روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member
Phone Booth
هم فیلم رو دیدم و هم تحلیلش رو شنیدم, تحلیل وال ای به نظرم خیلی خوب و کامل بود اما این فیلم به عقیده ی من خیلی جای بحث و باز کردن بیشتری داشت که تحلیلی که شنیدم جوابگو نبود, البته خودشون اشاره کردن که زمان کم داشتن ولی می شد تو همون تایم به مباحث مهم تر روانشناختی فیلم پرداخت.
شروع فیلم با اون آواز تاکید روی عصر ارتباطات رو نشون میده و بعد از شروع استفاده ی نابه جای انسان مدرن رو از این وسائل ارتباطی!
"زنگ تلفن باید جواب داده بشه" تو این دیالوگ زنگ تلفن من رو یاد صدای وجدان یا زنگ وجدان می ندازه, که باید جواب داده بشه, فردی که تماس گرفته داره استیو رو مجبور می کنه به پذیرش گناهانش و اعتراف به اونها و در واقع داره نقش وجدان نداشته اش رو بازی می کنه, و جایی که ازش می پرسه از من چی می خوای می گه "توجه کاملت رو"
وجدان کسی که خودش تصور می کنه به کسی آسیبی نرسونده و ظاهرا سعی به این کار هم داره و از کشته شدن اون مزاحم استقبالی نمی کنه, اما انجام یه گناه به نظر خودش کوچیک مسئله ای نیست و ادامش می ده به دلیل اینکه مخفیانه است, حالا یه وجدان سخت گیر پر سروصدا اسلحه به سمتش گرفته و می خواد که اعتراف کنه!
در آخر وجدان کار خودش رو به خوبی انجام می ده و استیو رو کنار همسرش برمی گردونه و می گه امیدوارم صداقتی که تازه پیداش کردی ادامه پیدا کنه, نمی خواد تشکر کنی, هیچ کس تا حالا اینکار رو نکرده.
و در آخر دوباره تاکید میشه که تلفنی که زنگ می خوره باید جواب داده بشه و این سعادت استیو هست که تلفنش هنوز زنگ می خوره و وجدانش هنوز زنده است, و چون هست و باید جوابگوش باشه, اعتراف می کنه و به صداقتش برمی گرده.
تمام این شواهد من رو مصر می کنه که اسم وجدان رو روی فرد تماس گیرنده بذارم و این نکته ای بود که تو فایل تحلیل بهش اشاره نشده بود و چون اون رو شنیدم چیزی بیشتر از اون به ذهنم نمیاد.

rawy

New member
خب هرچی خواهش کردم 5 تا فیلم از بین اون لیست انتخاب کنید هیچکی اینکار رو نکرد
بازم آیناز و لیلی که اقلا سه مورد گفتن
از بین اون سه تا هم یکیش مشترک بوده فیلم:
A Few Good Men
و به دلیل اینکه فیلم Cloud Atlas هم مورد توجه هست و واقعا هم فیلم جالبیه (هرچند خارج از لیست تحلیل هست) منم موافقم

اما هنوز فیلمای هفته پیشتون تحلیل نکرده مونده هاااااااااااااا :p7977cujr38iyymsu8:

yazdan

New member
سلام
نظر من درباره فیلم 127:
اول ی توضیح برای دوستان غیر روانشناس بدم و بعد به ترتیب نکاتی که بنظرم جالب رسید رو میگم(اگر اشتباهی در توضیح من بود دوستان اصلاح کنند)،
از نظر روانشناسان شناختی،هر انسانی از طریق تجربه کردن برای هر موقعیتی یک طرح ذهنی تشکیل میده که درصورت مواجهه ی مجدد با اون موقعیت میتونه با بکاربستن اون طرح ذهنی که بهش طرحواره میگن با کیفیت بیشتری از پس موقعیت بربیاد.طرحواره به بیانی میشه طرح کنش و واکنش.یعنی شما یاد میگیرید به هر موقعیت چطور واکنش نشون بدید.

