روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
فیلم black swan رو کم و بیش دیدم و بدون زیرنویس البته...یعنی فقط تصویر رو دیدم که علائمش رو دیده باشم.... یه سوالی برام پیش اومد.... اون زخم روی شونه اش چی بود ؟؟؟
آخه مامانش هم اون زخم رو می دید:smiliess (12):

فکر کنم اون برای این بود که دائم شونه اش رو میخاروند...
آخه یه بار خودش یه بار هم مادرش ناخن هاش رو میگیرند بعد از دیدن اون زخم
آخرای فیلم هم مادرش تو دستهای دخترش جوراب کشیده بود که دیگه نخارونه....فکر کنم واسه همین شبها هم تا صبح تو اتاقش می موند و بالای سرش می نشست...
ولی اسکیزوفرنی خیلی وحشتناکههههههه.... خدای من.....
(د ک ت ر نوری میگفتند که بعضی ها تو نوع توهم هم شانس دارن!!صدای چند نفر رو میشنوند که همش دارن ازشون تعریف میکنند....وقتی بدشانس باشی اگه اسکیزوفرنی هم بگیری چند نفر دائم بهت بدوبیراه میگن!!....البته اینا رو شوخی میگفتند ولی باهاشون موافقم!)

mj1919

New member

جواب چی رو من گفتم خودم نمی دونم که :21:
اگه جناب فقط واسه آقایون به کار می ره واسه من اشتباه به کار بردید :tonguesmiley:
(قابل توجهه آقای یزدان که فکر می کردن من پسرم, شریک پیدا کردید:25r30wi:)

:rose:
ببخشید،
من هر جوری سبک سنگین کردم، نتونستم از روی آواتارتون تشخیص بدم ، می بخشید

منظورم این فرمایش شما، بود،
اگه اینههههههه درنگ نکن....همین الان بشین ببین خیلی جالبههههههههههههههههههههه ههه!

موفق باشید

rawy

New member
قوی سیاه رو دیدم
باز خدا نویسنده شو خیر بده که بین زمین و آسمون ولمون نکرد :wacsmiley:
تقریبا می تونم بگم حس یه آدم اسکیزوفرن یا متوهم رو درک کردم تا حدودییییی
حس کردم مغزم داره از هم می پاشه, آدم شک می کنه که مرز خیال و واقعیت کجاست, چیه که این مرز رو تعیین می کنه؟ نکنه اونا درست می بینن و ما اشتباه می کنیم؟ (فک کنم من خیلی استعداد سایکوز شدن دارم)
به قول شل سیلور استاین:
هر بار اون آدمی رو می بینم

که وارونه توی آب ایستاده

همونجا می ایستم و شروع می کنم به خندیدن!

هر چند نباید دیگران رو مسخره کنم...

برای اینکه شاید...

توی یه دنیای دیگه...

یه زمان دیگه...

یه شهر دیگه...

شاید اون درست ایستاده و من وارونه ام!

یه نقد جالب ازش خوندم که اگه مایل بودید بخونیدش
کارگردان این فیلم دو کار خوب دیگه هم ساخته: Fountain و Requiem For A Dream من اولی رو دیدم تقریبا عرفانی و فلسفیه اما دومی هم سرشار از مشکلات روانشناسی هست, مهمتر از همه سوء مصرف مواد.
جواب فانوسی رو هم به سوال قاصدک دوست داشتم به نظرم درسته, یه چیز دیگه ای هم که به ذهن من رسید اینه که توهماتش اکثرا یه پایه ای تو واقعیت داشتند اما تو توهم تشدید پیدا می کردند و عذاب توهم اصولا شاید به همینه که نمی شه فهمید واقعیته یا نه, شاید اگه یه چیز کلا نامرتبط باشه آدم متوجه بشه که دروغیه و حقیقت نداره.
بازم یاد جان نش افتادم شخصیت فیلم مورد علاقم "ذهن زیبا" تو اواخر فیلم که با بیماریش کنار اومده بود و تو دانشگاه تدریس می کرد, هروقت به هرچیزی که شک می کرد شاید توهم باشه از دیگران می پرسید : ببخشید شما هم ایشون رو می بینید! (خیلیییییی دوسش دارم, خیلی قشنگ تونست با همچین مشکل بزرگی کنار بیاد البتتتتتته با کمک و پشتیبانی همسرش)

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
قوی سیاه رو دیدم
باز خدا نویسنده شو خیر بده که بین زمین و آسمون ولمون نکرد :wacsmiley:
تقریبا می تونم بگم حس یه آدم اسکیزوفرن یا متوهم رو درک کردم تا حدودییییی
حس کردم مغزم داره از هم می پاشه, آدم شک می کنه که مرز خیال و واقعیت کجاست, چیه که این مرز رو تعیین می کنه؟ نکنه اونا درست می بینن و ما اشتباه می کنیم؟ (فک کنم من خیلی استعداد سایکوز شدن دارم)

