روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

asayesh

New member
سلام بچه ها این کارنامه واقعیه ؟ من رتبه م شده 1 :5::5:

وای زی زی جونم واسه خودم کلی خوشحال شدم که با شنیدن رتبه تو الا صد برابر شد بهت تبریک میگم:riz304: منم 21 شدم برام دعا کن ملی قبول بشم

nafasn

New member
بچه ها فعلا هیچی معلوم نیست!!! درسته؟؟؟
منظورم ظرفیت ها و مهلت انتخاب شهر؟

midwif.mah

New member
زی زی جون بهت تبریک میگم ولی بزن تهران تربیت مدرس خوب نیست

میدونید تو رشته ما(مامایی)گروه مامایی تربیت مدرس نوشته از سال 66 >160 نفر تاکنون کارشناس ارشد خروجی داده که همگی در پست های مدیریتی و دانشگاهی هستن...
راست میگم خود سایت دانشگاه دقیقا تو قسمت گروه مامایی اینطور نوشته...حالا من که کار ودکترا برام تو اولویته دچار شک و تردیدم..کمکم کنید درست انتخاب کنم...

sepideeee

New member
سلام
به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک میگم:rose:
روجو،سپیده زی زی و همه ی بچه ها
امیدوارم هرکس هرجایی که دوست داره و به صلاحشه قبول بشه
کور سوی امیدی واسه قبولی دارم اما...:13:
اگه کسی ازم بابت حرفی، لحنی ، استرسی ... هر چیزی ناراحت شده حلالم کنه
من میرم که تو افق محو بشم:14:

مرسی گلم .. ایشاله که همه مون وقتی نتایج نهایی میاد شاد باشیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ana67

sepideeee

New member
بچه ها فردا ظهر میایم اینجا دوباره دور هم جمع میشیم کلی غر میزنیم تا ظرفیتا بیاد :riz481: یادتون نره ها
راستی برد تیم والیبال هم مبارک باشه که مردیم تا بازی تموم شد بس که بالا پایین پریدیم :5:

ROJO

New member
سپیده دلتو خووش نکن فردا نمیزنن:riz481:

ساعت 4:44 دقیقه ی صب، اینقد خوابم میاد دلم میخواد تا یکشنبه صب بخوابم بعد پاشم برم سرکار :smiliess (12):

بس ک رفرش زدم دیروز، و با شستم بالا پایین کردم صفحرو ارتروز انگشت گرفتم خخخ الان دارم با انگشت وسطی تایپ میکنم :(50):

matin

New member
اقا متین و فریبا خانوم این سوال ما هم هست ... ولی فکر کنم رشته تا رشته فرق کنه ارزش این دانشگاها .. منم گیج شدم به خصوص شهید بهشتی و توانبخشی

به نظرم تو روان کلا شهید بهشتی ی کم غول باشه :)) ، بهزیستی هم تعریفشو شنیدم ولی خوب قبول کنین شهید بهشتی ی چیز دیگس

Azin E

New member
حالا که رتبه ها اومد نگران ظرفیت شدم.این خبر که ظرفیتا کم شده درسته؟بیوتکنولوژی چند نفر میگیره؟من 47 شدم

vida00

New member
بچه هاپس واقعیت داشت من قبول شدم از بس خواب دیده بودم فکر کردم اینم خوابه:thumbsupsmileyanim:

Ana67

Well-known member
بچه ها فردا ظهر میایم اینجا دوباره دور هم جمع میشیم کلی غر میزنیم تا ظرفیتا بیاد :riz481: یادتون نره ها
راستی برد تیم والیبال هم مبارک باشه که مردیم تا بازی تموم شد بس که بالا پایین پریدیم :5:

سپیده تبریکات فراوووووون:riz304:
بیا دیگه ظهر شد.بیا غر بزنیم:smilies:

havash

New member
سلام دوستان به همه خسته نباشید و تبریک میگم:thumbsupsmileyanim:
میخواستم اگه میشه بچه های روان شناسی درصدهاشون رو بذارن اگه لطف کنید و این کار رو انجام بدین یه دنیا ممنون میشم.

سلام. لطفا تشریف ببرین تاپیک مربوط به بچه های روانشناسی.

asayesh

New member
میدونید تو رشته ما(مامایی)گروه مامایی تربیت مدرس نوشته از سال 66 >160 نفر تاکنون کارشناس ارشد خروجی داده که همگی در پست های مدیریتی و دانشگاهی هستن...
راست میگم خود سایت دانشگاه دقیقا تو قسمت گروه مامایی اینطور نوشته...حالا من که کار ودکترا برام تو اولویته دچار شک و تردیدم..کمکم کنید درست انتخاب کنم...

بله درست میگید منم شنیدم تربیت مدرس برای استخدام خیلی خوبه ولی از نظر سطح علمی وپایان نامه تهران بهتره بخصوص برای رتبه های تک رقمی و از طرفی احتمالا رشته ها باهم فرق داند چون برای سم من شنیدم مدرس خوب نیست

بالا