روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
جناب یزدان خیلی گشتم ولی متاسفانه صدای دوبله ی رنگو رو به طور مجزا نتونستم پیدا کنم....شرمنده تون شدم
ولی لینک دانلود کل فیلم رنگو دوبله فارسی رو (کامل و بدون سانسور) با کیفیت 720p HD براتون میذارم:

از سرور آپلود بوی:
Download page

از سرور آپلود باز:
Download Rango (2011) [Farsi Glory] 720p Night Movie mkv

از سرور آپ تو باکس:

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
جناب یزدان خیلی گشتم ولی متاسفانه صدای دوبله ی رنگو رو به طور مجزا نتونستم پیدا کنم....شرمنده تون شدم
ولی لینک دانلود کل فیلم رنگو دوبله فارسی رو (کامل و بدون سانسور) با کیفیت 720p HD براتون میذارم:

از سرور آپلود بوی:
Download page

از سرور آپلود باز:

از سرور آپ تو باکس:

دشمنت شرمنده.فانوسی جان مثه اینکه باورت شده این لطفای بی کرانت وظیفس.ناسلامتی شما کوچولوی تاپیکیا!باید فقط دستور بدی
بازم ممنون از لطفت

fanoosi

New member
دشمنت شرمنده.فانوسی جان مثه اینکه باورت شده این لطفای بی کرانت وظیفس.ناسلامتی شما کوچولوی تاپیکیا!باید فقط دستور بدی
بازم ممنون از لطفت

با لطفتون شرمنده ام میکنید...
خواهش میکنم...قابل شما رو نداشت:riz304:

yazdan

New member
سلام به همگی
اینجا چرا انقدر کم فروغه؟یعنی این روزا هیچکس فیلم جدیدی ندیده؟:mad_majidonline:
ی نرم افزار خیلی خوب پیداکردم که زیرنویس هر فیلمیو بخواید براتون پیدا میکنه.فانوسیم دیگه راحت میشه از دست ما.
این لینک دانلود ورژن اولشه
http://daba.ir/Manage/usersfiles/470/ziryab.exe

اینم آدرس صفحه ای هست که ورژن جدیدشو که خیلی بهتر کار میکنه برا دانلود گذاشته و توضیحاتی هم دادن. فقط اول باید عضو بشید که خیلیم سخت نیست و می ارزه اینکارو بکنید:

ویژه : دانلود ورژن 2 برنامه زیرنویس یاب { ZirYab V.2.0 } - Asre Javan

خودم که ذوق مرگ شدم بخاطرش.خیلی برامه خوبیه.کافیه اسم فیلم و سال تولیدشو بنویسید(سال تولیدو اگه نمیدونستید توی imdb.com یا گوگل میتونید جستجو کنید)
موفق باشید.
درضمن چندتا از فیلمارو دیدم بزودی نظرمو میگم.
بعضیاشون ایناس
ترنس
چند انسان خوب
خانه 9 نفره
انیمیشن epic وcroods
ین شکلی شدم:riz481:
چندتای دیگم دیدم که روم نمیشه بگم،مث سریع و خشن 6 که دست هرچی فیلم هندیه از پشت بسته و آدم آخرش از دیدنش خجالت میکشه.

safoora

New member
سلام من همه صفحات رو نخوندم و نمیدونم این لینکی که میدم قبلا دیدید یا نه؟

تحلیل چند فیلم ایرانی هست. در نوع خودش جالبه
تحلیل فیلم سیزده 59

آخرین ویرایش:

Leyli002

New member
سلام را وی جونم.من همچنان دارم فیلم دانلود میکنم:ahi5slcgm04mi8jqqkl
تحلیل فیلم mementoهم واسه دانلود هست؟

rawy

New member
سلام را وی جونم.من همچنان دارم فیلم دانلود میکنم:ahi5slcgm04mi8jqqkl
تحلیل فیلم mementoهم واسه دانلود هست؟

سلاااااااام عزیزم
خسته نباشی جوون
آواتار نو مبارک, خیلی خوشگله
بله هست

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
الان فیلم مسیر سبز رو دیدم
خیلی زیبا بود.مفهومش رو بیش از نمایشنامش پسندیدم.
بظنر من اگه کمی از بطن فیلم دور بشیم متوجه میشیم که مثل خیلی از فیلمای دیگه این فیلمم صرفآ تلاشی بود در جهت به نصویر کشیدن دنیا(از یدگاه مبتکر ایده ی فیلم) و اساسآ شخصیتا مظاهری اغراق گونه از ابعاد جهان بودن.تو این فیلم شخصیتهای خو ب و بد بیمار کودک و بدخویی و خوب کرداری رو همه با هم داشتیم.
درمجموع اگه از من بپرسن میگم ای کاش این تلاش در یک غالب ملموس تر انجام میشد چون گاهی در اوج تاثیر گذاری این فرض که این داستان غیرممکن هست انسان رو وادار میکرد که بخواد کمی خوددار باشه و خیلی هم متاثر نشه.