و اما ربط این موضوع به 127 ساعت اولین نکته ای بود که ذهن منو به خودش مشغول کرد:
1.موقعیتی که آرون باهاش مواه شده موقعیت بسیار نادری هست. اون بطور قطع هیچ آموزشی درباره نحوه روبرویی با اون موقعیت ندیده و حالا سعی میکنه با امکاناتی که در دست داره ( همون وسایلی که روی تخته سنگ چیده بود) یک راه حل پیدا کنه.این کار رو اصطلاحآ آزمون و خطا میگن . و یکی از نکاتی که جالبه اینه که آرون بعنوان مظهر ی انسان کوشا دست از تلاش نمیکشه.در هیچ جانداری اینهمه تلاش برای سازگاری با موقعیت صورت نمیگیره. نمونه این حل مسیله رو در بلند کردن چاقوش که از دستش میفته میتونیم ببینیم
2.آرون بنظر من مظهر یک تنسان خردمنده. نمونه این خرد رو من اونجایی میبینم که درست بعد از سقوط مدتی مکس میکنه که جوانب رو بسنجه و بعد از اون هم بلافاصله دست بکار میشه.آبشو توی همون ساعات اولیه جیره بندی میکنه و غیره
بازم هستا!!! بگم؟؟؟؟؟؟؟

3.بعد از بلند کردن چاقو بخودش میگه دمت گرم.این ی تقویت مثبته که اون در غیاب مشوقهای محیطی بخودش میده.(یاد بگیرید تو این زمونه که آدم بخیل زیاده بخودتون ازین تقویتا بدید)

4.نمایی که بعد از بیدار شدن آرون دیدیم همون آرزوی همیشگی انسان برای به عقب برگشتن و جبران اشتباهات رو برای من تداعی میکرد.

5.در نمایی که خورشید طلوع میکنه باز به ما یادآوری میشه که همیشه درتنگناها یادمون میفته که به محیطمون توجه کنیم.تلاش آرون برای در معرض آفتاب قرار گرفتن باعث میشه که آدم برای لحظاتی دلش هوس آفتاب کنه.
بعنوان مثال درجریان فیلم میبینیم که آرون حتی برای جواب دادن به تماس اعضای خانوادش هم وقت نمیگذاشته.آرون به نوعی نمونه انسان امروزیه که فقط میخواد با حرص و ولع بیشتر ازلحظاتش نهایت استفاده رو بکنه و درنهایت میفهمه هیچ کاریو تموم نکرده.

6.تا شقایق هست زندگی باید کردو کی برا آرون خونده؟!من نمیدونم.(آخه درجریان فیلم کاملآ متوجه میشیم که اون تمام تلاششو در بستری از ناامیدی انجام میده.مثلآ درطول فیلم ی جورایی با دوربینش داره وصیت میکنه)

7.در مراحلی هم که دچار اختلال تجزیه ای و توهم میشه

8.به اعتقاد من آرون کار قطع کردن دستشو در حالتی از خلصه انجام داد.

9.اونجاییکه قلابارو میبوسید دقت کردید.غرق در شادمانی بود.همه چیز زیبا بود.

10. خیلی الهام بخش بود.بچه ها حتمآ شماهم تا حالا به این فکر کردید که اگه تلاشی که در شرایط بحرانی انجام در تمام عمرمون انجام بدید همیشه موفق میبودیم.مثلآ تلاشی که در ماه آخر قبل از آزمون انجام میدیم.موفق باشید.

