روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

bioshimi93

New member
به خاطر همین دوست نداشتم درصدمو حساب کنم
راستی 2 تا استاد جوابای زبان گذاشتن باهم یکم فرق داره
خدا به دادمون برسه سازمان سنجش هم یه جور دیگه جواب میده

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام
من دارم از سرجلسه میام
خسته و تنها.... زبان وقت کم آوردم 5 تا بیشتر نزدم فیزیولوژی 28 تا از 30 تا--بوشیمی 17 تا از 30 تا-- تغذیه 20 بیشتر نتونستم بزنم....:smiliess (2): خیلی بیشتر توقع داشتم.... خیلی خونده بودم........
:13:الان صدای وجدانم داره منو خفه میکنه....
اما من می خوام از همین امروز دوباره شرو کنم برا سنجش اینبار هدف تک رقمی هست...

ROJO

New member
چرا اینجوری شد مجید? وقتتو مگه مدیریت نکردی ک ب زبان نرسیدی? :(

حالا اشکال نداره ناراحت نباش:tsimuzpzwoap1t9y3o7

کلا همه در هاله ای از ابهامیم

nafasn

New member
آقا مجید حالا چرا اینقدر ناراحتین؟؟
ان شاله قبول میشین
ولی منم خیلی خونده بودم خیلی.انتظار بیشتر از این رو از خودم داشتم.
منم پایه ام میخونم برای سال بعد با هدف رتبه یک:a2d3:
وقتی بر میگردم گذشته رو نگاه میکنم که چقدر بیدار خوابی کشیدم از همه تفریحاتم زدم شب و روز فقط خوندم.ولی افسوس بخاطر اینکه نمیدونستم امسال سنجش قراره از منابعی که هیچ وقت ازشون سوال نیاوردن امسال بیارن.واسه یه در 2 تا منبع معرفی کرده بودن که تا پارسال از اینی که من میخوندم میومد ولی امسال انگشت گذاشتن رو همون منابعی که میخان ساختار رو تغییر قبدن...........
خدااااااایا خودت کمک حالمون باش:14::13:

zy zy

New member
سلام آناجونم، سلام روجو جون، سلام به همه دوستای گلم
والا من اصن از خودم راضی نبود انتظار خیلی بالاتری از خودم داشتم ، بیوشیمی و شیمی واسم خیلی سخت بود بقیه هم در حد متوسط به بالا ، باتوجه به محدودیت انتخاب شهرهام زیاد امیدی به قبولی ندارم :smiliess (12): توکل به خدا

ROJO

New member
بچه ها این شعرو بخونید یکم اروم میشید خدای این پرنده خدای ما هم هست:rolleyessmileyanim:

شنیدستم که شهبازی کهنسال

کبوتر بچه ای را کرد دنبال

زبیم جان به هر سو بود پران

زچنگ باز شاید در برد جان

زجان خود کشید او آنزمان دست

درختی در نظر بگرفت و بنشست

نگه کرد آن نگون اقبال بر زیر

که صیادی کمان بر کف به زه تیر

که صیادی نموده قصد جانش

کمان بگرفته و کرده نشانش

به زیر پای صیاد و به سر باز

نه بنشستن صلاح است و نه پرواز

به کلی رشته امید بگسست

در آن دم دل به امید خدا بست

چو امیدش به حق بود آن کبوتر

نجات از مرگ دادش حی داور

بزد ماری به شست پای صیاد

قضا بر باز خورد آن تیر و افتاد

به خاک افتاده هم صیاد و هم باز

کبوتر شاد و خندان کرد پرواز

:auizz3ffy9vla57584x

zy zy

New member
من اصن تاب و تحمل درصد حساب کردن رو ندارم این یه ماه اخر به اندازه کافی استرس کشیدم ترجیح میدم دیگه بهش فکر نکنم تا وقتی رتبه ها بیاد تکلیفم مشخص میشه ،
گاهی وقتا آدم دوس داره زمان به عقب برگرده که بتونه اشتباهاتشو جبران کنه درست مث الان من ولی دیگه هیچ راه برگشتی نیست ، خیلی بی دقتی کردم سرجلسه :smiliess (2):مخصوصا واسه زبان، اگه یکم بیشتر دقت میکردم مطمئنم بالای 80 میزدم حالا اگه شانس بیارم به 60 برسه :smiliess (2):

bioshimi93

New member
خدایااااااا
خودت بهمون کمک کن
منو دوستامو ناامید نکن
کم زحمت نکشیدیم:sad:

خدایا
دستم به آسمانت نمی رسد
اما تو که دستت به زمین می رسد
بلندم کن...

nafasn

New member
خب آخه چرا باید اینجوری بشه؟؟؟؟؟
مگه کم خوندم/کم زحمت کشیدم؟
این نتیجمه؟؟؟
خدایا چرا؟؟؟؟؟
بچه ها من با این تایپیک و این سایت از اواخر اسفند آشنا شدم . با این که بعضی وقت ها کم میاوردم ولی از وقتی اومدم اینجا خیلی شما ها بهم روحیه میدادین و این باعث میشد منم راندمانم بالاتر بره. خصوصا وقتی که بچه ها از ساعت های مطالعشون میگفتن.
بچه ها از همه تون متشکرم
الان خیلی ناااااااا امیدم:sad:

ROJO

New member
من اصن تاب و تحمل درصد حساب کردن رو ندارم این یه ماه اخر به اندازه کافی استرس کشیدم ترجیح میدم دیگه بهش فکر نکنم تا وقتی رتبه ها بیاد تکلیفم مشخص میشه ،
گاهی وقتا آدم دوس داره زمان به عقب برگرده که بتونه اشتباهاتشو جبران کنه درست مث الان من ولی دیگه هیچ راه برگشتی نیست ، خیلی بی دقتی کردم سرجلسه :smiliess (2):مخصوصا واسه زبان، اگه یکم بیشتر دقت میکردم مطمئنم بالای 80 میزدم حالا اگه شانس بیارم به 60 برسه :smiliess (2):

عزیزم همه همینیم من خودم ی اشتباهاتی تو ویروسم دارم ک الان میگم مطمئنأ مست"!! بودم سر جلسه ک این گزینه ی بی ربط رو انتخاب کردم:(50): یا تو درس قارچ مبحثی ک نخونده بودمو جواب دادم اشتباه شده یا اومدم زبانو 35 سوال جواب دادم مثه این سوال ندیده ها :))

natanaeel

New member
سلام
من دارم از سرجلسه میام
خسته و تنها.... زبان وقت کم آوردم 5 تا بیشتر نزدم فیزیولوژی 28 تا از 30 تا--بوشیمی 17 تا از 30 تا-- تغذیه 20 بیشتر نتونستم بزنم....:smiliess (2): خیلی بیشتر توقع داشتم.... خیلی خونده بودم........
:13:الان صدای وجدانم داره منو خفه میکنه....
اما من می خوام از همین امروز دوباره شرو کنم برا سنجش اینبار هدف تک رقمی هست...

سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباشید تغذیه برای اکثرا سخت بود و شما بیو و فیزیو رو ک خوب زدین

infomdmir

New member
دوستان عزیز ؛ واقعا دارید چکار می کنید ؟؟؟؟ چقدر بی روحیه و بی رمق؟؟؟؟ واقعا هدف پیج آه و ناله است ؟؟؟ اگه کسی ازمون رو بد داده آیا دلیلی داره که رقیبهاش بدتر نداده باشند؟؟؟؟ روحیه تون رو نبازید و بجنگید برای هدفی که دارید . امسال که ان اشلله قبولی میشیم اگه نشدیم مطمینا سال بعد بدون تکرار اشتباهات امسال صد در صد قبولیم . پس خودتون رو نبازید و برای هدفتون بجنگید.

SH!LA

New member
نمی ترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه

همیشه لحظه آخر خدا نزدیک تر میشه ...!

irani

New member
بچه ها درصدارو حساب نکنین، شما فقط درصد خودتونو میبینین نه همه رو شاید تو ی درس امسال درصد 30 بهترین باشه، واااالاااااا:smiliess (12):

ROJO

New member
بچه ها درصدارو حساب نکنین، شما فقط درصد خودتونو میبینین نه همه رو شاید تو ی درس امسال درصد 30 بهترین باشه، واااالاااااا:smiliess (12):

من اصن تو تاپیک رشته ی خودمون نرفتم، چون میترسم بچه ها خوب امتحانشونو داده باشن باز عزا بگیرم، بقول دوستم میخوام تا اعلام نتایج تو جهالت خودم بمونم خخخخخ

Genetic1400

New member
وای خدای من یه سوال بیوشیمی رو اگر مست رفته بودم سرجلسه درست میزدم
الان دفترم و دیدم خودم تعجب کردم چرا دور این و خط کشیدم
:13:

بالا