از توضیح کاملتان ممنون من اول دید خوبی راجع به این رشته نداشتم ولی با این توضیحات متوجه شدم که تاریخ علوم پزشکی می تواند خیلی مفید و موثر باشدکاری که دوستان تاریخ پزشکی انجام می دهند تهیه مصالح و منابع و تصحیح متون طبی برای دوستان رشته های پزشکی است. شما دوستان علوم پزشکی نمی توانید فرق بین منابع فارسی نگارش شده در هند را با همین منابع در ایران را بفهمید. یا مثلا نسخه های شرحها، تصحیح ها و حواشی مختلف از قرن پنجم تا یازدهم قانون بوعلی که در حدود 300 نوع می باشد که باید این منابع اصلاح شوند و در اختیار دوستان رشته طب سنتی قرار بگیرد. آیا به نظر شما دوستان طب سنتی توانایی و فرصت اصلاح و تصحیح این نسخه ها را دارند؟ مگر این دوستان چند سال فرصت این کار سنگین را دارند؟ تازه بنده یک مثال کوچک زدم.
از توضیح کاملتان ممنون من اول دید خوبی راجع به این رشته نداشتم ولی با این توضیحات متوجه شدم که تاریخ علوم پزشکی می تواند خیلی مفید و موثر باشد
درود همه رشته شون تاریخ بوده چندتا پرسش درمورد کتب تاریخی داشتم سپاس
احتمالا میخوان کتابای ابوعلی سینا (قانون) و ... رو بخونن. زمان اونها هم که عربی زبان رایج بوده پس باید از عربی یه چیزایی بدونن.وااااااااااااااااااااااای عربی:14:
کابوسهای شبانه من:14:
به جای اینکه کتابای بوعلی سینا رو تو دروس مختلف ازش استفاده کنن می خوان لابد تو درس تاریخ علوم پزشکی بیارنش تو تاریخ! اون وقت خارجیا تمام تحقیقات و کارای بوعلی سینا رو ازش استفاده کردن و پیشرفت کردن! بعد ما باید کتابایی که اونا تو دانشگاه هاشون تدریس می کنن و اونا نوشتن رو بخونیم که تو بحث درمان با وضعیت ایران 360 درجه که چه عرض کنم خیلی بیشتر درجه فرق داره! آدم چی بگه والا!