روان شناسی از دوربین سینما

yazdan

New member

خوب حالا که دلها آماده است باید چند نکته رو عرض کنم:

من یک مستند 4 قسمتی رو می خوام معرفی کنم، این مستند در سال 2002 توسط BBC تهیه شده. با عنوان: قرن خود!

thisweek2.gif

در این مستند، خصوصا در قسمت اولش به آرای زیگموند فروید و برادرزاده اش/خواهرزاده اش می پردازد و نیز چگونه اساس روانشناسی و روانکاوی ساخته شده توسط فروید به عنوان یک ابزار دست .... (در نقد، این مسئله بیشتر چالش شده)

خوب بهتره خودتون ببینیدش!

اولا عرض کنم که برای اینکه متوجه متنها و تفسیر اون بشوید، اکیدا توصیه می کنم که نقد اون مستند رو هم ببینید،

مشاهده و دانلود مستند قرن خود:قسمت اول بیوماشینهای خوشحالی از سایت آپارات:

عباسی نقد و بررسی مستند قرن خود(قسمت اول)

زیر نویس انگلیسی هر چهار قسمت:
Download the century the self english 374414 zip

دانلود نقد و بررسی و ترجمه ی متن، این مستند از اینجا:

http://dl5.zahra-media.ir/dr abbasi...amat-j275-tajavoz be zehn 1 (90.3.12)-110.rar

در صورتی که استقبال شد، ادامه ی مستند و ادامه ی نقد رو هم قرار می دهم.

[شاید برا جواب دادن به این پست دیر باشه اما همینکه اسم عباسی اومد تازه فهمیدم این حرص و ولع برا نقد فروید از کجا ریشه میگیره
این جناب عباسی بنظرمن در توهم بسر میبرن.کسی که میگه برا بستن تنگه هرمز میتونیم ی نفتکشو اونجا غرق کنیم بنظرت صلاحیت نقد فرویدو داره.؟در تمام آثاری که من از فروید خوندم فروتنی موج میزنه.بارها نظریشو اصلاح کرده و اعتراف کرده که ناقصه.گناه اون بنده خدا اینه که گفته غریزه جنسی.همون چیزی که تو کشور ما اسمشو نبره.انگار اصلآ تو ایران مردم از راه گرده افشانی متولد میشن.ببخشید کمی جوش آوردم.بهتر نیست برااینکه کسی رو بشناسید برید سروقت آثار خود اون فرد؟فروید20000بار گفته منظورش از غریزه جنسی چیزی فراتر از سکسه.الابنه که پلاکارد به دست پاشم برم خیابان انقلاب یا در انجمن روانشنسی.:البته به ایشونم حق میدم.یادمه تو یکی از کتابای دینی دوره دبیرستان از قول ی آدم معروفی نوشته بود فوید هرآنچه که اروپا درطی قرون متمادی از اخلاقیات جمع کرده بود را در 50 سال به باد داد.
یادمه تو تلویزون حدود 10 سال پیش ی برنامه درباره سینمای مبتذل داد.گویندش صراحتآ گفت فروید گفته باید فیلما آزاد باشه تا انرژی جوونا تخلیه بشه.
تو مملکت ما هیچ نیازی به استناد به مدارک مستدل وجود نداره.میتونید هر ادعایی بکنید.
خلاصه اینکه ملت ایران تو ناهشیارشون از فروید متنفرن،اگه بپرسی چرا میگن همینجوری و ...............