یاد این جمله افتادم که میگه آنچه مرا نمیکشد قویترم میکند

ببخشید که دیر شد

ainazhz

New member
بچه ها اومدم بگم ببخشید که کم کاری میکنم تو این تاپیک . یه چند وقت که مسافرت بودم . این روزام سرم یکم بخاطر مسائلی شلوغ .. به مجض حل مسائل دوباره به شما میپیوندم

ghasedak69

New member
منم میخوام فیلم ببینم.........
فانوسی جون میشه لطفا لینکی که باید با فایل گیر مستقیمش کنم برام بذاری.... فکر کنم یه جای کار اشتبه می کنم که مشکلم حل نمیشه...

yazdan

New member
دوستان لطفآ نظر بدید درباره فیلما.فقط حسی که از فیلم میگیرید رو بگید.افکاری که موقع دیدن فیلم به ذهنتون میرسه رو بگید.خانوما که جزیی بین هستن باید خوب بتونن نقد کنن.

rawy

New member
عزیزم لینکای دانلودشونو لطف میکنی بزاری؟

آیناز جان خیلی گشتم ولی فیلم A Few Good Men یه فیلم قدیمیه, متاسفانه چیزی پیدا نکردم
توصیم همون تورنته
و تو گزینه ی دوم, چشم امیدم به فانوسیه که زحمت بکشه اگه تونست لینکها رو بذاره

rawy

New member
راوی جون شما گفتی که واسه cloudتحلیل نداری,من پنجره ی مخفی رو هم دانلود کردم...

لینک یه تحلیل نوشتاری رو که سرچ کرده بودم قبلا برات گذاشته بودم اما تحلیل صوتی که مربوط به کانون درخشش یا سینما روانکاوی باشه نه متاسفانه, این فیلم رو پخش نکردن هنوز.
لطفا وقتی دیدیش نظرت رو بگو
مرسی

rawy

New member
شاید بهتر باشه منم انتخابامو بگم:

پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika
آلیس در سرزمین عجایب / Alice In Wonderland
افسانه 1900 / The Legend of 1900
درباره اشمیت / About Schmidt

البته من
حافظه / Memento
رنگو (انیمیشن)/ Rango
ماهی بزرگ / Big Fish
رستگاری در شاوشنگ / The Shawshank Redemption
مسیر سبز / The Green Mile
رو قبلا دیدم (ولی تحلیلشون رو نشنیدم) که انتخابشون نکردم, وگرنه اینا هم فوق العاده هستن با همشون موافقم

- - - Updated - - -

شاید بهتر باشه منم انتخابامو بگم:

پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika

البته من
حافظه / Memento
رنگو (انیمیشن)/ Rango
ماهی بزرگ / Big Fish
رستگاری در شاوشنگ / The Shawshank Redemption
مسیر سبز / The Green Mile
رو قبلا دیدم (ولی تحلیلشون رو نشنیدم) که انتخابشون نکردم, وگرنه اینا هم فوق العاده هستن با همشون موافقم

fanoosi

New member
سلام سلام
بالاخره بعد از کلی انتظار این تاپیک هم باز شد
ممنوووووووووووون خانم مدیر...
خب از کجا بگم؟؟؟؟؟؟
چند روز پیش یه انیمیشن دیدم به نام 2013 Epic که خیلی خیلی جالب انگیز بود!...با خیلی از صحنه هاش خندیدم و با کلی از دیالوگهاش به فکر فرو رفتم...یه نگاه تازه به آدم میده...مثلا به این فکر میکنید که حشرات شما رو چه جوری میبینند و درک میکنند!!!!!

حتما حتما این انیمیشن رو ببینید...با دو کیفیت اومده 720p و 1080p که من ترجیح دادم 1080p رو دانلود کنم...ارزششو داره!
لینک دانلود کیفیت 720p با 700 مگابایت حجم:
Download Epic 2013 720p WEB Night Movie mkv

لینک دانلود کیفیت 1080p با یک گیگ و خرده ای حجم...سه تیکه شده که بعد از دانلود هر سه قسمت باید با هم اکسترکتشون کنید:
Download Epic 2013 1080p WEB x264 1300MB Night Movie part1 rar
Download Epic 2013 1080p WEB x264 1300MB Night Movie part2 rar
Download Epic 2013 1080p WEB x264 1300MB Night Movie part3 rar

دانلود زیرنویس فارسی:
Epic Farsi/Persian subtitle - Subscene

من عاشق این حلزون هام!!مخصوصا اون تپله که کلی ادا داره!!!

