روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mexin

Well-known member
توام که حالا هی اون دوست بدبختا مارو مثال بزن :))

کدوم دوست بدبخت شما رو؟؟@ خخ
خب رست میگم ....دانشگاه نموند تو ایران آموزش بهداشت و بهداشت محیط و اون رشته دوست شمارو نگیره ...هر دانشگاهی که درخواست میداد مجوز 10 نفر رو تو یه رشته ای بهش میدادن که مثلا آمار دانشجوبودن بره بالا و آمار بیکاری بیاد پایین (دولت قبلی رو میگما) ...نشد دیگه ...

ROJO

New member
همون ظرفیته یک هفته قبل از آزمون واسه معاونت دانشگاهها فرستاده بودن ...ککسی توجیه نمیکنه ...خبرش بود که ظرفیتها کاهش دارن ..مثلا آموزش بهداشت چندتا از دانشگاهه بدلیل کیفیت پایین جند سال قبلی دیگه مجوز گرفتن دانشجو بهش ندادن ...وقتی با میانگین 20 درصد تو یه رشته ای بشه قبول شد معلومه که تغییرش میدن ...سیاست دولت قبلی افزایش ظرفیتها بوده و وزیر بهداشت فعلی هم نظرش این بوده ....
من میگم چرا منبع خبر و زمان خبرت رو نگفتی!

انی وی، هر چی بود تموم شد. برای دفعات بعدتون و بعدمون تجربه شد!

fatimawz

New member
همون ظرفیته یک هفته قبل از آزمون واسه معاونت دانشگاهها فرستاده بودن ...ککسی توجیه نمیکنه ...خبرش بود که ظرفیتها کاهش دارن ..مثلا آموزش بهداشت چندتا از دانشگاهه بدلیل کیفیت پایین جند سال قبلی دیگه مجوز گرفتن دانشجو بهش ندادن ...وقتی با میانگین 20 درصد تو یه رشته ای بشه قبول شد معلومه که تغییرش میدن ...سیاست دولت قبلی افزایش ظرفیتها بوده و وزیر بهداشت فعلی هم نظرش این بوده ....

حرف شما درست....اما نه رشته ای مثل ژنتیک که همیشه سطح سواد بچه هاش بالاس و با نمره های بالا قبول میشن
ژنتیک خودش کم هست

irani

New member
بچه هو ولی خودمونیم بچه ای هیچ سال دیگه ایی همچین فشاری متحمل نشده بودن!

sepideeee

New member
کدوم دوست بدبخت شما رو؟؟@ خخ
خب رست میگم ....دانشگاه نموند تو ایران آموزش بهداشت و بهداشت محیط و اون رشته دوست شمارو نگیره ...هر دانشگاهی که درخواست میداد مجوز 10 نفر رو تو یه رشته ای بهش میدادن که مثلا آمار دانشجوبودن بره بالا و آمار بیکاری بیاد پایین (دولت قبلی رو میگما) ...نشد دیگه ...

ضمنا اون دوست منم میانگین درصدش ده بود :p
بعدشم خوب به ما چه نمیشد سال دیگه به فکر بیکاری فارغ التحصیلا و عدم کیفیت دانشگاها میافتادن؟؟ :13: اگه هم واقعا تصمیم کم کردن ظرفیتارو داشتن باید قبل کنکور اعلام میکردن . هر کی میخواد حداقل وقتشو نزاره سر این بهداشت :New (6):

irani

New member
ویرولوژی درست میگه میخان کم کنن رو اصول یا حداقل چند ماه قبل ازمون خبرشو میدادن

ROJO

New member
حرف شما درست....اما نه رشته ای مثل ژنتیک که همیشه سطح سواد بچه هاش بالاس و با نمره های بالا قبول میشن
ژنتیک خودش کم هست

واقعا اول دلم واسه ویروسم سوخت و بعدم واسه ژنتیک! خیلی مسخره بود، ژنتیک باید ثابت بمونه خدایی

irani

New member
سپیده تو دیگه نگران چی هستی، تو که رتبت خوبه هرچند فعلا رتبه های 1 تا 5 خیالشون راحته

mexin

Well-known member
ژنتیک خودش کم هست

درست میگید ..خیلی از رشته ها سطح سواد بالایی میخواد ..فقط توجه کنید بیشتر از ظرفیت روزانه دانشگاههای تهران ایران و بهشتی رو کم کردن و بین الملل و شبانه اونارو اضافه کردن..

irani

New member
ژنتیک بیچاره... من با درصدای امسالم اگه پارسال میزدم الان ی سال بود ژنتیک شهر خودمو روزانه خونده بودم اما الان حتی پولیام نیاوردم

irani

New member
درست میگید ..خیلی از رشته ها سطح سواد بالایی میخواد ..فقط توجه کنید بیشتر از ظرفیت روزانه دانشگاههای تهران ایران و بهشتی رو کم کردن و بین الملل و شبانه اونارو اضافه کردن..

نه مکسین ژنتیک از بین المللشم کم کردن خیلی هم کردن، یزد پارسال 10تا میگرفته امسال اما شاااااید 2تا!

ROJO

New member
دوستان من بیست تا از اون چهارصد تا رو برمیدارم واسه بچه های ویروس چون مال خودمون بوده:black_eyed::25r30wi:380 تای باقی مونده را بین خودتون تقسیم کنید! ب مساوات و برادری

bahar9368

New member
بچه ها چیزی که سنجش نزده رو باور نکنین
اهواز گروه بیوشیمی میخاد پی اچ دی بگیره
امسال اعلام کرده فقط و فقط 6 نفر ارشد میخاد تو اعلامیه همون ده نفر سال قبل رو زده.

irani

New member
برا اینکه فضا عوض بشه:
بهار چشمای دختر اواتارت خیییییللللللیییییی خوگشله

love virology

New member
چه حالی میده فردا ظرفیت ها زیاد شه با ساز و نی همبون بریزیم اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالا