روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
بچه ها یه توضیحی بدم شاید برای بار آخر, اگه علاقه ای ندارید دیگه اصرار نمی کنم (البته امشب دوتا نقد خوب نوشتین کلی کیف کردم, ممنون)
اما تاپیک بدون نوشته چیه؟ هیچی, وقتی همه بخوان خودشونو کنار بکشن دیگه اینجا چی باقی می مونه؟
هر تحلیل گری هم مادرزادی تحلیل گر نبوده, من خودم فایلهای تحلیل رو گوش کردم ببینم چطوری نگاه می کنن و توضیح می دن
تحلیلهای مختلف توی نت رو خوندم, تحلیلهای آقا یزدان رو خوندم و کم کم جراتم واسه نوشتن بیشتر شد.
حتی شاید به اینایی که می نویسم نشه گفت تحلیل, اما چه اشکالی داره ؟ این چیزیه که به ذهن من رسیده و ممکنه به ذهن بقیه نرسیده باشه, دوس دارم با بقیه شریک بشم و نظرشون رو بدونم.
اینکه خودتون رو کنار می کشید رسما مسئولیت می افته رو دوش یکی دو نفر مشخص که بالاخره یه روز خودمونم از خوندن نوشته ای خودمون خسته می شیم و دیگه انگیزه ای برای نوشتن نداریم, اگر تبادلی وجود نداشته باشه, در حال حاضر جمعمون خود به خود کوچیک هست, شاید خیلی ها میان مطالب رو می خونن و می رن و تو بحث ها شرکت نمی کنن, اما همین چند نفری که گفتیم هستیم هم اگه بخوایم نباشیم, تاپیک فقط به درد بستن می خوره, تاپیک با نوشته زنده است, ننویسید از دست رفته.
دیگه هر جور خودتون صلاح می دونید

راوی جونم من که خودمو کنار نکشیدم...واسه این دو تا انیمیشنی که دیدم نظر گذاشتم...اون فیلمه رو هم اگه بشه امروز دوباره ببینم میام و نظر میذارم...
حق با شماست...تاپیک بدون نوشته یعنی هیچی...ولی به خدا من همینقدر ازم برمیاد...شرمنده تونم

fanoosi

New member
جناب یزدان
از اونجایی که فقط من و شما و BioScientist عزیز در مورد انتخاب لیست هفته ی آینده نظر داشتیم اگه شمام موافق باشید برای هفته آینده انتخاب های BioScientist باشه:

حافظه / Memento
کنستانتین / Constantine
رنگو (انیمیشن)/ Rango

من هر سه تاشون رو دیدم اما تحلیلشون رو نشنیدم

من فقط رنگو رو دیدم و خیلی هنر کنم بتونم همین یکی رو تحلیلش گوش کنم و درباره اش نظر بدم...این هفته همسرم خیلی کار داره...فکر نکنم وقت بشه که لپ تاب رو بده من فیلم دانلود کنم یا فیلم ببینم!! باز هم شرمنده....:riz513:

rawy

New member

راوی جونم من که خودمو کنار نکشیدم...واسه این دو تا انیمیشنی که دیدم نظر گذاشتم...اون فیلمه رو هم اگه بشه امروز دوباره ببینم میام و نظر میذارم...
حق با شماست...تاپیک بدون نوشته یعنی هیچی...ولی به خدا من همینقدر ازم برمیاد...شرمنده تونم