بهتره دیگه چیزی نگم،چون تمومی نداره حرفام

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
[شاید برا جواب دادن به این پست دیر باشه اما همینکه اسم عباسی اومد تازه فهمیدم این حرص و ولع برا نقد فروید از کجا ریشه میگیره
این جناب عباسی بنظرمن در توهم بسر میبرن.کسی که میگه برا بستن تنگه هرمز میتونیم ی نفتکشو اونجا غرق کنیم بنظرت صلاحیت نقد فرویدو داره.؟در تمام آثاری که من از فروید خوندم فروتنی موج میزنه.بارها نظریشو اصلاح کرده و اعتراف کرده که ناقصه.گناه اون بنده خدا اینه که گفته غریزه جنسی.همون چیزی که تو کشور ما اسمشو نبره.انگار اصلآ تو ایران مردم از راه گرده افشانی متولد میشن.ببخشید کمی جوش آوردم.بهتر نیست برااینکه کسی رو بشناسید برید سروقت آثار خود اون فرد؟فروید20000بار گفته منظورش از غریزه جنسی چیزی فراتر از سکسه.الابنه که پلاکارد به دست پاشم برم خیابان انقلاب یا در انجمن روانشنسی.:البته به ایشونم حق میدم.یادمه تو یکی از کتابای دینی دوره دبیرستان از قول ی آدم معروفی نوشته بود فوید هرآنچه که اروپا درطی قرون متمادی از اخلاقیات جمع کرده بود را در 50 سال به باد داد.
یادمه تو تلویزون حدود 10 سال پیش ی برنامه درباره سینمای مبتذل داد.گویندش صراحتآ گفت فروید گفته باید فیلما آزاد باشه تا انرژی جوونا تخلیه بشه.
تو مملکت ما هیچ نیازی به استناد به مدارک مستدل وجود نداره.میتونید هر ادعایی بکنید.
خلاصه اینکه ملت ایران تو ناهشیارشون از فروید متنفرن،اگه بپرسی چرا میگن همینجوری و ...............

بهتره دیگه چیزی نگم،چون تمومی نداره حرفام

یزدان جان
کاش اون فایل رو دانلود می کردید و یک نگاهی می انداختید،

محور اون مستند، یک مستندی به نام قرن خود است که توسط بی بی سی در سال 2002 در چهار قسمت تهیه شده است، اساسا توی این مستند کاربردهای منفی و خطرناک رویکرد های روانشناسانه در استفاده از نظریه ی فروید -در مدیریت اذهان مردم-رو نقد می کنه،
کاش مستند رو می دیدید و یک تنه به قاضی نمی رفتید،

من خودم یکی از منتقدان حسن عباسی ام، و بارها و باها با شاگردانش که بعضی از دوستانم هم هستند، به مباحثه و مناظره نشستیم، و ایراداتی گرفتم،
ولی خوب اگه بخواهیم بر اساس اسم یک فرد و یا یک نظریه ی نظامی غلط، خودمون رو از بسیازی چیز ها محروم کنیم شاید درست نباشه،

مثلا، یک نمونه اش، همین تاپیک ، مثلا من بگم چون اینجا مخصوص بچه های روانشناسی است، و چون من ژنتیک ام، نیام، خوب چرا خودم رو محروم کنم! تا زمانی که اینجا برام مفید باشه، برخوردی باهام صورت نگیره، دنبال علاقه و آگاهی م میرم،

ولی دوستانه توصیه می کنم، به دور از تعصب ببینید،
اگه نقد های عباسی رو دوست ندارید، فیلم اصلی مستند، با زیر نویس انگلیسی رو دانلود کنید و ببینید (داخل نقد، خود مستند کامل بازیر نویس فارسی قرار داره)

ارادتمند

mj1919

New member
:25r30wi: آقا یزدان دم دستتون آب خنک هست؟؟؟؟
آقا دستتو بنداز چی کار به گیس ما داریییییییییی
ایشون قصدشون کسب اطلاعات بود و می خواستن توضیحات ما رو بشنوند, و بعد از خوندن دلائل ناقص من خودشون علاقمند شدند و شروع کردند به مطالعه در مورد فروید, که من از طرف خودم می تونم بگم هنوز به طور اصولی همچین کاری نکردم

یعنی اگه جاب نداده بودید امشب تهران بودم اونم درحالیکه گیسای همتون تو دستم بود.مثل این میمونه ما بریم از مصالح ساختمانی یا نحوه بیهوشی تو اطاق عمل انتقاد کنیم.

یزدان جان
خوب اینم مقایسه ی درستی نیست، چرا که اینجا یک انجمن علمی است، مثلا من مشکلات زیادی با سه زمینه دارم: روان، روح، ژن و امتزاج و یا برداشتهای هر کدام سه جهان بینی به فرد میده،
من خیلی علاقه مندم در این سه حوزه کاوش کنم، اگه این بحث ها رو توی تاپیک روانشناسی نکنیم کجا باید بحث بشه،

ولی اگه کسی تمایل نداشته باشه، اجباری نیست،
منم که دیدم غیر راوی عزیز کسی پاسخ نداد، پیگیر نشدم، در همون مکالمه ی کوتاه با ایشون (که نقد رو نپذیرفتند و دلایلی آوردن) من چیزهای بسیاری یاد گرفتم، که اذعان دارم، این باعث میشه ازدید روانشناس ها هم به موضوع نگاه کنم،

