رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

siteman

New member
اگه فرصت خوبی تو دانشکده ی خودتون دارین که خب چه بهتر ولی در مورد مامایی باید بگم درست میگین شیفت های ما اجباری نیست هم میتونیم مطب بزنیم هم درمانگاه کار کنیم که یه جورایی میشه مثل کار اداری مثل اکثر دوستای متاهل من که طرحشون و رفتن درمانگاه تا بتونن به زندگیشون هم برسن.

مرسی مونیکا جان......بالاخره آدم باید اطلاعاتش بالا باشه خوبه دیگه....
حالا تا ببینیم قسمت چی باشه....

najma

New member
من یه زمانی اصلا توی این قضیه بایاس داشتم که طرف مقابلم حتما باید یک بیولوژیست باشه (حالا ژنتیک هم نبود ، شاخه های دیگه ، که بتونیم یه زوج علمی بشیم ) . ولی بعدا فهمیدم اصولا مردها چون دوست دارن حرف اول و آخر رو اونا بزنن و کم پیش میاد به نظر خانومه (جاهایی که به نفعشون نیست ) گوش بدن .... !! الان دیگه نظر قدیمم رو ندارم (نمونه های عینی دیدم ). بعد هم با عرض پوزش از آقایون بیولوژیست! اصولا مردای رشته ما زیاد رومنس نیستن ! نمیدونم چرا . منم خیلی برام مهمه طرف مقابلم رومانتیک و پروانه ای باشه :whistle: چون من خیلی آدم حساس و احساساتی هستم .
اولین فاکتور علاقه و انسانیته که دو تا آدم رو کنار هم نگه داره ، اگه بعد اینا خب دو نفر هم رشته ای هم باشن چه بهتر اما نباشن هم ملالی نیست . انسان باشه و شایسته و بهترین رشته خودش هم باشه و دغدغه اصلیش درس باشه که به هم بیایم و بتونه منو درک کنه که چرا کار خونه نمیکنم (اعتماد به نفسو دارید ؟! ):25r30wi:...

najma

New member
بچه ها به نظرتون مشكل ايجاد ميشه اگر مدرك زن بالاتر از مرد باشه
يا اين كه اصلا مرد مدرك نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
و چرا

آره به نظر من مشکل ایجاد میکنه . بخصوص زمانی که مرده مدرک نداشته باشه . خب هر چقدر طرف تحصیل کرده تر باشه و توی جامعه علمی رفت و آمد کرده باشه توی خیلی از مسائل درک و فهم پیدا میکنه .
بالاخره رفت و آمد با آدمای تحصیل کرده خیلی چیزا رو به آدم یاد میده .
خود ماها چقدر تغییر کردیم نسبت به قبل از دانشگاه رفتنمون . از مدل صحبت کردن و لباس پوشیدن بگیر تا تربیت بچه و ....

siteman

New member
من یه زمانی اصلا توی این قضیه بایاس داشتم که طرف مقابلم حتما باید یک بیولوژیست باشه (حالا ژنتیک هم نبود ، شاخه های دیگه ، که ................. و دغدغه اصلیش درس باشه که به هم بیایم و بتونه منو درک کنه که چرا کار خونه نمیکنم (اعتماد به نفسو دارید ؟! ):25r30wi:...

وای گفتی کار خونه....یعنی مامانم میگه تو باید دختر میشدی از بس تو اینقده من تو خونه کار میکنم خخخخخ

najma

New member
بچه ها من اسن فک نمیکردم اینقد نظرات متفاوت باشه خخخخ
راستش من تو دوران دانشگاه که بودم خب تو دانشکده ی مهندسی بودیم دیگه و چه پسر یا دختر همه فقط همدیگرو دیدند و تقریبا با خلق و خوی همدیگه آشنا بودن و همسر آینده شون رو از بین همه دیگه انتخاب میکردن تا کسی دیگه...
خلاصه اینجوریه که ذهن محدود میشه به رشته های مهندسی تا اینکههههههههههههههههههه بابام گفت یکی از بستگان دورمون دخترش داره مامایی میخونه اونم گزینه بدی نیس....:riz304: منم چند وقتیه درگیر اینم که آیا میشه یکی از بچه های مهندسی و دیگری از شاخه های علوم پزشکی...
البته خبری نیست ها و فقط خودم دارم با خودم بالا و پایین میکنم:whistle:

ماما ها خیلی مهربون و دلسوز و لطیف هستند و به خاطر رشتشون مادر های خوبی هم میشن . از جهت لطافت شما نمیتونید یک ماما رو با یک خانم مهندس مقایسه کنید .
این ماماها خیلی نازن ...
ولی خب بستگی داره شما اصلا هدفت از ازدواج بیشتر کدوم جنبش باشه .

