روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

دل آرام

New member
آها !! خوب بگو علوم پزشکی بابا !!
ایانا که تو دانشگاه خودمون بودن !! خو مهمترین موضوع تو این دانشگاه حراستشه :)))))) خیلی قویه !! در حد آلمان 2014
امکاناتش هم خوبه !! تازه ی سلف تازه ساز زدن ، خوابگاهاشم بدک نیست ، سرویس ایاب و ذهاب هم داره !!!
این خانومه تو گروه روان شناسی خیلی خشکه :))))) ولی دلش مهروبنه آقاهه رو تا حالا ندیدم :(((
تو استادای روان پزشکیش همه خوبن !! عکاشه که خدای شوخیه :)))))) ، فقط این احمدوند ی وقتائی همچین صبحا اگه زود بیدار شه ناراحته :)))) بگیر نگیر داره اخلاقش ولی از همه با حال تر عکاشه هستش
خدائی در مجموع خوبن !! اسم بیمارستانش هم کارگرنژاد هست که اونم تازه سازه !
دیگه ؟؟؟

ممنونم
وایی راست میگی در مورد حراستش ؟ من دوره لیسانسمم خاطره ی خوبی از حراست دانشگاهمون نداشتم ! ایشششش
کلینیکش اتاق اینه ام داره ؟

matin

New member
ممنونم
وایی راست میگی در مورد حراستش ؟ من دوره لیسانسمم خاطره ی خوبی از حراست دانشگاهمون نداشتم ! ایشششش
کلینیکش اتاق اینه ام داره ؟

به خدا خیلی قویه :)))) ، من خودم تو قوی بودنش شوکه شدم ، خیلی واردن :)) ، اصلا کلا ی جورائی هستن اگه آسه بیای بری که فقط خودت سر از کار خودت در بیاری طوری نیست ، ولی کافی غیر از خودت مثلا آبخوری دانشگاهم بدونه :))) حراست اون موقعس که میفهمه !!
من موقع تسویه حساب که رفتم واسه حراست امضا میخواست با تیپ ساده رفتم بعد گفت قبلا که تیپ اسپورت و تی شرت مارک دار بودی عوض شده :))))) شوکه شدم در صورتی که تا حالا ندیده بودمش طرف رو :))))

دل آرام

New member
اتاق آینه دفعه اولمه میشنوم :))) ، بیمارستان تخصصی روان داره ، کلینکش رو هم شاید یکی از دکترا داشته باشن ولی نمیدونم مطمئن نیستم !!

اتاق آینه اون اتاقایی هست که یک طرفش آینه است اما در واقع پشتش یک عده نشستن دارن اون پزشک و بیمار رو رصد میکنن ! مصارف خوب آموزشی داره :)
گفتی تازه سازه گفتم شاید داشته باشه

fatimawz

New member
اگه کسی بخواد از کاهش طرفیت خبر داشته باشه که گروه ه....اما اونا هم میگن هیچی معلوم نیس
در ضمن اون آماره ماله زمانیه که روزانه ها 3000 تا بوده اما الان شد 3800
پس به اون آماری که بقیه میگن حتما کم کم 10 تا اضاف شده
تورو خدا انقد جو منفی ندین
ایشالا که زیاد کم نکنن

matin

New member
اتاق آینه اون اتاقایی هست که یک طرفش آینه است اما در واقع پشتش یک عده نشستن دارن اون پزشک و بیمار رو رصد میکنن ! مصارف خوب آموزشی داره :)
گفتی تازه سازه گفتم شاید داشته باشه

من ندیدم ولی شاید داشته باشه ، حالا باز زنگ میزنم از پرسنل میپرسم
آها از اینا که تو فیلمام هست ، از نوع جنائیش :)))))))

farii

New member
بچه ها میگم کاش تا قبل از اینکه سنجش ظرفیتا رو رسما اعلام کنه زنگ میزدیم تهدیدشون میکردیم که کمش نکنن !

دل آرام

New member
وایی من سرم داره سوت میکشه !
این که بچه ها میگفتن تهران پذیرش نداره راسته تو این پی دی اف
اینم که مامایی رو کردن 100 نفر راسته تو این پی دی اف

نمیخوااااااااام

بالا