روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

melodi1991

New member
:21::21:خب پس کارنامه ها بیاد قبول شده ها و زبونم لال قبول نشده ها میخواین چه کار کنید?????? سوال کاملا علمیه ها

کاره خاصی نمیشه کرد قبول شده ها میرن واسه انتطار بعدی تا شهریور نشده ها هم منتظر واسه تصمیمات بعدی یا ازاد و علوم یا سال بعد :shocked:

mozhdeee

New member
:21::21:خب پس کارنامه ها بیاد قبول شده ها و زبونم لال قبول نشده ها میخواین چه کار کنید?????? سوال کاملا علمیه ها
قبول نشده ها قراره بزنن به بیابون عدم و قبول شده ها در آسمان هستی به اهتزاز درمیان.

sepideeee

New member
نع دیگه اشتباهت همین جاس
اگه ما سه دو به برزیل ببازیم 6 ست باخته و 4 ست برده داریم
روس ها هم 5 ست باخته و 4 ست برده دارن !! حالا پیدا کن پرتغال فروش را ، خوب طبیعتا روسها میرن بالا
پس اگه بخوایم صعود کنیم باید باید حداقلش سه به دو ببریم

متین فکر کنم به ست شماری نیست .. امتیاز شماری باشه .. چون دیشب محتمشیان گفت اگه با امتیاز نزدیگ فردا ببازیم 3-2 . صعود می کنیم

matin

New member
متین فکر کنم به ست شماری نیست .. امتیاز شماری باشه .. چون دیشب محتمشیان گفت اگه با امتیاز نزدیگ فردا ببازیم 3-2 . صعود می کنیم

شما حساب کن ما ست آخر رو 15-8 باختیم ، معدل موقعی میشه که ست برابر باشه بازی هم برابر باشه ، محتشمی رو ول کن من کارشناس ارشد fivb هستم ای بابا ، دیگه مجبور شدم بگم ریا شد

sepideeee

New member
اصلا به من هیچ ربطی نداره والیبال باید امشب ببره .. کارنامه هم باید امروز بیاد :)) همینی که هست

matin

New member
من از خدامه ولی پدرجون منو نمیبره شمال، بعد اومدن نتایج خودم تنهایی سر به بیابون میذارم.

من با پدر جون صحبت کردم راضی شد ، به همین راحتی مشکلات حل میشه ، شمال رفتین ی پائی هم از سمت ما فرو کنین تو آب

sepideeee

New member
من برم فعلا کلی کار دارم .. این سنجشم که دست و پای مارو بسته :14:
خدانگهدار :))

mozhdeee

New member
شما حساب کن ما ست آخر رو 15-8 باختیم ، معدل موقعی میشه که ست برابر باشه بازی هم برابر باشه ، محتشمی رو ول کن من کارشناس ارشد fivb هستم ای بابا ، دیگه مجبور شدم بگم ریا شد
عباس معصومیههههههههه؟؟؟؟؟

دل آرام

New member
من از همین الانشم بی تفاوتم همه اینا فیلممه، چون چشم آب نمیخوره که امروز نتیجه ها رو بزنن چون اونام فیلمشونه.

حالا که فیلم تو فیلم شد بگم که کلن هستی یک فیلمه که کارگردانشم خالق اونه. سنجش پی نمنه ! :(50):

bme88

New member
فک کنم اول ست شماری ملاکه
بعد پوئن شماری
کاش ببیریم کارو یه سره کنیم
ما میتونیم:a2d3:

mozhdeee

New member
حالا که فیلم تو فیلم شد بگم که کلن هستی یک فیلمه که کارگردانشم خالق اونه. سنجش پی نمنه ! :(50):
لطفا با مدیر برنامه هام صحبت کنید.

- - - Updated - - -

آره دقیقا ، عباس معصومی نژآد فلورانس ایتالیا "" لطفا با لهجه و صدای خودش بخونین که ثوابش حفظ شه :)))))) ""
پس لیلا کجاس؟؟؟

midwif.mah

New member
یه دقیقه نبودما ببین بحث به کجا ها کشیده.....
معلومه استرستون رفته هااااا..

بالا