روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

chemist tala

New member
خب 11 خرداد کجا الان کجاااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

اگه ظرفیت آ رو داشتن ک اینقدر لفتش نمیدادن بچه هااااااااا

ROJO

New member
بین المللا هم با نام مازاد ولی خیلی کمتر شده! از ده رسیده به دو تو رشته ی ما! خیلی مسخرس

ROJO

New member
خب 11 خرداد کجا الان کجاااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

اگه ظرفیت آ رو داشتن ک اینقدر لفتش نمیدادن بچه هااااااااا
زمان انتخاب رشته محلا کی بود? یادتونه? همین زمان نبود

شاید بخاطر تغییراتی ک میخواستن بدن گفتن انتخاب بعد از ازمون ک با اگاهی بیشتر باشه!!!

اینجوری خواستن سرمارو شیره بمالن ولی در واقع زمان میخواستن واسه درست کردن این ظرفیتا

zy zy

New member
منکه تو این جدول اسمی از سم شناسی نمی بینم :21::smiliess (12):حالا یا من چشام ضعیف شده یا اینکه کلا امسال پذیرش سم شناسی نداریم این رتبه ها رو هم واسه این گذاشتن که خودمونو بسنجیم و برنامه ریزی کنیم واسه سال بعد ، یه چیزی تو مایه های کنکور آزمایشی بوده !!!!! خوشبحالتون شماها حداقل اگه کم شده ولی حذف نشده امیدوار باشین :auizz3ffy9vla57584x

رها93

New member
آخه کی میره اون ظرفیت مازادشون! زحمت کشیدن! 2 نفر!!!همش باید بفرما زد واسه قبولیش!

zy zy

New member
پس این قضیه کاهش ظرفیتها هم ازینجا آب میخوره ، این جدول همش الکیه نگران نباشین دوستان انشالا که ظرفیتا کم نشده

irani

New member
دلیل دیگه واسه صحتش اینه که من صبح که به سنجش زنگ زدم گفت دیگه چیزی بنام بین الملل نزدیم به اسم ظرفیت مازاد یا شبانه با پرداخت شهریه و،،، اینا منظور شده که اینم تو همین اطلاعیه به چشم میخوره

ROJO

New member
بچه ها من تازه امروز پرسیدم دانشگاه گف ما فقط رشته هایی ک داریمو میدونیم امسال چن نفر میگیرن نه همه رشته ها! اونوق این دانشگاه چطور ظرفیت ارشد نوشته!!! اگه واسه سنجشم بود ک تو سایت خودش میزد

nahal.gene

New member
زمان انتخاب رشته محلا کی بود? یادتونه? همین زمان نبود

شاید بخاطر تغییراتی ک میخواستن بدن گفتن انتخاب بعد از ازمون ک با اگاهی بیشتر باشه!!!

اینجوری خواستن سرمارو شیره بمالن ولی در واقع زمان میخواستن واسه درست کردن این ظرفیتا
منم دقیقا به همین نتیجه رسیدم! یهو فهمیدن که امسال بیان به داوطلبان کمک کنن!!!! قضیه همینه ظرفیتارو میخواستن یه تغیراتی بدن که اعلام نکردن 17 خرداد!

ROJO

New member
دلیل دیگه واسه صحتش اینه که من صبح که به سنجش زنگ زدم گفت دیگه چیزی بنام بین الملل نزدیم به اسم ظرفیت مازاد یا شبانه با پرداخت شهریه و،،، اینا منظور شده که اینم تو همین اطلاعیه به چشم میخوره

این قضیه مال خیلی وقته من و تو نمیدونستیم کسی ک تو سیستم بوده راحت میتونسته بدونه!بعدشم خود سنجش تو اطلاعبه چن روز پیشش اینو نوشته بود

sa@@ra

New member
روجو جان الان زی زی میگه اصلا سم شناسی رو نزده ظرفیتشو بعد میان کنکور برگزار میکنن نمیگیرن؟

رها93

New member
بی خیال فردا تا حدی معلوم میشه. بین الملل رو چه راحت پر دادن رفت!! کارمندای بیچاره اش چی میشن! بریم بخوابیم فسفر زیاد سوزوندیم

رها93

New member
حتما تغییرش میدن وگرنه مرض نداشتن تازه اطلاعیه بدن آخر هفته بهتون میگیم!!!!!!!!!!

ROJO

New member
روجو جان الان زی زی میگه اصلا سم شناسی رو نزده ظرفیتشو بعد میان کنکور برگزار میکنن نمیگیرن؟

نه حتما میگیره، من میگم اونایی ک وارد شده ،اطلاعات وارد شده ک مثلا ی دانشگاه چنتا میگیره اونا درست بنظر میاد چون دو تا جدید امسال ک من میدونم مطابقت داره,ولی بعضی شهرا یا رشته ها وارد نشده

کلا فایل اعتبار نداره

شتر دیدی ندیدی

بازم باید منتظر خود سنجش بمونیم

love virology

New member
من راحت نیستم تا اهواز برنگرده حالم درست نمیشه از 53 بره 28 اخه از 4 5 سال پیشم کمتره

sa@@ra

New member
اخه بچه ها مثلا از مشهد پرسیده بودن خود استاد اونجا محکم گفته 14 تا روزانه ایمنی 6 تا بین الملل خیلی مسخرس
بعدم همه رو بشمار کم تر از حرف دیروزشون در میاد

ROJO

New member
من راحت نیستم تا اهواز برنگرده حالم درست نمیشه از 53 بره 28 اخه از 4 5 سال پیشم کمتره

اهواز میگیره فک کن یک درصد دکتر مکوندی دانشجو جدید نگیره،محاله!
بعد قارچو داشتی 34 تا و ده تا بین الملل ینی ظرفیت پارسالش حفظ شده ولی ویروس از نصف کمتر! کدوم منطقی اینو میپذیره

بالا