روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
ایها الاخت المسلمه
ایها السپیده جونی
یا ایتها القبول شده البهشتی
الچرا من رو الذکر نکردی در اد لسیتت
ایتها الفراموش کرده من
ای سپیده ای بهشتی ای امروز روز شادی ای سنجش جیزی ای ...... :13:

یا ایهاالرتبه 59 .. انا فراموشه لک .. یو آر چرا انا فرامش منّی؟؟

- - - Updated - - -

سپیده دعاکن بهم خابگاه بدن بیا پیش خودم خابگاه خوش میگذره ها:rolleyessmileyanim:
باشه ... تازه باهم مشاعره هم میکنیم حالشو میبریم :)) :4d564ad6:

mozhdeee

New member
بچه ها من خیلی خیلی خوشحالم هم به خاطر خودم هم دوستام فک نمیکردم انقد خرذوق باشم:4d564ad6::4d564ad6:
یکی بزنه تو گوشم..

sogol1993

New member
سلااااااااام مهلا
چه عجب همش منتظر بودم یکی بگه گلستان قبول شده
منم گلستان قبول شدم خوبه پس تنها نیستم:ad54ad:

Iris

New member
یا ایهاالرتبه 59 .. انا فراموشه لک .. یو آر چرا انا فرامش منّی؟؟

- - - Updated - - -

باشه ... تازه باهم مشاعره هم میکنیم حالشو میبریم :)) :4d564ad6:

عه واااااااااااااااااااااااااااا شما دوتا چتون شده فارسی رو پاس بداریم:riz481::smiliess (4):

راس میگیا با هم میتونیم مشاعره هم داشته باشیم تازه از خاطرات اوان کودکیمونم بگیم بخندیم به افتخار همه دهه شصتیا بزن کف قشنگه رو:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

heart.beat777

New member
عاخه میگن تو دفترچه زده شیراز خابگاه نمیده من ندیدم تا الان هی ی ی ی ی ی خوداااااااااااااااااااااا
آیریس؟؟؟ واسه 1 خوابگاه داری ناراحت میشی؟؟؟ میام خفت میکنم بخدا ملت تو کف دانشگاه شیرازن..... کی گفته نمیده؟؟؟ اصفهانم نمیداد به قول خودشون اما همون ترم 1 دادن بهشون، فوقش ایه ندادن 2 ترم برو خوابگاه خودگردان بعدش حتما میدن، ندادن بیا پیش من......
بخند باو دوست خوبم:riz304::auizz3ffy9vla57584x:thanks:

goo

New member
عاخه میگن تو دفترچه زده شیراز خابگاه نمیده من ندیدم تا الان هی ی ی ی ی ی خوداااااااااااااااااااااا

دوست من پارسال شیراز قبول شد،پارسالم گفته بودن خوابگاه نمیدن ولی دادن بهشون.انشالله مال شمام حله....

Lemen

New member
عه واااااااااااااااااااااااااااا شما دوتا چتون شده فارسی رو پاس بداریم:riz481::smiliess (4):

آیریس همدم من
بیا دردت بجونم، آیریس همدم من
تو هستی حبیب من، آیریس همدم من
دادایی خشگل من، آیریس همدم من
الدادایی الدوست جونی ، الغصه چرا؟ البیا تو بغلم دادایی

goo

New member
چرا هیچکی صدای منو نمیشنوه اخه.یزد خوابگاه داره؟

عزیز برو سابت خود دانشگاه معمولا معاونت اموزشی اطل میزنه یا میگه خوابگاه نداریم یا یه جایی میزاره واسه ثبت نام خوابگاه.معمولا ها .شایدم چیزی نباشه.

Lemen

New member
بیچه ها من باورم نمیشه قبول شدم، به مغزم شوک وارد شده، الدارم الخنگول بازی الدر میارم

heart.beat777

New member
چرا هیچکی صدای منو نمیشنوه اخه.یزد خوابگاه داره؟

ریتا جان، من یزدی نیستم اما میدونم خوابگاه داره ، دانشگاه شهید صدوقی، زیر نظر who هست(سازمان بهداشت جهانی) برو حالشو ببر، اساتید خوبی داره، واسه اطلاعات بیشتر برو تو سایت دانشگاه اساتید رشتتو چک کن ببین سطحشون چقده، در کل عالیه دانشگاهش........

Iris

New member
آیریس؟؟؟ واسه 1 خوابگاه داری ناراحت میشی؟؟؟ میام خفت میکنم بخدا ملت تو کف دانشگاه شیرازن..... کی گفته نمیده؟؟؟ اصفهانم نمیداد به قول خودشون اما همون ترم 1 دادن بهشون، فوقش ایه ندادن 2 ترم برو خوابگاه خودگردان بعدش حتما میدن، ندادن بیا پیش من......
بخند باو دوست خوبم:riz304::auizz3ffy9vla57584x:thanks:

عاخه دوست خوبم ضربان قلبم خابگاه ندن تو شهر غریب چیکا کنم ننه :ph34r-smiley:
تو کجایی اگه ندن بیام ببرمت شیراز اصن تعویض جا کنیم چطوره؟

sepideeee

New member
lemen . iris راستی شماها دخترین یا پسر ؟؟ گفته باشما من دختر روتون حساب باز کردم ... :riz481:

Iris

New member
بیچه ها من باورم نمیشه قبول شدم، به مغزم شوک وارد شده، الدارم الخنگول بازی الدر میارم

دادا اثرات خوشحالیه اخ منتظرم یه روز برسه تبریک ویژه بعدی رو بدم خدایا خدایا اونی تو دلمه واسه اجیم زود مستجاب شه:thanks:

- - - Updated - - -

بالا