sepideeee
New member
مخلصیم !
آقا من اینجا رو خیلی دیر پیدا کردم کل امسال با تنهاییام درس خوندم! خیلی سخت بود![]()
نهال جان خوش اومدی ایشاله که اینجا بتونیم دوستای خوبی واسه هم باشیم
مخلصیم !
آقا من اینجا رو خیلی دیر پیدا کردم کل امسال با تنهاییام درس خوندم! خیلی سخت بود![]()
چه جالب شد قضیه ...بله اونجور که شمامیگین با حرف رئیسشون همخونی داره اما اونجوریکه من میگم با اون گزینه موجود در سایت سنجش!!!! عجب اوضاعیه ...اخه سارا من گفتم امروز نمیزنید? گفتش نه جمعه چک کن! مثلا یچیزی سه شنبه از کسی بپرسیم بگه جمعه خب جمعه ی همون هفته منظورشه دیگه! تازه اونموقع ک من ز زدم هنوز تو سایت چیزی نیومده بود، بعد دیگه اینکه حرفش با مصاحبه ی رئیسشونم همخونی داره:smiliess (12):
آخه من در حال حاضر کاردیگه ایی ندارم جز گیر دادن به سنجش و عواملش!!! :motat:
سارا جان یک امشب رو بی خیال سنجش شو
سارا گیر دادن به سنجش هم کار بزرگیه .. منتها حقوق ماهیانشو هم بگو اگه درامدش خوبه منم بیام با هم همکار شیم)
آره انصافا کار بزرگیه... درآمدی نداره به صورت داوطلبانه و با کمال میل اینکارو میکنم تا بلکه روانم تخلیه بشه ....:motat:
واییی منم همینطور :25r30wi: امروز هی از مامانم میپرسم: مامان یعنی هیچ جوره امکان نداره این هفته که داره میاد هفته اوله مرداد باشه؟!!؟؟؟ تازه سعی میکردم متقاعدش کنم که یه جورایی میتونه باشه ... همینطور متعجب نگام میکرد ... حالا واقعا هیچ جوره نمیتونه هفته اول مرداد باشه از شنبه؟!!؟ یه حساب کتاب بکنید!!!تازه سارا من حس کاراگاهیم گل کرده بود داشتم ب این فکر میکردم ک یکم رو ترمینولوژی و ادبیات خاص سازمان سنجش کار کنم تا عبارت طی هفته ی اول مرداد رو شاید بتونم رمزگشایی کنم هههههههههه
شیلا جان این حرفا چیه ابجی .. کمی صبوریدارم قاطی میکنم کاملاً...!! :13:
واییی منم همینطور :25r30wi: امروز هی از مامانم میپرسم: مامان یعنی هیچ جوره امکان نداره این هفته که داره میاد هفته اوله مرداد باشه؟!!؟؟؟ تازه سعی میکردم متقاعدش کنم که یه جورایی میتونه باشه ... همینطور متعجب نگام میکرد ... حالا واقعا هیچ جوره نمیتونه هفته اول مرداد باشه از شنبه؟!!؟ یه حساب کتاب بکنید!!!
البته این احتمال هم هست که از امروز تا 7 مرداد نیاد :14:
ممنونم سپیده جان بابت حمایتهای بی دریغ ت .:rose:همین که داوطلبانه این کار بزرگ رو میکنی معلوم میشه که باید تورو برنامه ماه عسل دعوت کنن وگرنه من میدونم و این مجریه ماه عسلt0837h0nn8zfqu8ult
سپیده این شعر دقیقا داره میگه ک نمیتونم صبوری کنم، ی مثال دیگه بزن واسه بچم)
شیلا جان این حرفا چیه ابجی .. کمی صبوری
به قول بابا طاهر :
غم عشقت بیابان پرورم کرد
فراقت مرغ بی بال و پرم کرد ..
به من گفتیصبوری کن صبوری
صبوری تازه خاکی بر سرم کرد
خو نیاد !! بهتر باز هنوز امید داریم ، اگه نتایج اعلام شه شاید امید هم دیگه نباشه)) ، پس امیدوار یا امید یار باش
)
آغا ی سئوال ، حالا اومدیم کارنامه اومد بعدش که چیییییییییی ؟؟؟