Artmis.a

New member
من یه زمانی اصلا توی این قضیه بایاس داشتم که طرف مقابلم حتما باید یک بیولوژیست باشه (حالا ژنتیک هم نبود ، شاخه های دیگه ، که بتونیم یه زوج علمی بشیم ) . ولی بعدا فهمیدم اصولا مردها چون دوست دارن حرف اول و آخر رو اونا بزنن و کم پیش میاد به نظر خانومه (جاهایی که به نفعشون نیست ) گوش بدن .... !! الان دیگه نظر قدیمم رو ندارم (نمونه های عینی دیدم ). بعد هم با عرض پوزش از آقایون بیولوژیست! اصولا مردای رشته ما زیاد رومنس نیستن ! نمیدونم چرا . منم خیلی برام مهمه طرف مقابلم رومانتیک و پروانه ای باشه چون من خیلی آدم حساس و احساساتی هستم .
اولین فاکتور علاقه و انسانیته که دو تا آدم رو کنار هم نگه داره ، اگه بعد اینا خب دو نفر هم رشته ای هم باشن چه بهتر اما نباشن هم ملالی نیست . انسان باشه و شایسته و بهترین رشته خودش هم باشه و دغدغه اصلیش درس باشه که به هم بیایم و بتونه منو درک کنه که چرا کار خونه نمیکنم (اعتماد به نفسو دارید ؟! )...

سلام نجماجان
خانه دار باشه چطوره؟
292319_tooth.gif
خخخخخخخ

مرد خیلی رمانتیک چندش نیست یکم؟ بلاخره مردی گفتن زنی گفتن! حالا نه اینکه بد اخلاق و بی احساس باشه ولی دیگه خیلی رومانتیک هم...
11619_3550.gif

فکر کن شوهر آدم اینطوری باشه تا یه بحثی شد=>
469919_129fs3032531.gif

تازه مردی که انقد رومانتیک باشه خو توقع داره خانمش هم همون قدر رومانتیک باشه که واقعاً تصورش هم...
142719_iolaax0fo7j3d6d9.gif

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
مرسی مونیکا جان......بالاخره آدم باید اطلاعاتش بالا باشه خوبه دیگه....
حالا تا ببینیم قسمت چی باشه....

مبارکه هر دوتون باشه خخخخخ. عاغا بشینید درستون رو بخونید وسط درس فکر انداختین سرمون؟ ای خداااااااااااااا اصن من زن میخواممممممم ( دروغ گفتم دروغ گفتم خدایا به دل نگیر... هاهاها)

siteman

New member

آره به نظر من مشکل ایجاد میکنه . بخصوص زمانی که مرده مدرک نداشته باشه . خب هر چقدر طرف تحصیل کرده تر باشه و توی جامعه علمی رفت و آمد کرده باشه توی خیلی از مسائل درک و فهم پیدا میکنه .
بالاخره رفت و آمد با آدمای تحصیل کرده خیلی چیزا رو به آدم یاد میده .
خود ماها چقدر تغییر کردیم نسبت به قبل از دانشگاه رفتنمون . از مدل صحبت کردن و لباس پوشیدن بگیر تا تربیت بچه و ....
آره بنظر منم طرف باید تحصیل کرده باشه...و اون تغییراتی رو که گفتی قبل و بعد دانشگاه همهمون احساس کردیم.ولییییییی این عمومیت نداره
من یه پسر عمو ارم که اصلا درس نخونده ولی به اندازه ی یه فوق لیسانسه اطلاعات داره...از هر نو و هر چیز هم که بگی سر در میاره...
بعضی وقتا سوالات کامپیوتری ازم میپرسه که خودم هنگ میکنم:25r30wi:
ولی خب اینجور افراد هم کم هستن