:25r30wi: ای جووووووووونم قیاااااااااااافه شووووووووو
اولا که در مورد سرکار خانم فانوسی اعتراض من به این جمله ات هست
در آخر هم وقتی بزرگانی مثل شما و جناب یزدان فیلمها رو تحلیل میکنند من دیگه جرئت نمیکنم حرف بزنم...(کوچولو ام ها مثلا!)
همینطور BioScientist که نوشته :
فکر کنم بهتر باشه من نظر ندم، شما از دیدگاه یه روان شناس قطعا نظرتون بسیار ارزشمنده، امیدوارم از همه دوستان بیشتر یاد بگیرم.
و خوشحالم که بعدا اصلاحش کرده
بعد اینکه مخاطب من فانوسی تنها نبوده, جمع ما کوچیکه, منم, خودتی, قاصدک بود که امیدوارم زودتر بیاد, آقای یزدان هست, آیناز, لیلی و BioScientist و جناب mj
خود من تا دیشب دوتا فیلم پست نذاشته داشتم, الانم انیمیشن هام هنوز دانلودشون کامل نشده که ببینم, این از خودم (و کلا هفته ی گذشته هفته ی فعالی نبود)
آقای یزدان که طبق اعتراف خودشون چند انسان خوب و وال ای رو ننوشتن البته به اضافه اطلس ابر که فکر می کنم خودش اقلا دو روز وقت ببره
قاصدک که مدتیه نیست
آیناز اهل فیلم هست اما خیلی با ما نبوده و تنها تنها پیش می رفت, حالا امیدوارم الان دیگه بیاد
لیلی هم چند وقته غیبت داره
BioScientist با وجودی که تازه اومده تو جمع ما و رشته اشون هم متفاوت هست خوب داره همراهی می کنه
آقای مدیر مدیران هم که فقط ما رو نظارت می فرمایند و نیستیند
حالا قبول که فانوسی و آقای مدیر مشغلشون زیاده, در مورد فیلمهایی که ندارید یا ندیدید اکی حق دارید اما در مورد فیلمهایی هم که دیدید چیزی نمی گید
فانوسی انیمیشنی که خودت معرفی کردی, تقریبا فقط معرفی بود, و انیمیشن دوم رو هم تقریبا یه تشکر با نکات جزیی نوشتی
شما رتبه برتر روانشناسی هستی, من از شما بیشتر انتظار دارم, از حق نگذریم که تو معرفی فیلم, گذاشتن لینک و همکاری اینجا از همه بیشتر تو بودی ولی تو تحلیل کم گذاشتی, جبران کن فرزندم, ما منتظریم تحلیل هاتو بخونیم

rawy

New member
من فقط رنگو رو دیدم و خیلی هنر کنم بتونم همین یکی رو تحلیلش گوش کنم و درباره اش نظر بدم...این هفته همسرم خیلی کار داره...فکر نکنم وقت بشه که لپ تاب رو بده من فیلم دانلود کنم یا فیلم ببینم!! باز هم شرمنده....:riz513:
همین خودش خیلی کار بزرگیه
رنگو واقعا فراتر از یه انیمیشن هست و خیلی نکته داره
منتظرم :4d564ad6:

fanoosi

New member
:25r30wi: ای جووووووووونم قیاااااااااااافه شووووووووو
اولا که در مورد سرکار خانم فانوسی اعتراض من به این جمله ات هست

همینطور BioScientist که نوشته :

و خوشحالم که بعدا اصلاحش کرده
بعد اینکه مخاطب من فانوسی تنها نبوده, جمع ما کوچیکه, منم, خودتی, قاصدک بود که امیدوارم زودتر بیاد, آقای یزدان هست, آیناز, لیلی و BioScientist و جناب mj
خود من تا دیشب دوتا فیلم پست نذاشته داشتم, الانم انیمیشن هام هنوز دانلودشون کامل نشده که ببینم, این از خودم (و کلا هفته ی گذشته هفته ی فعالی نبود)
آقای یزدان که طبق اعتراف خودشون چند انسان خوب و وال ای رو ننوشتن البته به اضافه اطلس ابر که فکر می کنم خودش اقلا دو روز وقت ببره
قاصدک که مدتیه نیست
آیناز اهل فیلم هست اما خیلی با ما نبوده و تنها تنها پیش می رفت, حالا امیدوارم الان دیگه بیاد
لیلی هم چند وقته غیبت داره
BioScientist با وجودی که تازه اومده تو جمع ما و رشته اشون هم متفاوت هست خوب داره همراهی می کنه
آقای مدیر مدیران هم که فقط ما رو نظارت می فرمایند و نیستیند
حالا قبول که فانوسی و آقای مدیر مشغلشون زیاده, در مورد فیلمهایی که ندارید یا ندیدید اکی حق دارید اما در مورد فیلمهایی هم که دیدید چیزی نمی گید
فانوسی انیمیشنی که خودت معرفی کردی, تقریبا فقط معرفی بود, و انیمیشن دوم رو هم تقریبا یه تشکر با نکات جزیی نوشتی
شما رتبه برتر روانشناسی هستی, من از شما بیشتر انتظار دارم, از حق نگذریم که تو معرفی فیلم, گذاشتن لینک و همکاری اینجا از همه بیشتر تو بودی ولی تو تحلیل کم گذاشتی, جبران کن فرزندم, ما منتظریم تحلیل هاتو بخونیم

