روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ساغري

New member
نه تنها خودش توهم زده منم به توهم انداخته قبلا ميگفتم نكنه جوابارو تو پاسخنامه درست وارد نكردم تا چند روز ديگه اگه جوابا نياد توهم ميزنم أصلا من رفتم سر جلسه امتحان .:33:

nahal.gene

New member
نه تنها خودش توهم زده منم به توهم انداخته قبلا ميگفتم نكنه جوابارو تو پاسخنامه درست وارد نكردم تا چند روز ديگه اگه جوابا نياد توهم ميزنم أصلا من رفتم سر جلسه امتحان .:33:

کیه کیهههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

sepideeee

New member
من فکر میکردم دخترین :)

البته من تو این سایت همرو دختر میبینم مگه اینکه اسم کاربری تابلو باشه :)

روجو منم اولش فکر می کردم پسری :)) تمام دخترا رو فکر می کردم پسرن .. تمام پسرهارو هم فکر می کردم دخترن :)) اصن یه وضی

infomdmir

New member
روجو جان جنسیت مهم نیست دوستی هایی که تو این انجمن شکل گرفته انقدر محکم و صمیمی هست که سرنوشت هر کدوممون برای همدیگه مهمه .
کاش همنون قبول بشیم و منم فکر می کنم شما هم دختری!

sara.sharifi

New member
بچه ها من الان یه چیزی ذهنمو مشغول کرده! یه سری از دوستان در صفحات قبل گفتن که زنگ زدن سنجش،سنجش هم گفته که جمعه وشنبه سایت رو چک کنن، من میگم احتمالا منظور سنجش جمعه و شنبه ی هفته ی آینده هستاااا...آخه اینطوری از نظر منطقی به هفته اول مرداد که سایت سنجش پی زده هم نزدیکتره!نه؟!!!

sepideeee

New member
بچه ها من الان یه چیزی ذهنمو مشغول کرده! یه سری از دوستان در صفحات قبل گفتن که زنگ زدن سنجش،سنجش هم گفته که جمعه وشنبه سایت رو چک کنن، من میگم احتمالا منظور سنجش جمعه و شنبه ی هفته ی آینده هستاااا...آخه اینطوری از نظر منطقی به هفته اول مرداد که سایت سنجش پی زده هم نزدیکتره!نه؟!!!

من که به این حرفا کاری ندارم فردا باید کارنامه ی منو بدن :13:
وگرنه خودشون می دونن و روجو :New (6): تازه اگه زیاد هم عصبانی بشم مجبور میشم فنون کاراته ای رو که واسه روز مبادا یاد گرفته بودم عملی کنم :New (6):

ROJO

New member
اخه سارا من گفتم امروز نمیزنید? گفتش نه جمعه چک کن! مثلا یچیزی سه شنبه از کسی بپرسیم بگه جمعه خب جمعه ی همون هفته منظورشه دیگه! تازه اونموقع ک من ز زدم هنوز تو سایت چیزی نیومده بود، بعد دیگه اینکه حرفش با مصاحبه ی رئیسشونم همخونی داره:smiliess (12):

بالا