روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
مرسی bme تقریبا متوجه شدم

من تو تاپیکای دیگه دیدم بچه ها نوشتن من ترازم اینقده یا تراز فلان درسمون بالاس امسال:wacsmiley:

sepideeee

New member
من یه دوست دارم منبع اطلاعاتش منم ... هر سه ساعت یه بار پیامک میده نتیجه کی میاد :1dco2x0p1lilzhfpg1t من دیگه خجالت می کشم جوابشو بدم .. یکی بره اروم اروم بهش بگه قضیه چیه :5:

ROJO

New member
چ دوست باصفایی داری سپیده :))

..........................................

خداروشکر میکنم ک اینجا میام و دوستای خوبی مثل شما دارم، حداقل باهم حرف میزنیم و دلمون گرم میشه:thanks::thanks:

اگه نه دلم میپوسید تا اومدن نتیجه ها:rolleyessmileyanim:

sepideeee

New member
حالا روجو حقیقتو بگو اگه فردا نتیجه ها نیومد قصد داری چه عملیات انتحاری انجام بدی ؟ :))

ساغري

New member
من یه دوست دارم منبع اطلاعاتش منم ... هر سه ساعت یه بار پیامک میده نتیجه کی میاد :1dco2x0p1lilzhfpg1t من دیگه خجالت می کشم جوابشو بدم .. یکی بره اروم اروم بهش بگه قضیه چیه :5:

تا فردا صبركن چيزي نگو،اگه نتايج نيومد خودم اروم اروم بهش ميگم.

ROJO

New member
حالا روجو حقیقتو بگو اگه فردا نتیجه ها نیومد قصد داری چه عملیات انتحاری انجام بدی ؟ :))

حقیقتأ ته دلم منتظر نیست فردا بیاد ینی بعید میدونم

ولی اگه بعد تعطیلیا نیومد ، ادرسه رئیس سنجشو میدم به گروه داعش :| :j58r36j3gcr4suxymup:25r30wi:

nahal.gene

New member
الان سوال من اینه این خبرگزاریا واقعا با این یارو مصاحبه کردن یا توهم زدن؟

sepideeee

New member
حقیقتأ ته دلم منتظر نیست فردا بیاد ینی بعید میدونم

ولی اگه بعد تعطیلیا نیومد ، ادرسه رئیس سنجشو میدم به گروه داعش :| :j58r36j3gcr4suxymup:25r30wi:
والا این شخصی که من میشناسم اگه یه اشاره کنه کل سوریه و عراق و نوار غزه رو نجات می ده :shocked: خدا به داعش در این مورد باید رحم کنه :25r30wi:

infomdmir

New member
روجو جان بمب ساعتی از مد افتاده منم میام شیوه های جدید دو یادت میدم. می دونستید شما و سپیده جان این پیج رو رونق دادید؟ من هر وقت میام اول حرفهای شما رو می خونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sepideeee

New member
infomidr .. شما هیچ به اون فردی که میخواد اسم شما رو صدا کنه هنگام انتخاب اسم کاربری توجه کردی ؟؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t

من هنو نتونستم اسم کاربریه شمارو درست بخونم :5: فردا تا قبل از اعلام نتایج وقت داری درستش کنی .. در غیر این صورت قبولیتو تبریک نمی گم :))

بالا