در هر صورت من دنبال دعول و نقد رشته و اینجور چیزها نیستم، از ما گذشته که بخواهیم دعوای رشته ای راه بیاندازیم،

امیدوارم اگه بحثی شکل گرفت ، مفید باشه،

موفق باشید

rawy

New member
یزدان جان
خوب اینم مقایسه ی درستی نیست، چرا که اینجا یک انجمن علمی است، مثلا من مشکلات زیادی با سه زمینه دارم: روان، روح، ژن و امتزاج و یا برداشتهای هر کدام سه جهان بینی به فرد میده،
من خیلی علاقه مندم در این سه حوزه کاوش کنم، اگه این بحث ها رو توی تاپیک روانشناسی نکنیم کجا باید بحث بشه،

منم که دیدم غیر راوی عزیز کسی پاسخ نداد، پیگیر نشدم، در همون مکالمه ی کوتاه با ایشون (که نقد رو نپذیرفتند و دلایلی آوردن) من چیزهای بسیاری یاد گرفتم، که اذعان دارم، این باعث میشه ازدید روانشناس ها هم به موضوع نگاه کنم،

در هر صورت من دنبال دعول و نقد رشته و اینجور چیزها نیستم، از ما گذشته که بخواهیم دعوای رشته ای راه بیاندازیم،

موفق باشید
کاش شما هم در مورد قسمتهایی از رشتتون یا اطلاعاتی که دارید که با روان شناسی تلاقی داره ما رو درجریان بذارید

fanoosi

New member
بچه هاااااااا الان انشرلی با موهای قرمز رو دیدم قسمت دوم.....
با اینکه وقتی بچه بودم خیلی پیگیر این کارتون بودم ولی الان واقعااااا برام تازگی داشت.... وقتی بچه بودم همش استرس داشتم که داره تموم میشه. ولی امروز با خیال راحت نگاش کردم.....

واااااااااای از دست ماریلا چقد حرص زدم( بچه ام بودم حرص منو درمیاورد) یه ذره احساساتشو بروز نمیده و متیو بیچاره چقد منفعل در برابر خواهرش.....
ماریلا جووون انه رو به لبش رسوند تا بلاخره قبولش کرد....قسمت بعدم فکر کنم میخوااد واسه انه لباس بدوزه ولی انه لباس چین دار میخواد واسش نمیدوزه (البته هنوز قسمت بعدی رو ندیدم)
اخی چقد دلم واسه انه سوخت وقتی داشت در مامان حرف میزد...
t2357.gif

نمیدونم چجوری وقتی بچه بودم این کارتونو دیدم دو قسمت اولش که غمناک بود . بچه های بیچاره افسرده میشن....
t23177.gif

وای آنشرلی....
خیلی قشنگه فیلمش...چند وقت پیش از دوستم گرفتمش...
الان هم دوبله اشو دارم هم زبان اصلیش رو...البته خیلی سانسور نداره فیلمش....یه ذره داره!!:whistle:

fanoosi

New member
فانوسی الان برفی رو دیدم
باهات موافقم پر از احساس بود, دیگه هندی هم که باشه که معلومه دیگههههههههههه
ولی چیزی که برام جالب بود رفتارهای یه بیمار اوتیسم بود, واقعا می تونن ارتباط چشمی برقرار کنن؟ عاشق بشن؟ حسودی کنن؟ بافتنی ببافن؟
من که هیچ تجربه ای در موردشون ندارم اما از کسایی که باهاشون کار کردن می پرسم که اینا فیلم هندی بود یا می تونه واقعیت داشته باشه!
امتحانی که برفی برای اثبات دوستی از دوستاش می گرفت خیلی جالب بود

