fanoosi
New member
بچه ها یه توضیحی بدم شاید برای بار آخر, اگه علاقه ای ندارید دیگه اصرار نمی کنم (البته امشب دوتا نقد خوب نوشتین کلی کیف کردم, ممنون)
اما تاپیک بدون نوشته چیه؟ هیچی, وقتی همه بخوان خودشونو کنار بکشن دیگه اینجا چی باقی می مونه؟
هر تحلیل گری هم مادرزادی تحلیل گر نبوده, من خودم فایلهای تحلیل رو گوش کردم ببینم چطوری نگاه می کنن و توضیح می دن
تحلیلهای مختلف توی نت رو خوندم, تحلیلهای آقا یزدان رو خوندم و کم کم جراتم واسه نوشتن بیشتر شد.
حتی شاید به اینایی که می نویسم نشه گفت تحلیل, اما چه اشکالی داره ؟ این چیزیه که به ذهن من رسیده و ممکنه به ذهن بقیه نرسیده باشه, دوس دارم با بقیه شریک بشم و نظرشون رو بدونم.
اینکه خودتون رو کنار می کشید رسما مسئولیت می افته رو دوش یکی دو نفر مشخص که بالاخره یه روز خودمونم از خوندن نوشته ای خودمون خسته می شیم و دیگه انگیزه ای برای نوشتن نداریم, اگر تبادلی وجود نداشته باشه, در حال حاضر جمعمون خود به خود کوچیک هست, شاید خیلی ها میان مطالب رو می خونن و می رن و تو بحث ها شرکت نمی کنن, اما همین چند نفری که گفتیم هستیم هم اگه بخوایم نباشیم, تاپیک فقط به درد بستن می خوره, تاپیک با نوشته زنده است, ننویسید از دست رفته.
دیگه هر جور خودتون صلاح می دونید
راوی جونم من که خودمو کنار نکشیدم...واسه این دو تا انیمیشنی که دیدم نظر گذاشتم...اون فیلمه رو هم اگه بشه امروز دوباره ببینم میام و نظر میذارم...
حق با شماست...تاپیک بدون نوشته یعنی هیچی...ولی به خدا من همینقدر ازم برمیاد...شرمنده تونم