روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

infomdmir

New member
بچه ها الکی استرس به خودتون ندید و هی سایت رنجش رو رفرش نکنید هفته اول مرداد میاد نگران نباشید

amirreza

New member
بنظر منکه نمیاد وقتی خود سایت میگه هفته اول مرداد

کیه که به حرف اون یارو که گفته 27 تره خورد کنه:smiliess (2)::tsimuzpzwoap1t9y3o7

amirreza

New member
منم با اینفو موافقم

بخدا بسمونه تا الانش کم استرس نکشیدیم

حالام بیایم بحرف هر یارویی خودمونو تا مرز جنون پیش ببریم :shocked:....درک ندارن که ...بحث سرنوشته ....الکی نیست
جوون مردم عمرشو گذاشته....مثه ادم یه تاریخیو مشخص کنین سر اون تاریخم کارنامه هارو بذارین رو سایت

تا الانش حتی ابدارچیه سنجشم تاریخ اعلام کرده:smiliess (2):...ما موندیم و این تاریخای الکی و سرکاری:1dco2x0p1lilzhfpg1t

aliskia

New member
ولی به نظر من امروز میاد ،یعید می دونم طرف انقدر مریض باشه،روزیم که ما زنگ زدیم گفت تا شنبه هر روز چک کنید.

matin

New member
ولی به نظر من امروز میاد ،یعید می دونم طرف انقدر مریض باشه،روزیم که ما زنگ زدیم گفت تا شنبه هر روز چک کنید.

در جائی که هیچ برنامه ریزی نیست ، هر احتمالی هست ، هر روزی ممکنه بزارن

رها93

New member
این استرس شدیدم میگه که امروز ساعت 2 یا 6 کارنامه میدن
سه شنبه اینجوری استرس نداشتم

NGC6611

New member
پس کی این روزها تموم میشه.به حق این ماه عزیز ایشالا همه بیان خبر قبولیشونو تو همین تاپیک بگن

mrk6990

New member
انگار جدی جدی امروز تو سنجش یکی هست! فک میکردم تنبل تر از این حرفا باشن روز تعطیل بیان!
طی تحقیقات میدانی من(!) توی سندروم رفرش کردن سنجش ! کلمه کارنامه آزمون یهو شد کارنامه علمی!! گمونم یه خبراییه! :)))

matin

New member
بچه ها سنجش پی عوض کرد عنوان رو. اول زده بودن کارنامه اولیه هفته اول مرداد. الان کردنش کارنامه علمی هفته اول مرداد. فرقی بین کارنامه اولیه و علمی هست؟
آره ، این نشون میده یکی اونجا نشسته داره ی کاری میکنه :))))

midwif.mah

New member
انگار جدی جدی امروز تو سنجش یکی هست! فک میکردم تنبل تر از این حرفا باشن روز تعطیل بیان!
طی تحقیقات میدانی من(!) توی سندروم رفرش کردن سنجش ! کلمه کارنامه آزمون یهو شد کارنامه علمی!! گمونم یه خبراییه! :)))

پس خواهشا اونایی که تلفنش رو دارن یه زنگ بزنن ببینن چه خبره اونجا! کی به کیه؟

miladphysio

New member
بچه ها انگشت سبابم بوی رفرش میده

- - - Updated - - -

shayad alane ke un hafte avale mordado bardaran badesh faalesh konan

بالا