چشم راوی جونم سعی میکنم بیشتر تحلیل گوش بدم و تحلیل کنم...شما حق داری جمعمون کوچیکه
منتها چون تا حالا نه تحلیل گوش کردم نه تو جلساتش شرکت کردم یه کمی لنگ میزنم تو این ماجرا....سعی میکنم حداقل درمورد فیلمهایی که دیدم همت بیشتری خرج کنم....چششششششششم

fanoosi

New member
این لینک هارو قبلا تو تاپیک زنگ تفریح گذاشته بودم که منتقلشون میکنم اینجا...وقتی هر دو پارت رو دانلود کردید با هم اکسترکتشون کنید...
دانلود فیلم Cloud Atlas 2012

سرور آپلود باز:
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part1 rar
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part2 rar

سرور هیپ فایل:

ainazhz

New member
این لینک هارو قبلا تو تاپیک زنگ تفریح گذاشته بودم که منتقلشون میکنم اینجا...وقتی هر دو پارت رو دانلود کردید با هم اکسترکتشون کنید...
دانلود فیلم Cloud Atlas 2012

سرور آپلود باز:

سرور هیپ فایل:

من امشب این فیلم و میبینم :4d564ad6:

fanoosi

New member
من امشب این فیلم و میبینم :4d564ad6:

حتما ببین آیناز جونم
ولی اگه گیجت کرد لطفا عصبانی نشو...من که یه جاهاییش میخواستم قطعش کنم بعدا ببینمش!:25r30wi:
تا آخرش طاقت بیار...همینطور که جلوتر میره شفاف تر میشه...

ainazhz

New member
حتما ببین آیناز جونم
ولی اگه گیجت کرد لطفا عصبانی نشو...من که یه جاهاییش میخواستم قطعش کنم بعدا ببینمش!:25r30wi:
تا آخرش طاقت بیار...همینطور که جلوتر میره شفاف تر میشه...

ار فیلم mr nobody هم گیج کننده تره ایا؟

rawy

New member
ار فیلم mr nobody هم گیج کننده تره ایا؟

مگه اون گیج کننده است؟؟؟ :25r30wi:
آیناز جون یه آمادگی قبلی بهت بدم, اینکه این فیلم 6 داستان رو در 6 زمان مختلف نشون می ده و مدام از یه داستان به داستان دیگه کات می شه, کاتهای اولش کوتاه تر و سریع تره و اولش حساااااااابی ذهن رو قاطی می کنه اما کم کم همه چی رو توضیح می ده, توصیه می کنم یه برگه بردار از شروع فیلم که سریع یه تیکه از 6 داستان نشون می ده اسم شخصیتش رو یا قسمتی از داستانش رو یادداشت کن و کم کم که پیش می ری جزئییتاتش رو اضافه کن که آخر فیلم متوجه بشی چی شد, هرچند تو بار اول بعید می دونم که با موفقیت از این آزمون بیرون بیای :a2d3:

fanoosi

New member

بچه ها میخوام نحوه ی مستقیم کردن لینکهای غیرمستقیم رو از طریق سایت فایلگیر توضیح بدم:
فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها
اول از همه باید یه سایت پیدا کنیم که این فیلم رو با سرورهای مختلف (غیرمستقیم) گذاشته باشه برا دانلود...طبق عکسهای زیر:
همونطور که میبینید این فیلم در دو پارت قابل دانلوده که میشه بعد از دانلود اکسترکتش کرد....

fanoosi

New member
من فقط مستقیم کردن پارت اول رو نشون میدم...
این فضای فایلگیر هست که شامل دانلود تکی و دانلود گروهی هست...(تو دانلود گروهی چند تا لینک رو میشه با هم مستقیم کرد منتها موقع مستقیم شدنشون نباید ارتباط اینترنتی را قطع کنید و صفحه رو ببندید ولی تو دانلود تکی میشه از نت خارج شد یا سیستم رو خاموش کرد)

اینم فایل منجر قاصدکی هست که چون تا حالا چیزی مستقیم نکرده خالیه...لیست فایل های مستقیم شده میاد اینجا...هر فایل مستقیم شده 6 روز فرصت دانلود داره (به تعداد نامحدود) و بعد از 6 روز خود به خود حذف میشه مگر اینکه از امکان "افزایش ماندگاری فایل" استفاده کنید و با کسر اندکی حجم اون فایل رو مدت بیشتری تو لیستتون داشته باشید...

