shiny
New member
وزارت بهداشت باید وزارت بهداشت باشد وزارت بهداشتی که وزارت بهداشت نباشد وزارت بهداشت نیست
:21: hoom
وزارت بهداشت باید وزارت بهداشت باشد وزارت بهداشتی که وزارت بهداشت نباشد وزارت بهداشت نیست
چه عجب آبتین جان اومدی، خوشم میاد جمله هات پر معنا و مفهومن.....
حالا اگه گفتی کی وزارت بهداشته؟؟؟:21::motat:
می بینم که دوست گلم دستی از نزدیک بر آتش شعر داره.خواجه مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
دیگه فایده ایی نداره زنگ بزنیم به پروکاظمی !
هر کار انجام شه رو سایت اعلام میکنن دیگه !!!اگر بخوان کاری انجام بدن البته !!!!!
چرا فایده ای نداشته باشه؟همین که پورکاظمی بفهمه وقتی حرف زده باید عمل کنه خودش کلیه
سلام بچه ها خوبید؟
دلم برا همه تون تنگ شده...
من چند وقتی نبودم.میشه یکی اخرین خبر ها رو بمنم بده.خیلی دلشوره دارم....
مرسی از همه تون
اگه قهوه ایه خو دیگه هیجی دیگه:riz481:استغفرا..من میدونم من میدونم
قهوه ایه :4d564ad6::shocked:
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون سال های قبل که یه نتیجه اونم نهایی میومده اعتراض ها بعد از نتیجه و قبولی بوده این لینک با توجه به اینکه گزینه های اعتراض مختلفی داره تا بعد از نتیجه ها هم قطعا بازه
- - - Updated - - -
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون سال های قبل که یه نتیجه اونم نهایی میومده اعتراض ها بعد از نتیجه و قبولی بوده این لینک هم با توجه به اینکه گزینه های اعتراض مختلفی داره تا بعد از نتیجه ها هم قطعا بازه
خوب کد رهگیریتو بده من بنگرم )الان یک لحظه خودمو در روز موعود تصور کردم، برق از سرم پرید:j58r36j3gcr4suxymup
من نمیتونم نتیجه ها رو نگا کنم، میمیرم از استرس:5:
:mad_majidonline::sdasdasd:
اتفاقا منم هشدار دادم به روجو ) به خودش نگرفت ولی :25r30wi:الان باز سوالی ذهن منو مشغول کرده
واقعا تو این تاپیک شمارش معکوس انجام گرفت عایا؟:21:
نه جان من شما شمارهای میبینید؟ :
شمارش معکوس استعاره از نزدیک شدن به روز اعلام نتایجه ن صرف شمارش:tsimuzpzwoap1t9y3o7الان باز سوالی ذهن منو مشغول کرده
واقعا تو این تاپیک شمارش معکوس انجام گرفت عایا؟:21:
نه جان من شما شمارهای میبینید؟ 50):
البته بگما بعد از اعلام ظرفیتا شد روزهای نا امیدی و انتظار :wacsmiley:روزهای امید و انتظار...