روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
از همون صفحه اول که نمیشه... تو گوگل و یاهو هم اسم هر فیلم رو می زنم و سرچ می کنم برا دانلود بازم نمیشه.... سایت خاصی نمی رم

قاصدک جان
اسم فیلمهایی که میخوای به ترتیب اولویت اینجا برام بنویس تا برات لینکشو پیدا کنم....

ghasedak69

New member
مثلا امروز از صبح دارم برفی رو دانلود می کنم....ولی فقط 29 دقیقه اولشرو نشون میده و دیگه هیچی پلی نمی کنه
قوی سیاه رو هم عملا آن لاین دیدم و بدون زیرنویس چون دانلود نشد
بقیه مواردم که اصلا نتونستم دانلود کنم....
فانووووسی جون هرکدوم خودت فک میکنی بهتره بذار
من واقعا تو این زمینه بهت ایمان پیدا کردم فیلم های پیشنهادیت خیلی خوب بود
پیشاپیش از شما و راوی دوستان خوبم سپاسگزارم

rawy

New member
قاصدک جان با چه نرم افزاری دانلود می کنی؟
Internet Download Manager یکی از برنامه های خوبه برای دانلود هرچیزی تو اینترنت

rawy

New member
قاصدک جان از اینجا می تونی نرم افزار Internet Download Manager رو دانلود کنی
دانلود کردن با این نرم افزار و برنامه های مشابهه این ساده تر هست
شما اونجوری که گفتی دانلود نمی کنی, داری آنلاین فیلمو می بینی, این خیلی مشکله اونم با این سرعت نت ایران

البته چون فانوسی جون می خواد زحمت بکشه برات لینک دانلود بذاره, صبر کن ببین توصیه ی خودش چیه, از اون راه برو که راحت تر بتونی بگیری
این به عنوان یه معرفی بود که یه مقدار کار دانلودت رو ساده تر کنه, نه فقط فیلم, هر چیزی

fanoosi

New member
مثلا امروز از صبح دارم برفی رو دانلود می کنم....ولی فقط 29 دقیقه اولشرو نشون میده و دیگه هیچی پلی نمی کنه
قوی سیاه رو هم عملا آن لاین دیدم و بدون زیرنویس چون دانلود نشد
بقیه مواردم که اصلا نتونستم دانلود کنم....
فانووووسی جون هرکدوم خودت فک میکنی بهتره بذار
من واقعا تو این زمینه بهت ایمان پیدا کردم فیلم های پیشنهادیت خیلی خوب بود
پیشاپیش از شما و راوی دوستان خوبم سپاسگزارم

سلام عزیزم
تمام پارت های برفی رو کامل دانلود کردی؟
اون فایلی که پخش میکنی و 29 دقیقه اش پخش میشه چند مگابایته؟ یا چند کیلو بایته؟ (فرقی نداره....فقط اینجا بنویس جلوی فایل چه حجمی رو براش نوشته)
با چه نرم افزاری این 6 قسمت را به هم چسبوندی؟
این نرم افزار رو اگه نداری دانلود کن و نصب کن:
FFSJ: The Fastest File Splitter and Joiner
بعد که نصب کردی به شیوه ای که تو عکس گذاشتم روی پارت اول کلیک راست کن و گزینه ی جوین رو کلیک کن و بعد وقتی اون نوار سیاه رنگ پر میشه یه کادر کوچیک میاد که اکی اش رو میزنی....
مثل عکسهای زیر...

خواهش میکنم قاصدک جونم...
فیلم هویت (Identity) و انیمیشن رنگو رو دیدی؟
اگه نه برات لینکاشو پیدا کنم بذارم...