حالا از این قسمت آدرس لینک هیپ فایل رو کپی میکنیم:

و این قسمت پیستش میکنیم و گزینه ی دانلود رو کلیک میکنیم:

fanoosi

New member
بعد از کلیک کردن گزینه ی دانلود این صفحه میاد...باید کمی صبر کنید تا یه ذره نوار سبز رنگ پر بشه بعد میتونید ببنیدیدش و بعدا تو فایل منیجر برید سراغش و دانلودش کنید:

من چون صفحه رو نبستم از اینجا هم میتونم دانلودش کنم...

اینم فایل مورد نظر داخل فایل منیجر و امکانات فایلگیر برای هر فایلی که شما مستقیمش کردید که داخل کادر قرمز نشونش دادم...

و حالا وقتی رو اسم فایل کلیک کنید راحت و با سرعت برق دانلود میشه!

این بود انشای من!!!
هر سوالی بود در خدمتم...

ainazhz

New member
مگه اون گیج کننده است؟؟؟ :25r30wi:
آیناز جون یه آمادگی قبلی بهت بدم, اینکه این فیلم 6 داستان رو در 6 زمان مختلف نشون می ده و مدام از یه داستان به داستان دیگه کات می شه, کاتهای اولش کوتاه تر و سریع تره و اولش حساااااااابی ذهن رو قاطی می کنه اما کم کم همه چی رو توضیح می ده, توصیه می کنم یه برگه بردار از شروع فیلم که سریع یه تیکه از 6 داستان نشون می ده اسم شخصیتش رو یا قسمتی از داستانش رو یادداشت کن و کم کم که پیش می ری جزئییتاتش رو اضافه کن که آخر فیلم متوجه بشی چی شد, هرچند تو بار اول بعید می دونم که با موفقیت از این آزمون بیرون بیای :a2d3:

اره اون قیلم هم یکم گیج کنندس .

چشم حتما انجام میدم .مرسی از توضیحاتت

rawy

New member
فانوسی جون یههههههه عالمه ممنونم به خاطر همه ی زحماتت :thanks::thanks::thanks:
باید یه فکری بکنم و این پست هات رو ببرم صفحه اول یا حداکثر دوم
ببینم چه می شه کرد :smiliess (11):

rawy

New member
چرا آقای یزدان نمیاد؟
تکلیف فیلم های هفته آینده چی می شه؟ :smiliess (12):

ainazhz

New member
اطلس ابر رو دیدم . باید دوباره ببینم. اما فیلم تاثیر گذاری بود. جز فیلم هاییه که باید دید. واقعا گریم ها توی فیلم زیبا بود .
فکر میکنم موضوع اصلی فیلم تلاش برای ازادی بوده . چون توی تموم داستاناش میدیدم که افراد داستان واسه ازادی میجنگیدن. مخصوصا تلاش سانمی واسه ازادی و افشا کردن جقیقت. که وقتی اون مصاحبه گر از سانمی میپرسه که اگر کسی حقیقتی که گفتی و باور نکنه اون گفت همین الانشم یکی باور کرده. یاده این جمله از فرانکلین افتادم
حرف حق در شما مؤثر خواهد بود، حتی اگر آن را قبول نداشته باشید.

این فیلم نشون میده که انسانها در همه ی عرصه ای تاریخ بهم پیوستن. و روی هم تاثیر میزارن.

گفتگوی شیطان با زاکری جالب ترین قسمت فیلم بود واسم و به این فکر کردم که توی زندگی ما ادمها چه لحظاتی هست که وسوسه های شیطان رو دم گوشمون میشنویم و متاسفانه خیلی اوقات هم بهش بها میدیم .
یه چیزه دیگه خیلی وقته که توی سریال ها و فیلم های امریکایی که میبینم رابطه همجنس گرایانه رو نشون میدن و من تا حالا تقریبا اینو تو 80% سریالها دیدم و فکر میکنم این روش و در پیش گرفتن که این رابطه رو واسه مردم عادی و قابل پذیرش نشون بدن ( البته نظر من هست و منظورم این نیست که با این قضیه مخالفم نه. فقط چیزیه که فکر میکنم )

فقط واسم سواله که چرا تو فیلم های صنعت امریکا وقتی میخوان اینده رو نشون بدن اینقدر خشک بی روح و سرد نشون میدن.؟ چرا فضایی رو نشون میدن که رقابتیه و ادمها احساس ندارن ؟

دیالوگهای قشنگی هم داشت که راوی جون زحمتشو کشید

بالا