روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Azin E

New member
کسی میدونه جوابای آزاد کی میاد؟و یه سوال:تا حالا کسی از استرس مرده یا من قراره اولیش باشم؟

asayesh

New member
کسی میدونه جوابای آزاد کی میاد؟و یه سوال:تا حالا کسی از استرس مرده یا من قراره اولیش باشم؟

والا از تارخچش خبر ندارم ولی خیالتون راحت این دفعه تنها نیستین یه مرگ دسته جمعیه تازه من جدا از اینکه خودم مرده متحرک شدم بقیه روهم دارم میکشم خواهرم میگه (چنان به ادم استرس داده ه یه جوری منتظرنتیجه هام که هرکی ندونه فکر میکنه خوم امتحان دادم ).اصلا با ادم همدردی نمیکنن خوب استرس داریم مگه چیه:smilies-azardl (12)

آزادو نمیدونم... استرس طبیعیه عزیزم ولی سعی کن آروم باشی و همه چیو به خود خودش بسپاری...همونی که صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه... بهش اعتماد داشته باش و ازش بهترین ها رو بخواه...
راستی آذین قرار شد که بری متاهل بشی چه خبر؟:thanks:

مرسی
inlove2.gif

چ نینوی جیگری گذاشتین اواتار :))

:(40): چشات جیگر میبینه خانم گل

Azin E

New member
آزادو نمیدونم... استرس طبیعیه عزیزم ولی سعی کن آروم باشی و همه چیو به خود خودش بسپاری...همونی که صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه... بهش اعتماد داشته باش و ازش بهترین ها رو بخواه...
راستی آذین قرار شد که بری متاهل بشی چه خبر؟:thanks:

قبول بشم و راجع به انتقالی مطمىن بشم بعد.اگه قبول نشدم با یه شوهر که رو دستم مونده چی کار کنم:14:

m_mobini

New member
عاغاااااا ازدواج کنید خودم بهتون انتقالی میدم تضمینیه .....حالافوقش اگه نشدطلاقش میدی چه اشکالی داره

Ana67

Well-known member
من حتی واسه کوچکترین کاری که میخوام بکنم استرس میگیرم.کلا استرس جزیی از زندگیم شده.استرس و دلشوره و نگرانی

mahii

New member
بسم الله اینجا چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟/مدیرای محترم اول یه ندا بدید بعدا ازین کارا کنید من الان یساعته دارم میگردم ک تاپیک جدیدمون کجاست هی بخودم میگم من ک اینجا پست نذاشتم؟1!!!!!!!!!!! من الان احساس خنگی بهم دست داد:riz304:

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
مگه قراره همزمان با جوابها بیان خواستگاریت؟ چی چیو آمادگی ندارم؟!:21::21:
الان این اعلام نتایج امادگی بیشتری از خواستگاری میخواد :5:
مگه یادت نیست پارسال اعلام نتایج هم خودت امادگی نداشتی :5:

mexin

Well-known member
الان این اعلام نتایج امادگی بیشتری از خواستگاری میخواد :5:
مگه یادت نیست پارسال اعلام نتایج هم خودت امادگی نداشتی :5:

حالا خواستگار کجا بود تو این هیری ویری ...
من با آمادگی کامل به استقبال جوابها رفتم ...اصلا خود وزیر بهم اس م اس داد رتبه م و دانشگاه قبولیم رو گفت ..بعله ...:motat:

sepideeee

New member
حالا خواستگار کجا بود تو این هیری ویری ...
من با آمادگی کامل به استقبال جوابها رفتم ...اصلا خود وزیر بهم اس م اس داد رتبه م و دانشگاه قبولیم رو گفت ..بعله ...:motat:
احیانا شیرینیه قبولیتونم وزیر خودش داد دیگه :))

ROJO

New member
ما هم اگه وزارت کیلویی دانشجو میگرفت شیرینی ک هیچ شام وزیرو میبردیم میلاد، من خودم شخصا خانم محمدی هههههههه رو میبردم و میرسوندم:smiliess (3):

mexin

Well-known member
ما هم اگه وزارت کیلویی دانشجو میگرفت شیرینی ک هیچ شام وزیرو میبردیم میلاد، من خودم شخصا خانم محمدی هههههههه رو میبردم و میرسوندم:smiliess (3):

تا اونجا که یادمون بیاد رشته ما جزو کیلویی ها نبود ..نمیدونیم ....واسه قبولیمون هم زحمت کشیدیم بچه جون ... درسات رو خوب بخون ...آفرین..

medic69

New member
بچه ها ریییلکککککککککککککککس, نفس عمیق,یه اعلام نتایجه استرس نداره که:bunnyearsmiley:

بالا