آفرین راوی جونم...
دختره اوتیسم نداره آسپرگره...چون فقط حوزه ی زبانش آسیب دیده...
بچه های آسپرگر توانایی هاشون بیشتر از اوتیسمی هاست و از نظر عواطف چیزی کم ندارن...
پارسال ما رو بردن یه مرکز خصوصی که برای بچه ها اوتیسم و عقب مانده (مثل داون) و بچه هایی بود که از لحاظ حرکتی دچار فلج یا مشکلات دیگه ای بودند...
اتاقی که مخصوص اوتیسمی ها بود حدود 10 تا بچه داخلش بود با سنین متفاوت از 6 سال تا 16 سال...و این بچه ها هیچ کدوم شبیه دیگری نبودند....اون جا بود که فهمیدم وقتی استادمون میگفت اوتیسم یک اختلال طیف مانند و افراد میتونند در هر نقطه ی این طیف باشند یعنی چی...توانایی های اون 10 تا بچه و شدت اختلالشون فرق داشت مثلا یکیشون اصلا تو صورت ماها نگاه نمیکرد ولی ساکت بود....یکی دیگشون تو صورتمون نگاه نمیکرد ولی متاسفانه حرکات قالبی داشت و مدام میکوبید روی میز...یکیشون که خیلی باهوش تر از بقیه بود میتونست وقتی بهش جایزه (کلوچه) میدن اسم خودش رو بگه یا اسم چیزایی دیگه رو بگه هر چند گاهی دچار تکرار طوطی وار میشد( مربی ازش میپرسید این چیه و اون به جای اینکه بگه ماشین میگفت این چیه؟ و حرف ها رو تکرار میکرد)
ولی بیماری آسپرگرها خیلی سبک تر از اوتیسمی هاست و آسیب محدود به حوزه ی زبان هستش ولی ممکنه یکسری حرکات قالبی محدود یا انعطاف ناپذیری نسبت به تغییرات رو هم نشون بدن...
البته این فیلم هندی بود...با اینکه خیلی خوب درستش کردن و پریانکا چوپرا هم خوب از پس نقش یک آسپرگر براومده ولی بعید میدونم به صورت دقیق و علمی روش کار کرده باشند...یه فیلم هندی دیگه هست به نام اسم من خان که شاهرخ خان نقش یه آسپرگر رو داره....ندیدمش ولی شنیدم قشنگه...هر وقت دیدم اینجا در موردش مینویسم
برفی رو دوست داشتم چون تو اوج معلولیت و بی کسی و نداری شاد بود...بقیه رو هم شاد میکرد....تو لحظه زندگی میکرد...راس میگی امتحان خلوص دوستیش جالب بود!!!

fanoosi

New member

عزیزم فانوسی جون مهربون نانازی یه عاااااااااالمه زحمت کشیدن خودشون این فیلم رو با کیفیت آپلود کردن
لینک هاش رو گذاشتم تو پست اول صفحه اول آخرای پست می تونی پیداش کنی
فقط فانوسی جان به نظرم زیرنویسی که گذاشتی مشکل داشت نه؟ یا من اشتباه گذاشتم؟

خواهش میکنم راوی جان...کاری نکردم...
فکر نکنم مشکلی داشته باشه....یه بار دیگه با لینک صفحه ی 18 همین تاپیک چک کن...
باید روش کلیک راست کنی و سیو از رو بزنی...
اگه مشکل داشت خبر بده عزیزم

rawy

New member
آفرین راوی جونم...
دختره اوتیسم نداره آسپرگره...چون فقط حوزه ی زبانش آسیب دیده...
بچه های آسپرگر توانایی هاشون بیشتر از اوتیسمی هاست و از نظر عواطف چیزی کم ندارن...

فانوسی جان من یه فیلم مربوط به اختلال آسپرگر دیدم به اسم Adam فیلم قشنگی نبود ولی برای شناخت این اختلال بد نبود.
به نظرم داری اشتباه می کنی زبان این بچه ها سالمه تو اون فیلم پسره تنها مشکلش این بود که اصلا عاطفه سرش نمی شد و همش عدد و رقم بود.
الان که گفتی شک کردم و از تو کاپلان هم نگاه کردم (چون در مورد بیماری های کودکان اصلا مسلط نیستم)
نوشته که افراد دچار آسپرگر دچار تخریبی پایدار و شدید در تعامل اجتماعی شده و در زمینه رفتار, علائق و فعالیت ها الگوهای تکراری و محدودی از خود نشان می دهند.
برخلاف اختلاف درخودماندگی در اختلال آسپرگر تاخیر چشمگیری در زبان, رشد شناختی یا مهارت های خودیاری متناسب با سن دیده نمی شود.

