روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

hamidehjoon

New member
تمام درسا به غیر زبان
سوالات صحیح ×3 - سوالات غلط
زبان
{سوالات صحیح ×3 - سوالات غلط } × 0.75 یا همون سه چهارم

بعد مجموع اینها نمرتون میشه

سلام بچه ها
این میشه درصدها
برای محاسبه نمره بایدازاین راه برید هر ده درصد برای درسی که ضریب یک داره 3 نمره میشه پس برای درس ضریب دو میشه شش نمره یا ضریبا 1.5 میشه 4.5 نمره
مثلا اگه یه درسی رو 60 درصد بزنید و ضریبش دو باشه نمره شما دراین درس میشه شش ضرب در شش یعنی 36
موفق باشید

Genetic1400

New member
سلام بچه ها
این میشه درصدها
برای محاسبه نمره بایدازاین راه برید هر ده درصد برای درسی که ضریب یک داره 3 نمره میشه پس برای درس ضریب دو میشه شش نمره یا ضریبا 1.5 میشه 4.5 نمره
مثلا اگه یه درسی رو 60 درصد بزنید و ضریبش دو باشه نمره شما دراین درس میشه شش ضرب در شش یعنی 36
موفق باشید

نه اشتباه نکنید این درصد نیست این نمره است

neginb

New member
دوستان عزیز ؛ واقعا دارید چکار می کنید ؟؟؟؟ چقدر بی روحیه و بی رمق؟؟؟؟ واقعا هدف پیج آه و ناله است ؟؟؟ اگه کسی ازمون رو بد داده آیا دلیلی داره که رقیبهاش بدتر نداده باشند؟؟؟؟ روحیه تون رو نبازید و بجنگید برای هدفی که دارید . امسال که ان اشلله قبولی میشیم اگه نشدیم مطمینا سال بعد بدون تکرار اشتباهات امسال صد در صد قبولیم . پس خودتون رو نبازید و برای هدفتون بجنگید.

من دومین سالی بود که خراب کردم امتحانمو

irani

New member
اهان روجو اما بازم که کلیدا بیاد با اینا توفیر داره احتمالا، با این حال چون به جوابای ما نزدیکتره خوبه خخخخخخ

ROJO

New member
خخخخ ایرانی فک نکنم زیاد فرقی کنه چون با جوابای من تقریبا همخونی زیادی داشت :)))) در غیر اینصورت من رسما بدبخت میشم خخخ

ROJO

New member
سرعتم کمه چنبار دارم جواب مینویسم سند نمیکنه نت دیفونه

با این کلید حدود هفتاد

sepideeee

New member
سرعتم کمه چنبار دارم جواب مینویسم سند نمیکنه نت دیفونه

با این کلید حدود هفتاد

سرعت من از تو کمتره .. ولی من مقاوت به خرج می دم :)
منم با این کلید شدم 46.5 :) همون درصدی که گفتم دیدی چقد بر اساس تجربه درست گفتم :25r30wi:

مجید دیجی

مدیر بخش
یکی کلید خ.لیلی زبانشم بذاره

- - - Updated - - -/

شک نکن هماتو بهترینه ..هم کم میگیره هم خوبه..البته ک.لاس بری بهتر نتیجه میگیری

سلام
میتونید بازار کاری هماتولوژی رو برام بگید و اینکه اگر از طریق رشته های دیگه اگر واردش بشن اجازه زدن آزمایشگاه دارن یا نه و اینکه چرا هماتولوژی بهتر از سایر رشته هایی که گفتم هست؟؟؟؟؟؟
لطفا هر کسی اطلاعاتی ذاره بگه من می خوام برا سنجش برنامه ریزی کنم... لطفا کمک کنید و اینکه اگه سایتی یا پستی رو می شناسید که در مورد رشته های بیوتکنولوژی پزشکی ، بیوتکنولوژی میکروبی ، فیزیولوژِی ، هماتولوژی ، سلولی ملکولی ، بیوشیمی بالینی ، بیوشیمی اطلاعاتی میده رو معرفی کنید.
بازم ممنونم:riz304:

ROJO

New member
منم اون یکمی ک بهم دادی رو دارم پرورشش میدم ک منم تجربم اساسدار بشه

تازه سپیده من توانایی های دیگه ای هم دارم یادته گفتم خواب دیدم فقط زبان و ویروسم بالا بوده? فعلا ک دقیقا همون شده

حالا اگه ارشد قبول نشدم میزنم تو کار رمالی:25r30wi:

sepideeee

New member
منم اون یکمی ک بهم دادی رو دارم پرورشش میدم ک منم تجربم اساسدار بشه

تازه سپیده من توانایی های دیگه ای هم دارم یادته گفتم خواب دیدم فقط زبان و ویروسم بالا بوده? فعلا ک دقیقا همون شده

حالا اگه ارشد قبول نشدم میزنم تو کار رمالی:25r30wi:

بازم خوبه تو روی مارو سفید کردی من که همه درسامو حد وسط زدم فکر کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ROJO

New member
همش خوبه مجید، بنظر من هر کدوم ب علایقت نزدیکتره برو، اگه علاقه باشه ادم تا اخر میره، اگه خوب و قوی تا اخر بری شک نکن اینده از آن تو هست حاالا تو هر کدوم ک میخوای باش

هر رشته ای ک میخوای باش ولی قوی باش

Ana67

Well-known member
بچه ها میشه کمکم کنین واسه محاسبه درصد
چجوریه؟

irani

New member
بچه ها درصد حدود 40 واسه زبان چطوره؟ بقیه درسا هم اگه زیر 50 نباشه؟

بالا