روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
بچه ها اسم کتابای خوبی که خوندین و بگین برم کمی خودمو با کتاب سرگرم کنم :sad:

اولین کتابی که به همه دوستانی که اهل مطالعه هستن پیشنهاد میکنم؛ کتاب " برای یک روز بیشتر " از شاهکارهای میچ آلبوم از نشر البـرز با ترجمه منیژه جلالی هست.

یه اثر فوق العاده زیبـا و جذاب که نگاه آدم به زندگی رو خیلی زیبـا تغییر میـده و خیلی احساسی و زیبـاست.

hiva321654

New member
بچه ها اسم کتابای خوبی که خوندین و بگین برم کمی خودمو با کتاب سرگرم کنم :sad:

من نمیدونم توچهجورکتابای دوس داری
اگه فقط می خوای سرگرم بشی وموضوع کتاب اینقدکشش داشته باشه که تااخرشوبخونی کتابهای م مودب پور پیشنهادمیدم اول ازهمه هم باکتاب گندم شرو کن بعدبایلدا ...
اگرهم دنبال کتابهای غیرمعناگرا می گردی مسابقات عطش بد نیس

SH!LA

New member
نوشته پشت کتـاب:

در ستایش برای یک روز بیشتر

اگر یکبار دیگر فرصت داشتید که به گذشته برگردید و اشتباه های زندگی خود را جبران کنید، آیا این کار را می کردید؟ و اگر چنین می کردید، آیا آن قدر بزرگ بودید که آن را تاب آورید؟

میچ آلبــوم در این کتاب یکبار دیگر نشان داد که چرا نویسنده مورد علاقه من است؛ پژوهشگری آرزومند با قلمی سحرآمیز و معتقد به قدرت عشق...

" برای یک روز بیشتر " خنده را به لبان شما می نشاند و اشک دلتنگی بر چشمانتان می آورد و فراتر از همه اینها، اعتقاد شما را به قدرت جاودانی عشق مــادر استحکام می بخشد.

( جیمز مک براید؛ نویسنده کتاب رنگ آب )

Aysel

New member
نوشته پشت کتـاب:

اگر یکبار دیگر فرصت داشتید که به گذشته برگردید و اشتباه های زندگی خود را جبران کنید، آیا این کار را می کردید؟ و اگر چنین می کردید، آیا آن قدر بزرگ بودید که آن را تاب آورید؟

میچ آلبــوم در این کتاب یکبار دیگر نشان داد که چرا نویسنده مورد علاقه من است؛ پژوهشگری آرزومند با قلمی سحرآمیز و معتقد به قدرت عشق...

" برای یک روز بیشتر " خنده را به لبان شما می نشاند و اشک دلتنگی بر چشمانتان می آورد و فراتر از همه اینها، اعتقاد شما را به قدرت جاودانی عشق مــادر استحکام می بخشد.

شرو کردم به خوندنش تا اینجا که بد نبوده

کرهانی

New member
سلام به کسایی که کنکور دادن و خسته نباشید میگم به همتون
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که تا اعلام نهایی نتایجیعنی شهریور ماه چه کار خاص و مفیدی انجام میدید؟؟ کلاسی چیزی میرین یا 3 ماه عشق وحال؟؟:4d564ad6:

من تصمیم دارم با بچه های 94 زبان رو بخونم:smilies-azardl (181
و قبل کنکور کلی کاردستی خوشگل دانلود کردم که میخوام بسازمشون:(40): اگه فرصت شد و حسش بود سیاه قلم هم کارکنم:painting:

TrueLove90

New member
نوشته پشت کتـاب:

...

