روجو جووون پس اینیکه میگن ممکنه از هر رتبه چندتا باشه چی؟!؟! خیلی دپرس شدم. بابااااااا
آره آزاد شهریش خیلی کمترهبچه یکی جوا منو بده.خوااااااهش
من اول ازاد رو انتخاب کنم؟؟:sadsmiley:
رتبم به دولتی نمیخوره
بچه یکی جوا منو بده.خوااااااهش
رتبم به دولتی نمیخوره
رتبم به دولتی نمیخوره
رتبم به دولتی نمیخوره
ممکنه رتبه 2 سه نفر باشن رتبه 3 دو نفر باشن و. .. پس تعدآد افرادی که نسبت به منی که رتبم 13 شده لزوما 12 نفر نیست ممکنه خیلی بیشتر از این باشه واسه همینم من نگرانمببین عزیزم مثلا دو نفر نمرشون یکی بوده دوتاشون شدن 12
هرکدوم کارنامه گرفته، دیده براش زده 12
ولی اونا خودشون حالا بر ی اساسی مثلا معدل افتراق دادن اینا رو و نفر بعدی ک نمرش کمتر بوده شده 14
چون 13 نفر جلوش بوده
وقتی ظرفیت 40 هست ینی هر چقدم رتبه های مشابه باشه ولی وقتی میگن شما 10 هستی ینی 9 نفر جلوتن
این برداشتم از صحبتای دوستمه،امیدوارم خوب توضیح داده باشم:rose:
اول شبانه رو انتخاب کن بهتره نسبت به آزاد
- - - Updated - - -
آخه معلوم نیست شبانه است یا بین الملل
ممکنه رتبه 2 سه نفر باشن رتبه 3 دو نفر باشن و. .. پس تعدآد افرادی که نسبت به منی که رتبم 13 شده لزوما 12 نفر نیست ممکنه خیلی بیشتر از این باشه واسه همینم من نگرانم
اگه مجاز برای دولتی شدی حتما دولتیا رو انتخاب کن بعد ازاد
پولی وقتی ارزش داره که ارشد اون رشته کافی باشه ولی واسه ژنتیک حتما دکترا لازمه اونم تو مصاحبه پولیا حذف میشن
ولی واسه پرستاری بعضی دیگه رشته ها میتونه خوب باشه
- - - Updated - - -
شبانه هارو تو ظرفیت هایی که علوم پزشکی قم گذاشته بود نوشته ..نمیدونم شاید از روی اون بشه پیداش کرد چه دانشگاههای شبانه میگیره و بین الملل
مجاز شدم.رتبم 53
ولی 21 نفر میگیره
مجاز شدم.رتبم 53
ولی 21 نفر میگیره
منظور دوستمون این بود که اگه رتبه 2 سه نفر باشن، خوب رتبه ی بعدی 3 نیست بلکه میشه 4 چون قبل از اون 3 نفر دیگه بودن.