ghasedak69

New member
فیلم black swan رو کم و بیش دیدم و بدون زیرنویس البته...یعنی فقط تصویر رو دیدم که علائمش رو دیده باشم.... یه سوالی برام پیش اومد.... اون زخم روی شونه اش چی بود ؟؟؟
آخه مامانش هم اون زخم رو می دید:smiliess (12):

ghasedak69

New member
فیلم رالف رو هم دیشب دیدم.... خیلی قشنگ بود... آدم و با خودش می برد داخل فیلم... جلسه آدم بدها خیلی پر نکته بود...

rawy

New member

Download The Exorcism Emily Rose 2005 Bluray 720p (Tak Movies) mkv

جن گیر 4

شاید ربطی به روانشناسی نداشته باشه و بیشتر بر می گرده به طریقه برخورد با شیطان در مسیحیت ولی باحاله در کل

ووووووووووووی
755320_shok.gif
536620_phil_15.gif
خیلی مچککککر چه عکس بزرگ با کیفیتی هم گذاشتین, خدا رحم کرد سه بعدی نیست.
خیلی هم بی ربط نیست, قبل از اینکه روانشناسی به شکل علمی دربیاد بیماران روانی رو جن زده می دونستند و شکنجشون می دادند که ارواح خبیث از جسمشون خارج بشه,شاید : تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :rolleyessmileyanim:

parand

Well-known member

جن گیر 4

شاید ربطی به روانشناسی نداشته باشه و بیشتر بر می گرده به طریقه برخورد با شیطان در مسیحیت ولی باحاله در کل

من این فیلمو دیدم...ولی ترسناکه...(به نظر من تنهایی نگاش نکنین)
زیاد مرتبط با روان شناسی نیست ولی شیوه های پزشکی که نشون میده چجوری عکس برداری میکنن ار سر و مغز دختره برااام جالب بود...
خدارو شکر علم پیشرفت کرده...

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
TheExorcist-11.jpg

جن گیر 4

من الان کمال تشکرما!!!!ولی ی سوالی هم دارم.
حالا لازم بود عکسشم بزارید؟خدارحم کرد من اینو صبح دیدم.ازطرفی دیگه باید جلو اسم تاپیک بنویسیم کسانیکه ناراحتی قلبی دارن داخل نیان:p

rawy

New member
حالا لازمه شماها هی اینو نقل قول کنیییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (2):
صفحه رو که باز می کنی فقط عکس این جن زده میاد:p7977cujr38iyymsu8:
بیاین پستاتونو ویرایش کنین سکته کردم :sdasdasd:
پرند جان من عمرا فیلم ترسناک ببینم, چون خیلی خوش باورم و لحظه به لحظه اش رو تو ذهنم بازسازی می کنم, واسه اقلا یه هفته ام بسه

yazdan

New member
یزدان جان

موفق باشید

سلام
اولآ اگه حرفام تند بود عذر میخوام ولی من اسم این بابا میاد تنم کهیر میزنه.میدونی چرا؟چون همیشه گفتم وقتی کسی دروغ میگه داره به شعور مخاطبینش توهین میکنه.
درضمن من اساسآ با رابطه مراد ومریدی مخالفم ولی اگه قراربود در حد روش شناسی ی الگو داشته باشم اون شخص حتمآ سقراط بود.هر انسانی در دنیای خودش نقطه ی پرگاره.
پس اگه قراره مرزای دنیارو تعیین کنیم بهتره اون مرزا نسبت به دید منه نوعی نعیین بشن که برای من کاربرد داشته باشه.
بعبارتی عاشق اینم که به سبک سقراط عزیز با سوال پیچ کردن خودم و دیگران به نتایجی برسم که زنده باشن.برای همون لحظه آفریده شده باشن.اصلآ دوست ندارم به حرفی استناد کنم که ریشش معلوم نیست و از طریق منطق قابل سنجش نباشهومثل رکوردای این دکترمون که جاشون تو کتاب رکوردای گینس خالیه.
نمیدونم منظورمو رسوندم؟درواقع خواتم علت موضع گیریمو توضیح بدم.
دوست عزیز همیشه ایمان دارم که عقل انسان چراغ راهشه.اخیرآ فهمیدم راجرز ی جایی گفته بود حرف منم مهر و امضا پای حرف یزدان.پژوهشها نشون داده حتی بچه های بسیار کم سن هم خوب و بد مطلق رو تشخیص میدن.
یعنی اگه کسی خودشو گول نزنه خودش خوب میدونه کجا درست رفته کجا غلط.
بنظرت بهتر نیست بجای طرح سوال موضوع بدی،بعد نظرتو بگی و بعد جویای نظر دیگران بشی؟چون طرح سوالات شبیه اینه که منتظری طرف مقابل که با ی سوال کلی روبرو شده ی سوتی بوده و از خجاتش دربیای.سوتفاهم نشه.میگم این ظاهر قضیس
درپایان این سخنرانی حضور شما رو در جمع خودمون خوش آمد میگم