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
قاصدک جان از اینجا می تونی نرم افزار Internet Download Manager رو دانلود کنی
دانلود کردن با این نرم افزار و برنامه های مشابهه این ساده تر هست
شما اونجوری که گفتی دانلود نمی کنی, داری آنلاین فیلمو می بینی, این خیلی مشکله اونم با این سرعت نت ایران

البته چون فانوسی جون می خواد زحمت بکشه برات لینک دانلود بذاره, صبر کن ببین توصیه ی خودش چیه, از اون راه برو که راحت تر بتونی بگیری
این به عنوان یه معرفی بود که یه مقدار کار دانلودت رو ساده تر کنه, نه فقط فیلم, هر چیزی

راوی جان ممنون بابت لینکی که برای دانلود نرم افزار گذاشتی...
قاصدک جان
برو به لینکی که راوی جان زحمت کشیدند گذاشتند و اینترنت دانلود منجر رو دانلود کن...سرعت دانلودت میره بالا و قابلیت رزیوم بهت میده (یعنی وقتی تا 50 درصد پر شده و به هر دلیل مثل قطع شدن نت یا خاموش شدن سیستم دانلود هم قطع میشه.... هر وقت خواستی میتونی از ادامه ی اون 50 درصد دانلود کنی و لازم نیست بازم از اول شروع کنی به دانلود...)
راهنمای نصب این نرم افزار تو همون لینکی که راوی گذاشتند هست....هر جا هم سوال داشتی بپرس
من اینجا کپیش میکنم:

آموزش نصب
۱) ابتدا دقت داشته باشید که حتما آنتی ویروس شما غیرفعال باشد تا از پاک شدن فایل فعال سازی نرم افزار جلوگیری شوید.
۲) حال فایل دانلود شده خود را از حالت فشرده خارج کنید.
۳) با استفاده از CTRL + ALT + DELETE به قسمت Task Manager و سپس بخش Processes رفته و فایل اجرایی IDMan.exe را پیدا کنید. روی آن راست کلیک کرده و گزینه End Process را انتخاب نمایید. (در صورت نبود این فایل اجرایی در لیست Processes به مرحله ۴ بروید)
۴) حال فایل اکسترکت شده در مرحله ۲ را باز کرده و فایل اجرایی موجود را نصب نمایید.
۵) پس از اتمام نصب، فایل Patch را به صورت Run As Administrator اجرا کنید و نرم افزار خود را پچ نمایید. حال به اجرای نرم افزار بپردازید.
توجه: در صورت دریافت ارور Could not found، محل نصب نرم افزار را به صورت دستی وارد نمایید. هنگامی که از شما درخواست جستجو برای فایل اجرایی نرم افزار شد، آن را تایید کنید و فایل اجرایی نرم افزار را که واقع در یکی از دو فولدر Program Files\Internet Download Manager یا Program Files(x86)\Internet Download Manager می باشد انتخاب نمایید و اجازه دهید نرم افزار پچ شود.
....
حتما این نرم افزار رو دانلود کن که خیلی به درد بخور هستش....بعضی جاها اگه این نباشه دانلود ممکن نیست...یه نکته ی مهم....بعد از نصب هر چند وقت یکبار یه پیغام مبنی بر آپیدیت کردن این نرم افزار دریافت میکنی....هرگز آپدیتش نکن چون این نرم افزار کرک شده هستش و وقتی آپدیت بشه از کار می افته حتی شاید مجبور بشی ویندوز عوض کنی...

ghasedak69

New member
لینکی که راوی جوووووووون گذاشته باز نمی شه...
فانوسی اولین فایلش رو چوین کردم دومی به بعد ارور میده چه کنم؟؟؟

ghasedak69

New member

حس آدمای بی سواد رو دارم که همه چیز رو باید براشون توضیح داد آخرم اشتباه می کنند...

fanoosi

New member

لینک رو امتحان کردم مشکلی نداره من میتونم بازش کنم...
فقط فایل اول رو دانلود کردی؟یا هر 6 تا فایل دانلود شدن؟
با نرم افزاری که معرفی کردم فقط کافیه رو پارت اول کلیک راست و جوین رو بزنی...کل پارتها به هم میچسبند....نیازی نیست دونه دونه پارتها رو جوین کنی عزیزم

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
حس آدمای بی سواد رو دارم که همه چیز رو باید براشون توضیح داد آخرم اشتباه می کنند...