در اولین نمای فیلم ما میبینیم که صدای پارس سگها بر روی تصویر افرادی میفته که به شکلی خصمانه دارن از ی علفزار میگذرن.این بنظر من نمیتونه تصادفی باشه.چون نه تنها هیچ سگی به چشم نمیخورد بلکه صدای انسانها هم قطع شده بود .بنظرم این اشاره ای به خوی درنده ی انسان بود.

در در اولین نماهایی که از پرسی و رفتارش میبینیم میشه احتمال اختلال شخصیت ضداجتماعی رو در اون داد.همونطور که میدونید افراد دچار این اختلال گاهی برای برآورده کردن امیال جامعه ستیزانشون به مشاغلی رو میارن که درجریان انجام وظیفشون بتونن خشونتشون رو بروز بدن.مثل ارتش یا هر نیروی نظامی و انتظامی دیگه ای. این موضوع درقسمت دیگه ای هم که پرسی دیوانه وار بدنبال کشتن اون موش هست به چشم میخوره.میدونید که آزار و اذیت حیوانات هم از ویژگی های این افراد هست.

میشد اینطور هم برداشت کرد که پرسی بشدت از جان کافی متنفر بود چون از لحاظ جسمانی خیلی از اون قویتر بود.از طرفی پرسی از کسی متنفر بود(جان) که در واقع سایه ی اون محسوب میشد .چون جان هم مثل پرسی خیلی زود واکنش هیجانی نشون میداد وگریه میکرد.

ی سوال جالب پایول از جان پرسید: گفت اگه خدا بخاطر اعدام تو منو بازخواست کنه من چه جوابی بدم؟!بگم بخاطر شغلم بوده؟(همون چیزی که امروزه خیلی عادی شده)

و آخرین نکته ای که برای من جالب بود این بود که جان در پاسخ به درخواست زندانبانان برای کمک کردن به اون تنها ازونها خواست که درجریان اعدام خللی ایجاد نکنن و اینو پاداش میدونست.درحالی که کاری کرد که پایول عمر جاودانه بگیه که به عقیده ی خود پایول این یک مجازات بود برای اینکه اجازه داده بو ی بنده خوب خدا به اون شکل اعدام بشه.

امیدوارم اگه فیلمو ندیدید حتمآ ببنید.درمجموع آرامش بخشه و میتونه تلنگری باشه به ما که در جریان روزمرگی افتادیم.
موفق باشید

rawy

New member
راجع به فیلم جدید خانم درخشنده"هیس دخترها فریاد نمی زنند؟"صحبت نمی کنیم؟
دیده کسی فیلمو ایا؟
به نظرم شاهکار بود

سلام دوست عزیز
:25r30wi: اسمتون خیلییییییییییی باحاااااااااااله:thumbsupsmileyanim:
به جمع ما خوش اومدین
واقعیتش اینه که متاسفانه موفق نشدیم همگی همزمان باهم فیلم ببینیم و نظراتمون رو بگیم, و بعد از تابستون هم کلا بازار فیلم دیدن تعطیل شده, راه حلشم اینه که هرکدوممون که فیلمی رو دیدیم نظراتمون رو در موردش بگیم, من متاسفانه هنوز این فیلمو ندیدم, خوشحال می شم اگه در موردش بگید :rose:

rawy

New member
خخخخخخخخخخخخخخ
اسمم !
راجع به abuse و neglect در کودکان و اثار اون هست
واقعا خوب بود حتما ببینید فککنم سی دیش اومده باشه

حتمااااااااا
حالا شما که دیدین و نظرتون نقده بفرمایید ما استفاده کنیم لطفا

ghasedak69

New member
راجع به فیلم جدید خانم درخشنده"هیس دخترها فریاد نمی زنند؟"صحبت نمی کنیم؟
دیده کسی فیلمو ایا؟
به نظرم شاهکار بود

من دیدم... خیلی فیلم عمیقی بود... کمتر تو فیلم های ایرانی شاهد چنین فیلم هایی بودیم... خیلی خوب بود

fanoosi

New member
سلام به همگی
اینجا چرا انقدر کم فروغه؟یعنی این روزا هیچکس فیلم جدیدی ندیده؟:mad_majidonline:
ی نرم افزار خیلی خوب پیداکردم که زیرنویس هر فیلمیو بخواید براتون پیدا میکنه.فانوسیم دیگه راحت میشه از دست ما.
این لینک دانلود ورژن اولشه
http://daba.ir/Manage/usersfiles/470/ziryab.exe

اینم آدرس صفحه ای هست که ورژن جدیدشو که خیلی بهتر کار میکنه برا دانلود گذاشته و توضیحاتی هم دادن. فقط اول باید عضو بشید که خیلیم سخت نیست و می ارزه اینکارو بکنید:

