سلام من الان سنجشو چک کردم رفرششم کردم اما لینک جدیدی نبود؟:smiliess (12): !!!!!!!!!!!
سلام من الان سنجشو چک کردم رفرششم کردم اما لینک جدیدی نبود؟:smiliess (12): !!!!!!!!!!!
میگما اغو متین، لامصب یا لامذهب یا اصن فرق دارن?!سلام به همگی
مدت طولانی نبودم
این قضیه تنیجه آزمون چی هست ؟؟ شهر رو میگه و دانشگاه ؟؟
ما را بسی منتظر میگذارند و همی ما انتظار میکشیم ، در فراغش دفترچه را بو میکنیم و به چشمانمان میکشیم ، گاهی دلم بیشتر میگیرد به سایت دانشکده ی مورد خیالم سر میزنم(((( کی این فراغ به سر میرسد ، یا سنجش پی همی لطفی کن و مرا به دانشکده ام برسان ، مرا دیگر طاقت فراغ نیست خوووووووو لا مذهب
)))
من امادگیشوووو ندارم
:shocked:
یعنی امروزه؟ وای خدا قلبم ایستاددددددد
از كجا ميدونيد ساعت شيش فعال ميشه؟
یه حسی میگه ساعت 6 فعاله ........روزی که کارنامه ها رو زدن هم همین حسو داشتم!!!!!!!!!!
منم ندارمممممممم
امروز عصر میخواستم واسه دوستم کارت پستال درست کنم
وسط طبع عاشقانه ی من لینک قرمز میذارن7977cujr38iyymsu8:
سلام به همگی
مدت طولانی نبودم
این قضیه تنیجه آزمون چی هست ؟؟ شهر رو میگه و دانشگاه ؟؟
ما را بسی منتظر میگذارند و همی ما انتظار میکشیم ، در فراغش دفترچه را بو میکنیم و به چشمانمان میکشیم ، گاهی دلم بیشتر میگیرد به سایت دانشکده ی مورد خیالم سر میزنم(((( کی این فراغ به سر میرسد ، یا سنجش پی همی لطفی کن و مرا به دانشکده ام برسان ، مرا دیگر طاقت فراغ نیست خوووووووو لا مذهب
)))
منم ندارمممممممم
امروز عصر میخواستم واسه دوستم کارت پستال درست کنم
وسط طبع عاشقانه ی من لینک قرمز میذارن7977cujr38iyymsu8:
تایم به روز شدن سنجش پی ساعت 6هستش اقا روی صفحه من چنین لینکی نیسیه حسی میگه ساعت 6 فعاله ........روزی که کارنامه ها رو زدن هم همین حسو داشتم!!!!!!!!!!
اصن نمیشه کاری کرد، من گوشیمو بزنم ب شارژ شستمو بزارم رو رفرش تا ساعت 8 شب!از رنگگگ قرمز دیگه میترسمممممممممممم
منو بگو با دوستام مهمونی داریم عصررر
استرس دارم.مهمونی رو کوفتشون میکنممممم
خدااااااااااااا7977cujr38iyymsu8::j58r36j3gcr4suxymup
مثل اینکه رابطه ی قوی با سنجش پی برقرار کردید![]()