اگه بازم از این حرفها بزنی دیگه دستور آشپزی ازت نمی گیرم ها!!!
قاصدک جونم منم هیچی بلد نبودم....هیچی به معنای واقعی کلمه....اونقدر پرسیدم....اونقدر کلنجار رفتم تا یاد گرفتم
خودم تا جایی که بتونم با تصویر هر مشکلی داشتی بهت یاد میدم ...اصلا نگران نباش
فقط هر سوالی بود بپرس...مهم اینه که بپرسی...باشه گلم؟

fanoosi

New member
قاصدک جونم.....نرم افزاری که با عکس توضیح دادم تونستی دانلود کنی و امتحان کنی؟
شاید با این نرم افزار مشکل حل بشه...
تو لینکی که گذاشتم دو تا نسخه هست برای دانلود...نسخه ی کامل و نسخه ی مختصر...و روش نصبش هم کاملا تصویری توضیح داده...
بهم خبر بده چی شد...

ghasedak69

New member
ممنون از لطف هردوتون مهربونهاااا:28: ناراحتیم از این بابت که این همه وقتم پای کامپوترم و نمی دونم....
البته تا حالا اصلا اهل فیلم دیدن نبودم الانم مثل پرند نمی تونم صاف بشینم یهو می بینی طی 3 مرحله فیلم رو می بینم
یا با خودم لب تاب رو می برم تو آشپزخونه و در حین کارها....

ghasedak69

New member
قاصدک جونم.....نرم افزاری که با عکس توضیح دادم تونستی دانلود کنی و امتحان کنی؟
شاید با این نرم افزار مشکل حل بشه...
تو لینکی که گذاشتم دو تا نسخه هست برای دانلود...نسخه ی کامل و نسخه ی مختصر...و روش نصبش هم کاملا تصویری توضیح داده...
بهم خبر بده چی شد...

من سمت راستی رو دانلود کردم فایل اول رو جوین کردم ولی بازم تا دقیقه 29 متوقف میشه.... بقیه رو هم میومدم جوین کنم می گفت فایل با این نام وجود داره.... هر 6 تا مثل عکسی که گذاشتیه البته اون موقع هی وررفتم چندتا از قسمت دوم با حجم کم تکرار شد....

ghasedak69

New member
لینکی که راوی جووون گذاشته برا دانلود منیجر رو وقتی می زنم یک صفحه نصفه میاد که خط اولش اینهESET Smart Security

ghasedak69

New member
میشه فیلم رو هم ایمیل کرد؟؟؟
یعنی فایلی که برا خودتون دانلود کردید رو کامپیوترتون رو اتچ کنید تو ایمیل و من از اونجا بگیرم یا چون حجمش زیاد نمیشه؟؟:33:
یا میشه شما فیلمهایی که خودتون دارید یا گرفتید رو دی وی دی بریزیم بعد یه جایی قرار بذاریم من از تون بگیرم؟؟؟

fanoosi

New member
من سمت راستی رو دانلود کردم فایل اول رو جوین کردم ولی بازم تا دقیقه 29 متوقف میشه.... بقیه رو هم میومدم جوین کنم می گفت فایل با این نام وجود داره.... هر 6 تا مثل عکسی که گذاشتیه البته اون موقع هی وررفتم چندتا از قسمت دوم با حجم کم تکرار شد....

متوجه نشدم منظورت از این جمله دقیقا چیه؟!!!
"البته اون موقع هی وررفتم چندتا از قسمت دوم با حجم کم تکرار شد"
میشه یه عکس از اون صفحه که فایلهارو توش گذاشتی بگیری برام بذاری؟

بالا