نفهمیدم
ولی تعداد روز کلاسا رو نمدونم

abtin13

New member

اردبیل 3تا بود ولی 4تا گرفته برای میکروب شناسی که جزو اون 8رشته ویژه بود

mexin

Well-known member
مکسیییییییییین
اگه یکی مثل تو واسه ثبت نام بود صندلی رو میزدم تو سرت و ترک تحصیل میکردم:wacsmiley:

ما در امر آموزش مشغول بکار می باشیم بچه جون ...بعله ...:motat:
اگه منم فرض کنیم در امر ثبت نام بودم اصلا نمیذاشتم ثبت نامت کنن ..خخخخخ ...:tonguesmiley:

Ana67

Well-known member
ما در امر آموزش مشغول بکار می باشیم بچه جون ...بعله ...:motat:
اگه منم فرض کنیم در امر ثبت نام بودم اصلا نمیذاشتم ثبت نامت کنن ..خخخخخ ...:tonguesmiley:

بابا بزرگ مکسین دیگه وقت بازنشستگیته.برو بشین تو خونه
چکار به ثبت نام داری تووو
:mad_majidonline:

mexin

Well-known member

خب آنا کوچولو نمیشه دیگه ...فعلا داریم دانشجو تربیت مینماییم ..حالال حالاها کار داریم .. بعله ....:whistle:

- - - Updated - - -

خب آنا کوچولو نمیشه دیگه ...فعلا داریم دانشجو تربیت مینماییم ..حالال حالاها کار داریم .. بعله ....:whistle:

mexin

Well-known member
بالا