روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
بیخیال علیرضا، من ک دیگه هیچی رو حساب نمیکنم فقط منتظرم کلیدای درس اصلیمم تو سایت بزنن که بدونم چنتا درست زدم چنتا غلط همین! نمره و رتبه و تخمین و اینا همش واسم بی معنا هست، اصلا شاید تخمین رتبه ی اینجا رو هم شرکت نکردم، چه تضمینی هس هیچی، امسال شرایط خودشو داره و با پارسال قابل مقایسه نیست من یکی از درسا رو خیلی کم زدم کارنامه ی پارسالیا رو ک میدیدم همه این درسو 80-70 زده بودن، واسه همین من خیلی دپ بودم بابتش! الان ک زنگ زدم به مشاورم گف اتفاقا همه امسال اینو نصفه نیمه زدن، پس من در مقایسه با رقیبام عقب نموندم ولی خب نمرم نسبت ب پارسالیا کمتر میشه ک بشه چ اهمیتی داره مهم وضعیت کنکور امسال و عملکرد بقیس!

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
برید یکمی خوش بگذرونید و امتحان رو فراموش کنید
new09-50.jpg

بچه ها با یک هفته استراحت چطورید.........

----------------
استراحت ، منظورم این نیست که صبح تا شب بشینید پای اینترنت ها

natanaeel

New member
بچه ها جون ، چجوری میتونم پاسخنامه زبان عصر جمعه رو گیر بیارم؟
ممنون

sepideeee

New member
بیخیال علیرضا، من ک دیگه هیچی رو حساب نمیکنم فقط منتظرم کلیدای درس اصلیمم تو سایت بزنن که بدونم چنتا درست زدم چنتا غلط همین! نمره و رتبه و تخمین و اینا همش واسم بی معنا هست، اصلا شاید تخمین رتبه ی اینجا رو هم شرکت نکردم، چه تضمینی هس هیچی، امسال شرایط خودشو داره و با پارسال قابل مقایسه نیست من یکی از درسا رو خیلی کم زدم کارنامه ی پارسالیا رو ک میدیدم همه این درسو 80-70 زده بودن، واسه همین من خیلی دپ بودم بابتش! الان ک زنگ زدم به مشاورم گف اتفاقا همه امسال اینو نصفه نیمه زدن، پس من در مقایسه با رقیبام عقب نموندم ولی خب نمرم نسبت ب پارسالیا کمتر میشه ک بشه چ اهمیتی داره مهم وضعیت کنکور امسال و عملکرد بقیس!

خوب روجو تخمین رتبه ی اینجا که به رتبه های پارسال کاری نداره که ... نمره ی تورو حساب می کنه .. میگه از بین کسایی که تو این تخمین رتبه شرکت کردن تو چندمی هستی .. همین !!!

ROJO

New member
به اونم کاری نداشته باشه ،بعضیا ممکنه کم و زیاد وارد کنن، من اعتماد ندارم و دیگه نمیخوام خوشحال یا نگران بیخود بشم

sepideeee

New member
به اونم کاری نداشته باشه ،بعضیا ممکنه کم و زیاد وارد کنن، من اعتماد ندارم و دیگه نمیخوام خوشحال یا نگران بیخود بشم
این اواتارو که گذاشتی من به نظرم میاد خیلی عصبی هستی ... یا واقعا عصبانی هستی :smiliess (12):

hiva321654

New member
من که ازتموم اواتاراش خوشم میاد نمی دونم اینارواز کجا گیرمیاره که باروحیاتش تواون زمان مچه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

Ana67

Well-known member
تعداد صحیح ضربدر3 منهای تعدادغلط

تقسیم بر کل سوالات ضربدر 3
روجو جان این واسه همه درسا میشه یا فقط زبان؟
کل سوالات میشه کل سوالای همون درسه یا کل دفترچه؟
مرسی

neginb

New member
من زنگ زدم ب مشاورم گفت اصلا چنین چیزی نیست و زبان خیلی مهمه و این محاسبات رو انجام نده چون همچین چیزی نداریم و اینکه کاملا سوپرایز شد با درصد زبانم و گفت واقعا اینقد زدی!? بچه های اموزشگاه هیچکدوم به اندازه ی تو نزدن، تازه بعد که من بقیه درصدام که کم بودن رو گفتم و پرسیدم بنظرتون قبول میشم گف اصن تو اگه نمیگفتی هم میگفتم قبولی درصد اولیت عالی بوده! گف من قبولم شک نکنم

وایی خدارو شکر
خیلی امیدوار شدم ،قلبم اروم شد :thanks:
روجو جان مگه تو چند درصد زدی؟مثلا زبان رو؟یکی از دوستان که گفت نحوه محاسبه نمره رو من حساب کردم دیدم خخ کمه ناامید شدم

ROJO

New member
امروز اصلا خوشحال نبودم از عصر، ی سری هم گریه کردم بخاطر دوستم ک میگه قبول نمیشم خیلی ناراحتم، اواتارمو بخاطر حرف سپیده عوض کردم...

neginb

New member
ای بابا اینجور نمیشه بچه ها باید دید نفر اول چه نمره ای میاره بسته به اون رتبه بندی میکنن.نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکی یه فرمول میگه وقتی سوالا سختباشه مسلما نمره ها پایین میاد دیگه یه کم بفکرید ... نه؟؟؟

بالا