روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
یووووهوووووو
من ازمون دادم ،افتادم عالی ترین سطح مکالمه:4d564ad6:
خیلی خوشم اومد از محیط اونجا، خیییییلی
استاده تو مصاحبه ازم پرسید ده سال ایندتو چطور میبینی?
گفتم خودمو با phdدیییییگری میبینم گف: really?
گفتم : definitely yes! حال کرده بود با اعتماد بسقف من!:25r30wi:

بعدشم خودمو دعوت کردم کافی شاپ، بعدم رفتم فال خریدم ،این اومد:

طایر دولت اگر باز گذاری بکند
یار باز اید و با وصل قراری بکند

" خیلی زود خبری خوش بشما می رسد"

از روزی ک شرو کردم واسه کنکور درس خوندن تا امروز ک 10-12 روز از کنکور گذشته، امروز عصر وقتی بود ک بیشتر از همه ی این مدت احساس زنده بودن کردم...:(40):

خدایا شکرت

آخیییییییش ... یه روزم ما تورو خوشحال دیدیم :(40):

sepideeee

New member
اقا من طی یک حرکت انتحاری واسه اینکه حوصلم سر رفته بود تو تخمین رتبه ی پارسال تخمین رتبه کردم :riz481:
لطفا مسئولین رسیدگی کنن که شرکت کننده های محترم مثل من به این روز نیوفتن :p7977cujr38iyymsu8:

SH!LA

New member
اقا من طی یک حرکت انتحاری واسه اینکه حوصلم سر رفته بود تو تخمین رتبه ی پارسال تخمین رتبه کردم
لطفا مسئولین رسیدگی کنن که شرکت کننده های محترم مثل من به این روز نیوفتن

:5:

:25r30wi:

سپیده جان فکر کنم بعد از کلید نهایی تخمین رتبه فعال بشه...؟ :idea_majidonline:

sepideeee

New member
:5:

:25r30wi:

سپیده جان فکر کنم بعد از کلید نهایی تخمین رتبه فعال بشه...؟ :idea_majidonline:
نه پارسال بعد از کلید اولیه اومد .. یه جای تصحیح هم گذاشته بودن بعد از کلید نهایی... من سابقه دارم اخه :25r30wi:

SH!LA

New member
نه پارسال بعد از کلید اولیه اومد .. یه جای تصحیح هم گذاشته بودن بعد از کلید نهایی... من سابقه دارم اخه :25r30wi:

الهـی... :25r30wi:

خیلی خوب کنکور رو دادم، منتظر تخمین رتبه ام هستم! روجو کجایی؟ بیـا اعتماد به نفس رو از من یاد بگیـر! :whistle:

ROJO

New member
اقا من طی یک حرکت انتحاری واسه اینکه حوصلم سر رفته بود تو تخمین رتبه ی پارسال تخمین رتبه کردم :riz481:
لطفا مسئولین رسیدگی کنن که شرکت کننده های محترم مثل من به این روز نیوفتن :p7977cujr38iyymsu8:

میگم شهر قبولیم میگه?:smiliess (11)::riz481:

ROJO

New member

خیلی خوب کنکور رو دادم، منتظر تخمین رتبه ام هستم! روجو کجایی؟ بیـا اعتماد به نفس رو از من یاد بگیـر! :whistle:

c1f78747caf9b5e4130340f04de5ffb9.jpg

:a2d3:​

infomdmir

New member
انقدر اینها تخمین رتبه رو غیر فعال نگه داشتند که اگه خودمون سایت میزدیم نونمون تو روغن بود

ROJO

New member
بچه ها میخوام تخمین رتبه ی خلی.لی رو شرکت کنم، بد نمیشه کد رهگیری میخواد? دوس ندالم ببینن چیزامو:ph34r-smiley:

Mohammad gh

New member
بچه ها منبع مهم نیست مهم اینه که چندنفر به یه سوال معترض باشن

دوست عزیز منبع مثل سند برای اعتراضتون میمونه
بدون اون رسما اعتراضتون روی هواست
چونکه نمیتونن روی دانسته های شخصی داوطلبا تصمیم گیری کنن
ولی با ذکر دقیق منبع و پاراگراف دیگه هیچ راهی براشون بجز تصحیح اشتباه نمیمونه

SH!LA

New member
بچه ها میخوام تخمین رتبه ی خلی.لی رو شرکت کنم، بد نمیشه کد رهگیری میخواد? دوس ندالم ببینن چیزامو:ph34r-smiley:

شما که کنکور رو خوب دادی و قبولی... اینطوری اسمت جزء قبولی های امسال مـوسسـه هم میــره. :a2d3:

ROJO

New member
عاغا من شرکت کردم، با نمره ی من ی رتبه ای گفت

ولی

دقیقا نمره ی منو یکی از قبولیهای پارسال داشته -تو کارنامه های پارسالیا دیدم- ولی اون 3 تا رتبه از اینی ک خلی.لی واسه من تخمین زد بهتر بوده

ینی خلی.لی رتبه ی منو 3 تا انداخت عقب:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ولی خب بازم خوب تقریب زد

چی میشه اون سوالای اعتراضیم درست بشه من نمرم بیاد بالاتر، مسئولین یکم با عطوفت رسیدگی کنن گناه دالم:mad_majidonline:

ROJO

New member
روووزها فکر من اینست و همه شب سخنم

که چرا نتیجه ی کنکور منو نمییییییییییزنن

:(50):

:65d6a5d6s:

:mad_majidonline:

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

SH!LA

New member
وقت هایی که درس میخوندم و کار میکردم و خسته میشدم؛ به خودم میگفتم چیزی نمونـده و بعدش استراحت میکنی.

ولی حالا... :65d6a5d6s:

تا نتیجه ها نیـاد فکر کنم همینطوری بی حوصله باشم. از روز کنکور تا حالا فقط 2 روز با دوستام رفتم بیرون... :65d6a5d6s:

بالا