همین الان خوندن این کتاب رو تموم کردم :smilies-azardl (181
خیــــــــلی خوب بود ! ممنون
:riz304:
پیشنهاد میکنم بقیه بچه ها هم بخونینش ، ارزش داره :4d564ad6:

...

kakooooo

New member
من تصمیم دارم با بچه های 94 زبان رو بخونم:smilies-azardl (181
و قبل کنکور کلی کاردستی خوشگل دانلود کردم که میخوام بسازمشون:(40): اگه فرصت شد و حسش بود سیاه قلم هم کارکنم:painting:

کار دستی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melody2010

Member
سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که همتون قبول بشین و به آرزوها تون برسین.
من که کنکورو خراب کردم. و حسابی دپرس بودم. اما از اون بدتر میدونین چه بلائی به سرم اومد؟؟؟؟؟؟؟؟
بی وفائی کسی که همه زندگیمو پاش گذاشته بودم.
حالا حتی دیگه نمی خوام اینجا بمونم و باهاش کار کنم.استعفامو دادم و از شنبه میرم سر یه کار دیگه. اما واقعا سخته .
انگار دارن قبلمو با چاقو میبرن. خیلی درد داره.
بچه ها دعا کنین بتونم دوباره خودمو پیدا کنم.

ROJO

New member
سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که همتون قبول بشین و به آرزوها تون برسین.
من که کنکورو خراب کردم. و حسابی دپرس بودم. اما از اون بدتر میدونین چه بلائی به سرم اومد؟؟؟؟؟؟؟؟
بی وفائی کسی که همه زندگیمو پاش گذاشته بودم.
حالا حتی دیگه نمی خوام اینجا بمونم و باهاش کار کنم.استعفامو دادم و از شنبه میرم سر یه کار دیگه. اما واقعا سخته .
انگار دارن قبلمو با چاقو میبرن. خیلی درد داره.
بچه ها دعا کنین بتونم دوباره خودمو پیدا کنم.

عزییزم ملودی، من درکت میکنم

امیدوارم بهترینا در انتظارت باشه
JC_cupidgirl-2.gif

منم روزای سخت داشتم تو محل کار، چون خدا رو داری نگران هیچی نباش ، تمام اینها میگذره، خدا همیشه پشت وپناهت:heart:

kakooooo

New member
من ازکارهای هنری مث ساختن کشتی بادبانی هواپیما و...
خیلی خوشم میاد
اگه لطف کنی واسه منم میل کن
اینم ادرسم hiva321654@yahoo.com

چی شده؟!!!!!!!!!!:5:
کشتی بادبانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
بعضی وقتا ادم فکر میکنه چرا شکلک "فامیل دور" نیست؟؟؟؟؟؟؟//یه جاهایی بکار میاد

ROJO

New member
بچه ها من تصمیم گرفتم در آینده تخمین رتبه شرکت کنم صرفا جهت خنده:riz481:

sepideeee

New member
بچه ها من تصمیم گرفتم در آینده تخمین رتبه شرکت کنم صرفا جهت خنده:riz481:
کار خوبی می کنی .. منم قصد شرکت دارم .. ولی نه جهت خنده :1dco2x0p1lilzhfpg1t جهت گریه
ولی زود این کارو می کنم تا بقیه بچه ها شرکت نکردن حداقل رتبه ام پایین باشه اولش :5:

zy zy

New member
سلام دوستان ، به لطف دعاهای شما ازون دنیا برگشتم ، خواهرم جدیدا بهم میگه "زی زی ازون دنیا برگشته" !!! خیلی سخت بود الهی نبینین هیچکدومتون
این مدت که نبودم ماشالا صفحات تایپیک خیلی زیاد شده :applause: این بیماری دوتا مزیت داشت برام اول اینکه یه خورده لاغر شدم و بعدیشم اینکه استرسی که واسه اعلام رتبه ها داشتم کلا از بین رفت الان فقط خوشحالم که زنده ام
:4d564ad6:!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

zy zy

New member
زندگی..
زندگی را دریاب...که زندگی حبابی بیش نیست .
با زندگی عطوفت نما ... که زندگی عطش کویری بیش نیست.
زندگی را به فردا واگذار مکن ... که دقایقی بیش نیست .
به زندگی بنگر با چشم دل ... که زندگی نقاشی بیش نیست .
زندگی را به خاطر بسپار ... که زندگی خاطراتی بیش نیست.
زندگی در غربت و سیاهی ... سرابی بیش نیست.
زندگی را انگونه که دوست داری نخواه ... که حسودی بیش نیست.
زندگی تو را به دور دستها می برد ... رویای خوشی بیش نیست.
زندگی را در انبوه گلهای دشت بیاب ... که زندگی شقایق عاشقی بیش نیست.
زندگی درک زیبایی گلهاست...

بالا