رفرنس ارشد مامایی و کمکی

samanehm

New member
سلام دوستای عزیزم
در اینجا تاپیکی ایجاد کردم واسه دوستایی که میخوان واسه ارشد امسال درس بخونن شما تجربیاتتون رو در اختیارشون بزارید در مورد:
1) رفرنس هر درس
2) کتابهای کمکی
3)کتابهای تست
4).................
البته همه با ذکر نویسنده و انتشارات

پیشاپیش به خاطر همکاریتون سپاسگزارم

yasamin2

New member
سلام برای نوزادان کتاب (نکات کلیدی جنین ونوزاد . مولف:فرهاد ابول نژادیان و مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی نوزادان و مراقبتهای مربوطه.مولف:فرهاد ابول نژادیان و سوده حاتمی)

fateme1990

New member
رشته امتحاني دروس مربوطه نام مراجع معرفي شده مولفين و مترجمين

مامايي بارداري و زايمان Obstetric Williams Cunningham & …
مترجم دكتر بهرام قاضي جهاني –انتشارات گلبان آخرين چاپ

بيماريهاي زنان Kistner , s Gynecology
Novak Gynecology
Kenneth J . Ryan آخرين چاپ
انتشارات گلبان – آخرين چاپ

بيماريهاي داخلي و جراحي مربوط به مامايي بخش بيماريهاي داخلي و جراحي در مامايي
Obstetric Williams Cunningham & …
مترجم: دكتر بهرام قاضي جهاني

نوزادان Nelson Text book of Pediatrics Behrman آخرين چاپ

بهداشت , تغذيه مادر و كودك , تنظيم خانواده
بخش تنظيم خانواده و مراقبت هاي دوران بارداري و بعد از زايمان Obstetric Williams
بخش تنظيم خانواده هورمون شناسي باليني
درسنامه طب يشگيري و پزشكي اجتماعي
( جلد 2 – فصل 2 و 3 و4 و 5 )
دستورالعمل هاي شير مادر – واكسيناسيون - دستورالعمل هاي مربوط به مراقبت هاي دوران بارداري
اصول و كليات خدمات بهداشتي
اصول طب نلسون فصل رشد و نمو كودك Cunningham & …
اسپيروف – مترجم فرهاد حجت خواه-1376 – انتشارات شهر آب
مترجم دكتر حسين شجاعي تهراني
منتشره وزارت بهداشت
دكتر شجاعي تهراني
نلسون

جنين شناسي Moor و Langman

انتشارت گلبان یک کتاب تست بارداری و زایمان ویلیامز داره که سوالاش دقیقا از سطح کتابه و خیلی به مرور کمک میکنه

samanehm

New member
عزيزم fateme 1990 جون
ممنون از نوشتنت.
منظور من اين بود خودت چيا خوندي

nazi86

New member
سلام من امسال کتاب تسته گلبان برای نوزادان و بارداری استفاده کردم خیلی کمکم کرد برای مرور با نظر دوستمون موافقم:riz277:،تست زیبا تقی زاده و خلیلی هم خوبن بنظرم

khabari

New member
سلام تمام مطالبی که دوستان گفتن درسته ول برای جنین شناسی حتما اول جنین شناسی جعفر سلیمانی راد رو مطالع کنید بعد برید سراغ لانگمن در کنار لانگمن هم می تونید کتاب جنین شناسی خانم معصومه فخرطه رو مطالعه کنید واقعا جواب میده خودم برای کنکور91 همین روشو داشتم و در سوالات جنین فقط 1 سوال رو اشتباه جواب دادم

vb2

New member
اگه وقت دارید اول ترجمه روون بخونید بعد لانگمن ولی من از اون اول نه تنها واسه جنین واسه همه وقتمو رو کتابای اصلی گذاشتم و تست زیبا تقی زاده رو زدم خیلی خوب بود

fateme1990

New member
من همه درسامو از کتاب خوندم. درسنامه برا هیچ درسی نخوندم. البته زبانو خوبه از رو درسنامه بخونی ولی برا بقیه درسا فک نکنم خیلی جواب بده. من که از کتاب خوندنم راضی ام چون سوالا خط کتاب بود نه چیزی بیشتر

atefe

New member
کسی هست جواب من رو بده یا با من قهرید؟؟؟؟
سوال: لطفا چندتا کتاب تست برای بارداری و زایمان معرفی کنید با مشخصات دقیق کتاب؟ این کتاب خط به خط رو میشه مشخصاتش رو بنویسید(انتشارات و...)
پیشاپیش ممنونم

gandom67

Member
سلام عزیزم ،همون طور که بچه های گفتند ،کتاب تست زیبا تقی زاده (البته جامعس و کل درس هارو داره در کنار ویلیامز)خیلی خوبه ،اسم کاملشم بانک سوالات درسنامه جامع مامایی ،انتشارات اندیشه رفیع از هر فصلی بطور جداگانه سوالات رو مطرح کرده،با پاسخنامه تشریحی
کتاب آزمون ویلیامز هم از انتشارات گلبان ،فصل به فصل تست داره،تست های تالیفی هم آورده
،من چند تا کتاب دیگه هم گرفتم برای ویلیامز اما اینای که گفتم بهتر بودن،امیدوارم تونسته باشم، کمکی کرده باشم بهت عزیزم:28:

mw.ashel

New member
سلام عزیزم ،همون طور که بچه های گفتند ،کتاب تست زیبا تقی زاده (البته جامعس و کل درس هارو داره در کنار ویلیامز)خیلی خوبه ،اسم کاملشم بانک سوالات درسنامه جامع مامایی ،انتشارات اندیشه رفیع از هر فصلی بطور جداگانه سوالات رو مطرح کرده،با پاسخنامه تشریحی
کتاب آزمون ویلیامز هم از انتشارات گلبان ،فصل به فصل تست داره،تست های تالیفی هم آورده
،من چند تا کتاب دیگه هم گرفتم برای ویلیامز اما اینای که گفتم بهتر بودن،امیدوارم تونسته باشم، کمکی کرده باشم بهت عزیزم:28:

ممنونم گندوم جان. من ی ماه پیش کتاب خلاصه دروس(درسنامه)زیبا تقی زاده انتشارات اندیشه رفیع رو خریدم و چاپ1386 هستش،مال شما هم اون چاپه؟مرسی

gandom67

Member
ممنونم گندوم جان. من ی ماه پیش کتاب خلاصه دروس(درسنامه)زیبا تقی زاده انتشارات اندیشه رفیع رو خریدم و چاپ1386 هستش،مال شما هم اون چاپه؟مرسی
نه عزیزم منظورم اون کتاب نبود ، از زیبا تقی زاده 2 تا کتاب تو بازار هست ،یه درسنامه است که خلاصه دروس رو داره و اخر هر درسی چند صفحه تست داره
کتاب دومی که هست بانک سوالات درسنامه ماماییه که این کتاب فقط تسته ،این کتابی که من دارم از سال 79 تا 89 تست داره چاپ نوبت اول 89
من خودم درسنامه رو هم دارم همون چاپ 86 اما زیاد استفادش نکردم ،اخه از رفرنس های خودمون میخوندم:smilies-azardl (113

بالا