ویژه : دانلود ورژن 2 برنامه زیرنویس یاب { ZirYab V.2.0 } - Asre Javan

خودم که ذوق مرگ شدم بخاطرش.خیلی برامه خوبیه.کافیه اسم فیلم و سال تولیدشو بنویسید(سال تولیدو اگه نمیدونستید توی imdb.com یا گوگل میتونید جستجو کنید)
موفق باشید.
درضمن چندتا از فیلمارو دیدم بزودی نظرمو میگم.
بعضیاشون ایناس
ترنس
چند انسان خوب
خانه 9 نفره
انیمیشن epic وcroods
ین شکلی شدم:riz481:
چندتای دیگم دیدم که روم نمیشه بگم،مث سریع و خشن 6 که دست هرچی فیلم هندیه از پشت بسته و آدم آخرش از دیدنش خجالت میکشه.

سلام دوستان...
آقا اجازه!!!
من این پست رو الان دیدم...لینکهاش کار نمیکنه....یکی به داد برسه!!!منم این نرم افزار رو میخوام:dadad4:

fanoosi

New member
سلام مجدد دوستای گلم
دیشب به طور اتفاقی این صفحه رو خوندم
ایرانیان شاد | همسرتان به شما خیانت کرده..؟ | HappyIranian.Org ایرانیان شاد پایگاه اطلاع رسانی علمی , فرهنگی , هنری و تفریحی
و چون از قبل فیلم برف روی کاج ها رو دانلود کرده بودم تصمیم گرفتم هر طور که شده بین درسام ببینمش...با اینکه امتحان میان ترم رشد دارم اونم از جلد دوم کتاب ژنتیک منصور و دو روزه که تو نظریه ی فروید گیر کردم و تموم نمیشه این فیلمو دیدم...تحلیل فیلم رو یه بار قبل از دیدن فیلم و دو بار بعد از دیدن فیلم خوندم....واقعا نکات جالبی رو تو این فیلم به تصویر کشیدند...به نظرم ارزش دیدن رو داره...
هر کسی دید بیاد تا با هم راجع بهش صحبت کنیم...شاید علاوه بر نکاتی که تحلیلش بیان می کنه یکسری نکات دیگه هم داشته باشه...

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام مجدد دوستای گلم
دیشب به طور اتفاقی این صفحه رو خوندم
ایرانیان شاد | همسرتان به شما خیانت کرده..؟ | HappyIranian.Org ایرانیان شاد پایگاه اطلاع رسانی علمی , فرهنگی , هنری و تفریحی
و چون از قبل فیلم برف روی کاج ها رو دانلود کرده بودم تصمیم گرفتم هر طور که شده بین درسام ببینمش...با اینکه امتحان میان ترم رشد دارم اونم از جلد دوم کتاب ژنتیک منصور و دو روزه که تو نظریه ی فروید گیر کردم و تموم نمیشه این فیلمو دیدم...تحلیل فیلم رو یه بار قبل از دیدن فیلم و دو بار بعد از دیدن فیلم خوندم....واقعا نکات جالبی رو تو این فیلم به تصویر کشیدند...به نظرم ارزش دیدن رو داره...
هر کسی دید بیاد تا با هم راجع بهش صحبت کنیم...شاید علاوه بر نکاتی که تحلیلش بیان می کنه یکسری نکات دیگه هم داشته باشه...

اییییییییییییییییییییییول به چشم و چراغ همیشه پیشروی خودم که تو این شرایط هم سنگرداره
فانوسی جون منم تعریف این فیلم رو شنیدم, لینک دانلودشو اگه داری کاش می ذاشتی, البته احتمالا بخرم فیلمشو, دیگه مثل سابق حوصله و وقت دانلود ندارم
مرسی بابت معرفیش, دیدم حتما خبرت می کنم. دلم لکککککککککککک زده واسه دیدن فیلمهام :sadsmiley:

fanoosi

New member
اییییییییییییییییییییییول به چشم و چراغ همیشه پیشروی خودم که تو این شرایط هم سنگرداره
فانوسی جون منم تعریف این فیلم رو شنیدم, لینک دانلودشو اگه داری کاش می ذاشتی, البته احتمالا بخرم فیلمشو, دیگه مثل سابق حوصله و وقت دانلود ندارم
مرسی بابت معرفیش, دیدم حتما خبرت می کنم. دلم لکککککککککککک زده واسه دیدن فیلمهام :sadsmiley:

خجالتم نده دیگه راوی جون:thanks:...
من از اینجا دانلود کردم...لینک با کیفیت رو دانلود کن...
دانلود فیلم برف روی کاج ها با کیفیت عالی
خواهش میکنم عزیزم...

rawy

New member
بالا