آخ منم خیلی با استعدادم!!!
موقع ناهار درست کردن دستم سوخته و قرمز شده....هنوز می سوزه ...بعد از دیدن این فیلم نزدیک بود دستمو به همسرم نشون بدم بگم: ببین این قسمت دستم سوخته یا نه؟!!
تلقین پذیرم ها!!!:5::25r30wi:

yazdan

New member

جواب چی رو من گفتم خودم نمی دونم که :21:
اگه جناب فقط واسه آقایون به کار می ره واسه من اشتباه به کار بردید :tonguesmiley:
(قابل توجهه آقای یزدان که فکر می کردن من پسرم, شریک پیدا کردید:25r30wi:)

تقصیر خودته دیگه!از بس که بی احسای(حالا بخند)
همش منطقی حرف میزنی،فیلم بازی،خوره ی اینترنتی و.......
اصلآ تو چرای غذا درست نمیکنی؟شد ی بار از کارای خونه بگی؟همش بحثای فلسفی میکنی
همین شماهایین که تو این صدسال اخیر نظم دنیارو بهم زدین دیگه!تا قبل ازین ما مردا داشتیم دنیارو میچرخوندیم اونم در صلح و صفا اما تا پای شما اومد وسط بمب اتم هم تشریف فرما شد.خب این ی همبستگیه تابلوه دیگه.همینطورم با جنگای جهانی.
خانوما لطفآ به خودشون نگیرن.این ی تصفیه حساب شخصی بود وگرنه بنده در محدوده اختیارات خودم در قبال زنان همجوارم غلامی بیش نیستم.تازه خانومم بعضی وقتا ازهمینم منو خلع درجه میکنه.

rawy

New member
بچه ها من دارم Fight Club رو می بینم, پیشنهادی واسه فیلم های بعدی داشتید بفرمایید که باهم ببینیم

fanoosi

New member
هووووووم؟؟؟ اگه حل شده چطوری درس نشده؟؟؟
چرا نمی شه؟

ببخشید دو پهلو صحبت کردم...از حل شده منظورم اینه که دیگه یاد گرفتم و سوالی تو ذهنم باقی نمونده
درست نشده هم یعنی هنوز از این شیوه نتونستم دانلود کنم احتمالا تورنت رو بسته باشن....ولی نپرسیدم هنوز...

ghasedak69

New member
بچه ها من هیچ فیلمی نمی تونم دانلود کنم چرا؟؟؟؟؟؟
فیلم رالف چه جوری بود که همه چیزش راحت انجام شد؟؟؟ هم دانلودش هم زیرنویسش و...

yazdan

New member
راوی جان قربونت حسابی ترکوندیا!بی زحمت بگرد ببین میتونی ی لینک دانلود پیداکنی ازش یکمی پفک و چیپس و آجیل دانلود کنیم پای فیلما بخوریم؟!:25r30wi:

حجمشون زیادم باشه عیب نداره حداقل 500گرم بایت آجیل باشه

rawy

New member

قاصدک جان فیلمایی که تازه اومدن معمولا دانلودشون راحت تره
چندسال که از فیلمی می گذره لینک هاش بسته میشه, مگه اینکه فیلم خیلی مطرحی باشه
شما از کجا دانلود کردی؟

fanoosi

New member

عزیزم چه فیلمی میخوای دانلود کنی که لینکش رو پیدا نمیکنی؟
بگو تا برات پیدا کنم یا اگه داشتم آپلود کنم...

rawy

New member
واااااااااااااااااییییییییییی عججججججججججججججب فیلمی بووووووووووووود
نصفه عمرم که برفنا بود رو دوباره پس گرفتم
یه بار فایده نداره باید دوباره ببینمش

ghasedak69

New member
از همون صفحه اول که نمیشه... تو گوگل و یاهو هم اسم هر فیلم رو می زنم و سرچ می کنم برا دانلود بازم نمیشه.... سایت خاصی نمی رم

ghasedak69

New member

کدوم فیلم ؟؟؟
blak swan چی شد؟؟؟ نگفتی زخمه روی شونه اش چی بود؟؟؟

fanoosi

New member

آره راوی جونم....منم وقتی دیدمش همین حس رو داشتم...خیلی فیلم محشریههههههههههههه...
من که دوبار دیدمش...

ghasedak69

New member
فکر کنم اون برای این بود که دائم شونه اش رو میخاروند...
آخه یه بار خودش یه بار هم مادرش ناخن هاش رو میگیرند بعد از دیدن اون زخم
آخرای فیلم هم مادرش تو دستهای دخترش جوراب کشیده بود که دیگه نخارونه....فکر کنم واسه همین شبها هم تا صبح تو اتاقش می موند و بالای سرش می نشست...
ولی اسکیزوفرنی خیلی وحشتناکههههههه.... خدای من.....
(د ک ت ر نوری میگفتند که بعضی ها تو نوع توهم هم شانس دارن!!صدای چند نفر رو میشنوند که همش دارن ازشون تعریف میکنند....وقتی بدشانس باشی اگه اسکیزوفرنی هم بگیری چند نفر دائم بهت بدوبیراه میگن!!....البته اینا رو شوخی میگفتند ولی باهاشون موافقم!)

من همش به این فکر می کردم که واقعا بیمارهای روانی چقدر اذیت می شن.... هیچ کس نمی تونه درکشون کنه.... باز بیماری های جسمی قابل توضیحه یا رنگت پریده یا بالاخره ظاهرت یه جور نشون میده که بیماری ولی بیماران روانی.....

بالا