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
بازگشاییه تاپیک رو به تمام دوستان تبریک عرض مینمایم.
دوستان زودتر بیاید که شروع کنیم.

rawy

New member
سلام به همگی و خوشحالم که دوباره اینجا می تونیم باهم فیلم ببینیم
من A Few Good Men رو دیدم, آخرای فیلم جالب برام جالب شد هرچند واقعا زیرنویسی که داشتم افتضاح ترجمه شده بود و زیرنویس بهتری پیدا نکردم
به زودی نظرم رو می گم و تحلیلش رو هم می شنوم و در مورد اون هم پست می ذارم

Cloud Atlas رو قبلا دیدم اما خیلی فیلم پراز نکته ایه, لازمه که دوباره با دقت ببینمش و نظرم رو بگم
این برنامه های من به اضافه انیمیشنی که فانوسی معرفی کرده و اینکه انتخاب هامو از صفحه 3 دوباره تکرار می کنم :

پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika

لطفا سریعتر 5 مورد انتخاب کنید که سه تا از مشترک هاش تایید بشه برای هفته آینده

rawy

New member
سلام به Rawy جان و همه دوستان عزیز

اول اینکه من فیلم a few good men و the green mile رو دیدم البته هنوز تحلیلشو دانلود نکردم، انشاالله گوش میدم!

دوم اینکه از 5 تا فیلمی که گفتید من هیچ کدوم رو ندارم اما فیلم ها و انیمیشن های زیر رو دارم:

حافظه
مدیریت خشم
کنستانتین
رنگو
مری و مکس
و ...

سوم هم اینکه یه انیمیشن دیدم، خیلی قشنگ بود! گفتم معرفی کنم که دوستان هم ببینند:

The Croods

The-Croods.jpg

لینک دانلود فیلم

لینک دانلود زیرنویس

دو تا از دیالوگ های خانواده کرود:
قایم نشو
زندگی کن
خورشید رو دنبال کن
فردا رو می بینی!
تاریکی بسه دیگه
قایم شدن کافیه
هدف همه اینا چیه؟!
دنبال کردن روشنایی!

امیدوارم شما هم دوست داشته باشید :)
سلااااااااااام دوست عزیزم
اول اینکه پس حالا که دیدید ما رو از نظر و تحلیلتون بی نصیب نذارید لطفا
و بعد از اینکه تحلیلش رو هم شنیدید لطفا نظرتون رو در موردش بفرمایید
در مورد نکته ی دوم هم لیست من انعطاف پذیره بسته به توافق همگی چون اکثر فیلمها رو دارم, شما 5 موردی که موافق هستین رو از صفحه ی 3 انتخاب کنید و اعلام کنید, ممنون
یهههههههههه عالمههههههههه مرسی بابت معرفی و لینک دانلود انیمیشن
وای اونو دستش تو بینیشه :25r30wi:
روز به روز داره به لیست دانلودم اضافه می شه به جای اینکه ازش کم بشه
خوشحالم به خاطر فعالیت این تاپیک که همگی باعثش هستین, و واقعا مرسی به خاطر دیالوگ های قشنگی که برامون نوشتی :riz304:

yazdan

New member
سلااااااااااام دوست عزیزم
اول اینکه پس حالا که دیدید ما رو از نظر و تحلیلتون بی نصیب نذارید لطفا
و بعد از اینکه تحلیلش رو هم شنیدید لطفا نظرتون رو در موردش بفرمایید
در مورد نکته ی دوم هم لیست من انعطاف پذیره بسته به توافق همگی چون اکثر فیلمها رو دارم, شما 5 موردی که موافق هستین رو از صفحه ی 3 انتخاب کنید و اعلام کنید, ممنون
یهههههههههه عالمههههههههه مرسی بابت معرفی و لینک دانلود انیمیشن
وای اونو دستش تو بینیشه :25r30wi:
روز به روز داره به لیست دانلودم اضافه می شه به جای اینکه ازش کم بشه
خوشحالم به خاطر فعالیت این تاپیک که همگی باعثش هستین, و واقعا مرسی به خاطر دیالوگ های قشنگی که برامون نوشتی :riz304:

