روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

shaylon

New member
روجو جووون پس اینیکه میگن ممکنه از هر رتبه چندتا باشه چی؟!؟! خیلی دپرس شدم. بابااااااا

ROJO

New member
روجو جووون پس اینیکه میگن ممکنه از هر رتبه چندتا باشه چی؟!؟! خیلی دپرس شدم. بابااااااا

ببین عزیزم مثلا دو نفر نمرشون یکی بوده دوتاشون شدن 12

هرکدوم کارنامه گرفته، دیده براش زده 12
ولی اونا خودشون حالا بر ی اساسی مثلا معدل افتراق دادن اینا رو و نفر بعدی ک نمرش کمتر بوده شده 14
چون 13 نفر جلوش بوده

وقتی ظرفیت 40 هست ینی هر چقدم رتبه های مشابه باشه ولی وقتی میگن شما 10 هستی ینی 9 نفر جلوتن

این برداشتم از صحبتای دوستمه،امیدوارم خوب توضیح داده باشم:rose:

Ana67

Well-known member
بچه یکی جوا منو بده.خوااااااهش
من اول ازاد رو انتخاب کنم؟؟:sadsmiley:
رتبم به دولتی نمیخوره

mexin

Well-known member
رتبم به دولتی نمیخوره

اول شبانه رو انتخاب کن بهتره نسبت به آزاد

- - - Updated - - -

رتبم به دولتی نمیخوره

اول شبانه رو انتخاب کن بهتره نسبت به آزاد

sajad93

New member
ببین عزیزم مثلا دو نفر نمرشون یکی بوده دوتاشون شدن 12

هرکدوم کارنامه گرفته، دیده براش زده 12
ولی اونا خودشون حالا بر ی اساسی مثلا معدل افتراق دادن اینا رو و نفر بعدی ک نمرش کمتر بوده شده 14
چون 13 نفر جلوش بوده

وقتی ظرفیت 40 هست ینی هر چقدم رتبه های مشابه باشه ولی وقتی میگن شما 10 هستی ینی 9 نفر جلوتن

این برداشتم از صحبتای دوستمه،امیدوارم خوب توضیح داده باشم:rose:
ممکنه رتبه 2 سه نفر باشن رتبه 3 دو نفر باشن و. .. پس تعدآد افرادی که نسبت به منی که رتبم 13 شده لزوما 12 نفر نیست ممکنه خیلی بیشتر از این باشه واسه همینم من نگرانم

mexin

Well-known member
آخه معلوم نیست شبانه است یا بین الملل

شبانه هارو تو ظرفیت هایی که علوم پزشکی قم گذاشته بود نوشته ..نمیدونم شاید از روی اون بشه پیداش کرد چه دانشگاههای شبانه میگیره و بین الملل

zahra2013

New member
ممکنه رتبه 2 سه نفر باشن رتبه 3 دو نفر باشن و. .. پس تعدآد افرادی که نسبت به منی که رتبم 13 شده لزوما 12 نفر نیست ممکنه خیلی بیشتر از این باشه واسه همینم من نگرانم

منظور دوستمون این بود که اگه رتبه 2 سه نفر باشن، خوب رتبه ی بعدی 3 نیست بلکه میشه 4 چون قبل از اون 3 نفر دیگه بودن.

Mehrnaz B

New member
پولی وقتی ارزش داره که ارشد اون رشته کافی باشه ولی واسه ژنتیک حتما دکترا لازمه اونم تو مصاحبه پولیا حذف میشن
ولی واسه پرستاری بعضی دیگه رشته ها میتونه خوب باشه

jedi unai k beynolmellalan vase doktora hazf mishan?!!!!!! az koja miduni?

sajad93

New member
شبانه هارو تو ظرفیت هایی که علوم پزشکی قم گذاشته بود نوشته ..نمیدونم شاید از روی اون بشه پیداش کرد چه دانشگاههای شبانه میگیره و بین الملل

واقعا بی نظم ترین آزمون کشور همین بوده این همه ابهام این همه بی نظمی این همه بی برنامگی از شانس ما بود امسال اینطور شد
میترسم شوک بعدی موقع اعلام نتایج نهایی باشه

sajad93

New member
منظور دوستمون این بود که اگه رتبه 2 سه نفر باشن، خوب رتبه ی بعدی 3 نیست بلکه میشه 4 چون قبل از اون 3 نفر دیگه بودن.

منطورتون اینه که ممکنه مثلا رتبه 4 نداشته باشیم؟ خوب منبع این قابل اعتماده؟

بالا