fanoosi

New member
فانوسی جان من یه فیلم مربوط به اختلال آسپرگر دیدم به اسم Adam فیلم قشنگی نبود ولی برای شناخت این اختلال بد نبود.
به نظرم داری اشتباه می کنی زبان این بچه ها سالمه تو اون فیلم پسره تنها مشکلش این بود که اصلا عاطفه سرش نمی شد و همش عدد و رقم بود.
الان که گفتی شک کردم و از تو کاپلان هم نگاه کردم (چون در مورد بیماری های کودکان اصلا مسلط نیستم)
نوشته که افراد دچار آسپرگر دچار تخریبی پایدار و شدید در تعامل اجتماعی شده و در زمینه رفتار, علائق و فعالیت ها الگوهای تکراری و محدودی از خود نشان می دهند.
برخلاف اختلاف درخودماندگی در اختلال آسپرگر تاخیر چشمگیری در زبان, رشد شناختی یا مهارت های خودیاری متناسب با سن دیده نمی شود.

درست میگی راوی جونم....شرمنده من صبح عجله ای مینوشتم....زبان و شناخت آسپرگر تاخیر نداره....درست گفتی...
حتما باید این فیلمی که میگی ببینم...
ولی در کل بچه های اوتیسم خیلی محرومند چون واکنش عاطفی و تعامل اجتماعی ندارند بقیه زیاد دوستشون ندارند....ولی مثلا بچه های سندرم داون خیلی با محبتند و علاقه ی اطرافیان رو به خودشون جذب میکنند...
راستی فیلم مای نیم ایز خان رو نداری؟

rawy

New member
درست میگی راوی جونم....شرمنده من صبح عجله ای مینوشتم....زبان و شناخت آسپرگر تاخیر نداره....درست گفتی...
حتما باید این فیلمی که میگی ببینم...
ولی در کل بچه های اوتیسم خیلی محرومند چون واکنش عاطفی و تعامل اجتماعی ندارند بقیه زیاد دوستشون ندارند....ولی مثلا بچه های سندرم داون خیلی با محبتند و علاقه ی اطرافیان رو به خودشون جذب میکنند...
راستی فیلم مای نیم ایز خان رو نداری؟

دشمنت شرمنده باشه عزیزم, منم اگه اون فیلم و ندیده بودم یادم نمی موند, بنابراین حقیقتا دیدن فیلم کمک خوبیه برامون
بعد یه مشکلی که برام پیش اومد این بود که وقتی کاپلان 2 رو تموم کردم گفتم عه چرا آسپرگر توش نبود؟ :p
بعدا فهمیدم که اختلال نافذ رشده و تو جلد 3 اومده , چون تو فیلم تاکیدی روی کودکیش نبود منو به اشتباه انداخت
آره واسه همین تعجب کردم که چطور جیل میل عاشق شد؟ بافتنی می بافت؟ و ... :33:
یه فیلم برای سندرم داون هست به اسم روز هشتم اونم بد نیست
مای نیم ایز خان رو تو یه سری فیلم که سفارش دادم برام بزنن لیست داده بودم نگو اشتباه کردم و به جای یه فیلم هندی دیگه خورده بود :sadsmiley:
نه ندارمش متاسفانه ولی دانلودش می کنم سرفرصت

fanoosi

New member
بی صبرانه دلم می خواد این فیلمو ببینم
ولی الان تورنت پرده ایش اومده هنوز کیفیت خوب نیست
نمی دونم بگیرمش یا نه :21:

به نظر فیلم جالبی میاد راوی جون
صبر کن با کیفیتش بیاد...حیفه به خدا...
الان برو بقیه فیلمهایی که داری ببین تا این بیاد....البته نظر منه ها!!:riz513:

بالا