روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
منم ی سوال ایمونو صب ازمون خوندم Th1 بعد رفتم سر جلسه اومدش من زدم Th2 همشم 1 تو ذهنم بوودا ولی گفتم نه 2 میشه، کلا نمیدونم چرا الکی 2 زدم:ph34r-smiley: کودک شر درونم گولم زد وگرنه اون فرشته هه هی میگف 1:riz303:

hajar

New member
تا الآن فکر میکردم خودم اینطوریم چون منم دوتا سوالو با بیدقتی جواب دادم وعصبانیم

Ana67

Well-known member
سلام آناجونم، سلام روجو جون، سلام به همه دوستای گلم
والا من اصن از خودم راضی نبود انتظار خیلی بالاتری از خودم داشتم ، بیوشیمی و شیمی واسم خیلی سخت بود بقیه هم در حد متوسط به بالا ، باتوجه به محدودیت انتخاب شهرهام زیاد امیدی به قبولی ندارم :smiliess (12): توکل به خدا

سلام زی زی جون.منم راضی نیستم.بیوشیمی حالمو گرفت
توکل به خدا عزیزم

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباشید تغذیه برای اکثرا سخت بود و شما بیو و فیزیو رو ک خوب زدین

.....
مرسی ان شاءالله که همه قبول بشن
اما میگن اگه زبان رو زیر 50 بزنی ،باید فاتحه روزانه رو بخونی منم که از نظر مالی نمی تونم برم بین المللی
بیوشیمی خوب بودم؟ واقعا ؟ کلی خوشحالم کردید...

مهلا1991

New member
بچه ها منم خیلی ناراحتم
یعنی امروز زبانمو حساب کردم دارم دق میکنم
دالم میخواد گریه کنم اما نمیشه
از کی باید برای سال دیگه شروع کنم؟؟؟؟

مجید دیجی

مدیر بخش
چرا اینجوری شد مجید? وقتتو مگه مدیریت نکردی ک ب زبان نرسیدی? :(

حالا اشکال نداره ناراحت نباش:tsimuzpzwoap1t9y3o7

کلا همه در هاله ای از ابهامیم

چی بگم ساعت رو مچم بودا اما وقتی سوالای فیزیولوژی رو زدم فک کنم توقع ام از بیو و تغذیه خود به خود رفت بالا... انگار به هر سوالی که بلد نبودم میرسیدم جادو میشدم... حتی چندتا دونه از سوالا رو که اصلا بلد نبودم کلی روش صبر کردم... انگار نه انگار که اینقدر تست زدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t... ناظر هم نامردی نکرد تا وقت تموم شد پرید روی برگه من و اولین نفر برگه من رو گرفت... دلم می خواست با کله برم زیر چشمشش دو تا فن کشتی کج هم بزنم بهش :eek:t0837h0nn8zfqu8ultاما ترسیدم محرومم کنن بی خیال شدم اما تا آخرین لحظه بهش چشم قرنه رفتم:5:

zy zy

New member
قرار بود اینجا همه از امید حرف بزنن ولی... من خییییلییییی دلم گرفته :sad: امیدوارم روزای بهتری درپیش باشه روزی که اینجا همه خوشحال و امیدوار باشن

مجید دیجی

مدیر بخش
آقا مجید حالا چرا اینقدر ناراحتین؟؟
ان شاله قبول میشین
ولی منم خیلی خونده بودم خیلی.انتظار بیشتر از این رو از خودم داشتم.
منم پایه ام میخونم برای سال بعد با هدف رتبه یک:a2d3:
وقتی بر میگردم گذشته رو نگاه میکنم که چقدر بیدار خوابی کشیدم از همه تفریحاتم زدم شب و روز فقط خوندم.ولی افسوس بخاطر اینکه نمیدونستم امسال سنجش قراره از منابعی که هیچ وقت ازشون سوال نیاوردن امسال بیارن.واسه یه در 2 تا منبع معرفی کرده بودن که تا پارسال از اینی که من میخوندم میومد ولی امسال انگشت گذاشتن رو همون منابعی که میخان ساختار رو تغییر قبدن...........
خدااااااایا خودت کمک حالمون باش:14::13:

با افسوس و اما و اگر و چرا چیزی درست نمی شه.
من اعتقاد دارم دوباره شروع کردن و با قدرت شروع کردن خود پیروزی هست...
ما باید بگردیم دنبال نقاط ضعفمون و این بار با قدرت بیشتر و اراده ای محکم تر شروع کنیم
من که کم نمیارم همون جوری که قبلا گفتم اونجوری تلاش میکنم که فقط مرگ مرا از خواسته هایم جدا کند:thanks:

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها کسی میدونه بین بیوتکنولوژی پزشکی ، بیوتکنولوژی میکروبی ، فیزیولوژِی ، هماتولوژی ، سلولی ملکولی ، بیوشیمی بالینی ، بیوشیمی ، کدوم رشته بازار کاری بهتری داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:

natanaeel

New member
بچه ها کسی میدونه بین بیوتکنولوژی پزشکی ، بیوتکنولوژی میکروبی ، فیزیولوژِی ، هماتولوژی ، سلولی ملکولی ، بیوشیمی بالینی ، بیوشیمی ، کدوم رشته بازار کاری بهتری داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:

حوزه شما حدوا چند نفر تغذیه بودن ، چند نفر علوم بهداشتی در تغذیه؟

shaylon

New member
bacheh daram degh mikonam zabano kheili bad zadam fk mikardam khub zadam zahmatam hamash be bad raft:smiliess (2):

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها احتمالا من از هفته دیگه یه پست درست میکنم به بنام شروع دوباره زبان ، توش از زبان 504 شروع به نوشتن میکنم تا ان شاءالله به مرور کتابای دیگه هم میزارم . روزی 5 کلمه همراه با مترادف و متضاد ، همراه با شکل اگه وقت کردم تصمیم دارم فیلم به زبان اصلی هم بزارم ...اگه کسی خواست بیاد باهم دوباره شروع به خوندن می کنیم .:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: natanaeel

neginb

New member
سلام
من دارم از سرجلسه میام
خسته و تنها.... زبان وقت کم آوردم 5 تا بیشتر نزدم فیزیولوژی 28 تا از 30 تا--بوشیمی 17 تا از 30 تا-- تغذیه 20 بیشتر نتونستم بزنم....:smiliess (2): خیلی بیشتر توقع داشتم.... خیلی خونده بودم........
:13:الان صدای وجدانم داره منو خفه میکنه....
اما من می خوام از همین امروز دوباره شرو کنم برا سنجش اینبار هدف تک رقمی هست...

خیلی ناراحت شدم اما اصلا خودتو نباز به نظرم فیزیولوزی رو خوب زدی احتمالش هست باعث شه رتبه ات بیاد بالا

mahsa khanum

New member
یکی کلید خ.لیلی زبانشم بذاره

- - - Updated - - -

شک نکن هماتو بهترینه ..هم کم میگیره هم خوبه..البته ک.لاس بری بهتر نتیجه میگیری

بالا