راوی جان تکلیف فیلم قبلیا هنوز روشن نشده ها.بهتر نیست پرونده اونارو ببنیدیم اول؟

yazdan

New member
سلام به Rawy جان و همه دوستان عزیز

اول اینکه من فیلم a few good men و the green mile رو دیدم البته هنوز تحلیلشو دانلود نکردم، انشاالله گوش میدم!

دوم اینکه از 5 تا فیلمی که گفتید من هیچ کدوم رو ندارم اما فیلم ها و انیمیشن های زیر رو دارم:

حافظه
مدیریت خشم
کنستانتین
رنگو
مری و مکس
و ...

سوم هم اینکه یه انیمیشن دیدم، خیلی قشنگ بود! گفتم معرفی کنم که دوستان هم ببینند:

The Croods

The-Croods.jpg

لینک دانلود فیلم

لینک دانلود زیرنویس

دو تا از دیالوگ های خانواده کرود:
قایم نشو
زندگی کن
خورشید رو دنبال کن
فردا رو می بینی!
تاریکی بسه دیگه
قایم شدن کافیه
هدف همه اینا چیه؟!
دنبال کردن روشنایی!

امیدوارم شما هم دوست داشته باشید :)

همین الان گذاشتمش تو نوبت دانلود
جالبه که همین الان پوسترشو تو خیابون دیدم و گفتم بمحض رسیدن دانلودشو بزارم تو نوبت که با تاکید تو دیگه خیالم راحت شد که ضرر نداره دانلودش

yazdan

New member
سلام به همگی و خوشحالم که دوباره اینجا می تونیم باهم فیلم ببینیم
من A Few Good Men رو دیدم, آخرای فیلم جالب برام جالب شد هرچند واقعا زیرنویسی که داشتم افتضاح ترجمه شده بود و زیرنویس بهتری پیدا نکردم
به زودی نظرم رو می گم و تحلیلش رو هم می شنوم و در مورد اون هم پست می ذارم

Cloud Atlas رو قبلا دیدم اما خیلی فیلم پراز نکته ایه, لازمه که دوباره با دقت ببینمش و نظرم رو بگم
این برنامه های من به اضافه انیمیشنی که فانوسی معرفی کرده و اینکه انتخاب هامو از صفحه 3 دوباره تکرار می کنم :

پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika

لطفا سریعتر 5 مورد انتخاب کنید که سه تا از مشترک هاش تایید بشه برای هفته آینده

پیشنهاد من
افسانه 1900
آلیس در سرزمین عجایب
درباره اشمیت
و گوتیکا

- - - Updated - - -

تا حالا باید کدوم فیلمارو میدیدیم؟من قاطی کردم آخه پراکنده میدیدم

rawy

New member
راوی جان تکلیف فیلم قبلیا هنوز روشن نشده ها.بهتر نیست پرونده اونارو ببنیدیم اول؟

منم که اول برنامم رو که مرتبط با همونا بود گفتم
A Few Good Men
و
Cloud Atlas
و این دوتا انیمیشن هم که اضافه شدن اگه زمان داشته باشم

فیلمهای دیده شده تا به حال از لیست صفحه 3:

A Few Good Men
Equilibrium
127 Hours
Phone Booth
Secret Window
The Jacket
Wall-E
A Dangerous Method

دوستان خواهشا در مورد هر کدوم که دیدید و تحلیل و نظرتون رو نگفتید سریع تر اقدام بفرمایید :p7977cujr38iyymsu8:

بالا