siteman

New member
مبارکه هر دوتون باشه خخخخخ. عاغا بشینید درستون رو بخونید وسط درس فکر انداختین سرمون؟ ای خداااااااااااااا اصن من زن میخواممممممم ( دروغ گفتم دروغ گفتم خدایا به دل نگیر... هاهاها)
درستم بخون دیگه...بده از الان چشم و گوشت باز شه رفتی مجلس خواستگاری بدونی با خودت چن چندی خخخخخ
وقتش که برسه مادر جونت برات آستین بالا میزنه...منم هنوز بچه ام خخخخخ دارم تحقیق میکنم دیگه:28:

najma

New member
سلام نجماجان
خانه دار باشه چطوره؟

مرد خیلی رمانتیک چندش نیست یکم؟ بلاخره مردی گفتن زنی گفتن! حالا نه اینکه بد اخلاق و بی احساس باشه ولی دیگه خیلی رومانتیک هم...
تازه مردی که انقد رومانتیک باشه خو توقع داره خانمش هم همون قدر رمانتیک باشه که واقعاً تصورش هم...
142719_iolaax0fo7j3d6d9.gif

سلام قربونت برم . خوبی شما :sarma:؟
اتفاقا جدا از شوخی (الان به سایت من بر میخوره ، شرمنده سایت من جان ) زیاد خوشم نمیاد مرد کار خونه بلد باشه . :whistle:
راجه به رومنس بودن هم منظورم اینه که با وجود قوی بودن رومنس باشه ، مثلا کارهایی رو بلد باشه انجام بده که بقیه آقایون بلد نیستن . از جمله دلداری دادن !!!:whistle: یا مثلا دقت کردن به مسائل ریزی میتونه یک خانوم رو خوشحال کنه ، مثل خریدن هدیه های کوچولو . اینکه مثلا اگه من میگم یه چیزی چقدر قشنگه ، فرداش ببینم اونو خریده و برام آورده (البته نه چیز گرون ) و خلاصه از این دست کارا که خیلی از آقایون یا بلد نیستن یا متاسفانه فراموش میکنن چقدر برای خانوما اهمیت داره .
همینطور واکنش های احساسی منو نادیده نگیره . چون اکثرا حتی نمیتونن درک کنن که الان اون خانوم چرا خوشحاله یا چرا ناراحته یا داره گریه میکنه و ... ترجیح میدن خودشونو به زحمت نندازن ...

siteman

New member
حالا بزار ازدواج کنی و نزدیک سال نو خونه تکونی بشهووواونوقت آقتونم خونه تکونی که بلد نیس همش خودت باید کار کنی.خخخ
منم به اقتضای اینکه چون خواهر بزرگ نداشتیم بنابرین کارهای خونه رو چه به اختیار یا بلااجبار انجام میدادیم و یه چیزای یاد گرفتیم....
بعدشم تخصص خودم در هدیه دادنه خخخخخ

Artmis.a

New member
سلام قربونت برم . خوبی شما ؟
اتفاقا جدا از شوخی (الان به سایت من بر میخوره ، شرمنده سایت من جان ) زیاد خوشم نمیاد مرد کار خونه بلد باشه .
راجه به رومنس بودن هم منظورم اینه که با وجود قوی بودن رومنس باشه ، مثلا کارهایی رو بلد باشه انجام بده که بقیه آقایون بلد نیستن . از جمله دلداری دادن !!! یا مثلا دقت کردن به مسائل ریزی میتونه یک خانوم رو خوشحال کنه ، مثل خریدن هدیه های کوچولو . اینکه مثلا اگه من میگم یه چیزی چقدر قشنگه ، فرداش ببینم اونو خریده و برام آورده (البته نه چیز گرون ) و خلاصه از این دست کارا که خیلی از آقایون یا بلد نیستن یا متاسفانه فراموش میکنن چقدر برای خانوما اهمیت داره .
همینطور واکنش های احساسی منو نادیده نگیره . چون اکثرا حتی نمیتونن درک کنن که الان اون خانوم چرا خوشحاله یا چرا ناراحته یا داره گریه میکنه و ... ترجیح میدن خودشونو به زحمت نندازن ...

میسی آبجی شما خوبی؟

آره ولی من ترجیح میدم این چیزا رو بلد نباشه
84319_blushdown.gif

چون اولاً شک میکنم از کجا یاد گرفته؟
398719_boredsmiley.gif

و بعد هم چه تضمینی هست که فقط این کارا رو واسه ی من انجام بده؟
11619_3550.gif

در مورد کار خونه هم مشارکت حرف اول و آخر رو می زنه و تقسیم کار.
279419_biggestgrin.gif

بعداً نوشت: کلاً فکر کنم من یک مقدار با خانما متفاوتم چون کار خونه(کارای دخترونه) بلد نیستم ولی تعمیرات و کارای فنی خونه چرا خخخخخخخ.

آخرین ویرایش:

najma

New member
آره بنظر منم طرف باید تحصیل کرده باشه...و اون تغییراتی رو که گفتی قبل و بعد دانشگاه همهمون احساس کردیم.ولییییییی این عمومیت نداره
من یه پسر عمو ارم که اصلا درس نخونده ولی به اندازه ی یه فوق لیسانسه اطلاعات داره...از هر نو و هر چیز هم که بگی سر در میاره...
بعضی وقتا سوالات کامپیوتری ازم میپرسه که خودم هنگ میکنم:25r30wi:
ولی خب اینجور افراد هم کم هستن

تازه بر عکسش هم هست ، ادمای تحصیل کرده که درک و فهم پایینی دارن هم وجود دارن .

siteman

New member
84319_blushdown.gif

چون اولاً شک میکنم از کجا یاد گرفته؟
398719_boredsmiley.gif

279419_biggestgrin.gif
وای خدا مردم از خندههههههههه
خدایش راس میگه زیادی رمانتیک بودن هم شک برانگیزههههه
:25r30wi:

najma

New member
میسی آبجی شما خوبی؟

84319_blushdown.gif

چون اولاً شک میکنم از کجا یاد گرفته

11619_3550.gif

279419_biggestgrin.gif

مرسی عزیزم منم خوبم .
آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ، از اون لحاظ ! آره اینم هست خووووووووووووو !
ولی بعضیاشونم خودجوش بلدن ... اتفاقا چند روز پیشا بحث بود با دوستان که این چیزی که بنظر میرسه خودجوش بلده ، واقعا خودش بلد بوده عایا ؟
تقسیم کار رو هم خوب اومدی ، الان وقتی هر دو خارج از خونه کار میکنن واقعا درست نیست تو خونه یکیشون کار بکنه ، ولی دیگه مرده نزنه توی فاز آش شله قلم کار پختن و سفره آرایی :25r30wi: .

mehrshad

New member
درستم بخون دیگه...بده از الان چشم و گوشت باز شه رفتی مجلس خواستگاری بدونی با خودت چن چندی خخخخخ
وقتش که برسه مادر جونت برات آستین بالا میزنه...منم هنوز بچه ام خخخخخ دارم تحقیق میکنم دیگه:28:

خدایا تا ابد من بچه بمونم که کسی به من زن ندهههههههههههه ... به این اسیلوس هی زن بده تا دینش کامل بشه بفهمه میره خاستگاری 0 به 100 هست ..

najma

New member
حالا بزار ازدواج کنی و نزدیک سال نو خونه تکونی بشهووواونوقت آقتونم خونه تکونی که بلد نیس همش خودت باید کار کنی.خخخ
منم به اقتضای اینکه چون خواهر بزرگ نداشتیم بنابرین کارهای خونه رو چه به اختیار یا بلااجبار انجام میدادیم و یه چیزای یاد گرفتیم....
بعدشم تخصص خودم در هدیه دادنه خخخخخ

بابا کارای سنگین و مردونه رو که نمیگم ، مثلا آشپزی و سالاد درست کردن و کیک پختن و اینا رو میگم دوست ندارم مرد بلد باشه.
جدااااااااااااااااااااااااا ؟ مشکوک میزنیا ... پس هدیه هم دادی ... خودتو لو دادی سایت من جان :whistle:

siteman

New member
بابا کارای سنگین و مردونه رو که نمیگم ، مثلا آشپزی و سالاد درست کردن و کیک پختن و اینا رو میگم دوست ندارم مرد بلد باشه.
جدااااااااااااااااااااااااا ؟ مشکوک میزنیا ... پس هدیه هم دادی ... خودتو لو دادی سایت من جان :whistle:

آشپزی که نه بلد نیسم...برنجام شفته میشه خخخخخ
ولی سالاد رو بلااجبار میدن انجام بدیم هههه
بالاخره هرکس یه دورانی داشته و هدیه هم گرفته هم داده خخخخخخخ:motat:

بالا