رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

siteman

New member
یک موضوعی که چندوقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده
من همیشه دلم میخواست همسرآینده ام یک آدم فنی باشه ,یعنی فقط مهندس
نه به خاطراسمش یا کلاسش به چند دلیل
اول اینکه فکرمیکنم دنیای فکری من و همسرم باید یکی باشه یا حداقل شبیه هم باشه ,مثلا فک میکردم اگه یکی حقوق خونده باشه فضای فکریش با من خیلی متفاوته و زبون همو نمی فهمیم
دوم اینکه فکر میکنم کسی که مثل من ریاضی خونده باشه بعدش هم رشته های مهندسی قدرت تجزیه و تحلیل بالایی داره و این توی زندگی خیلی نقش مهمی داره
خلاصش این که میخواستم حرف همو بفهمیم و علائق مشترک داشته باشیم و در آینده هم در زمینه کار وتحصیل بتونیم به درد هم بخوریم
اما مدتیه که ذهنم درگیره و نمیدونم افکارم درسته یا نه ,با خودم میگم فهم و شعور علاوه بررشته تحصیلی به خیلی چیزای دیگه بستگی داره که میتونه کاملا نقش رشته تحصیلی رو از بین ببره
البته میدونم که دید من یک نگاه ایده آله نه واقعی
ازخانمها میخوام که منو راهنمایی کنن،البته آقایون هم نظر بدن خوشحال میشم
:riz304::riz304:

sara77

New member
من خودم به عن.ان یه دختر رشته ی تحصیلی طرفم خیلی برام مهمه خب واسه ÷سرا بستگی به خودشون داره که چه خصلتی رو برا همسرشو نبیشتر دوی دارن داشته باشه مثلا همین که گفتین ریاضی باشه که قدرت تجزیش بالا بنطرم خیلی تاثیر داره سطح فکر طرف با رشتش

Artmis.a

New member
ازدواج
11619_3550.gif

حالا ممکنه تا بیست سال دیگه تغییر کنم ولی منم موافقم دو هم رشته یا دو رشته ی نزدیک بهم بهتر میتونن همو درک کنن و کلاً بهتره.

نظرات واقعی من نسبت به ازدواج:

پ.ن: هیچ جا خونه ی بابا نمیشه

بعداً نوشت: سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم.

ba ba barghi

Well-known member

فهم و شعور علاوه بررشته تحصیلی به خیلی چیزای دیگه بستگی داره که میتونه کاملا نقش رشته تحصیلی رو از بین ببره

سلام
از روی این جمله 220 بار بنویس !!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

bacillus.bs

New member
خوبه هااا ولي يه عيبي داره
اين وسط بچه هاشون ديوونه ميشند:1dco2x0p1lilzhfpg1t
چون وقتي در مورد كار و رشتشون بحث مي كنند ديگه ول نمي كنند
الان توي خونه ي ما همين وضعه چون مامان و بابام هم رشتنددددد
دقيقا هم موقعي كه مي خوام فيلم ببينم شروع به بحث در مسايل كاري مي كنند
منم اين جوري:smiliess (2)::13:

Taraa

Well-known member

سلام
از روی این جمله 220 بار بنویس !!

خوبه هااا ولي يه عيبي داره
اين وسط بچه هاشون ديوونه ميشند
چون وقتي در مورد كار و رشتشون بحث مي كنند ديگه ول نمي كنند
الان توي خونه ي ما همين وضعه چون مامان و بابام هم رشتنددددد
دقيقا هم موقعي كه مي خوام فيلم ببينم شروع به بحث در مسايل كاري مي كنند
منم اين جوري:smiliess (2)::13:

:25r30wi::25r30wi:

Taraa

Well-known member
اینکه دو طرف همرشته باشن یه مزیته ولی نمیشه بعنوان یه اصل بهش نگاه کرد مگه اینکه خیلی برات مهم باشه که اینجور که داری میگی انگار خیلی برات مهمه ... توی ازدواج از اصول نباید کوتاه اومد چون بعدا دردسرساز میشه ولی از چیزای دیگه میشه کاملا راحت عبور کرد

skafild

New member
به نظر من هم رشته بودن برا يه زوج خيلي خوبه راحت ميتونن مسائل و مشكلات كاري همديگرو درك كنند اما بايد مواظب باشي مدرك تحصيلي خانمت بالاتر از خودت نباشه چون هيچ كس تضمين نمي كنه كه خانمت خودشو توي تمامي مسائل زندگي بالاتر از تو ندونده.

biochemista

New member
برای انتخاب یه همسر مناسب اولین ویژگی که باید در نظر داشته باشی اینه که "اخلاقش" خوبه و صبور هست یا نه ؟ "توقعاتش" حالت چشم و هم چشمی داره و تجملاتی هست یا نه؟ وگر نه هم رشته بودن که تفاهم نمی آره!!!!!!!! باید درکش از زندگی مشترک بالا باشه ......:28:

ghazal26

New member
سلام سايتمن جان،
يعني الان شما وسط كنكور داري به اين فكر ميكني رشته خانومت چي باشه؟!!:New (6):
بشين درستو بخون:mad_majidonline:
شوخي كردم داداشي البته ازدواج خيلي خيلي مطلب مهميه، هم رشته بودن شايد جالب باشه اما در كنارش يه اختلاف نظرهايي رو ممكنه ايجاد كنه كه براي بعضي ها درگيري ايجاد ميكنه البته هميشه هم اينطور نيستا... به نظر من به جاي اينكه به رشتش فكر كني به نزديك بودن افكار، اخلاق و عقايد طرف دقت كن. اگر هر دو شاگرد اول كلاس باشيد اما در مورد اينكه كدوم شهر زندگي كنيد اختلاف نظر داشته باشيد به نظرت ميتوني با يه معادله رياضي با هم حلش كنيد بعد با خوبي و خوشي كنار هم زندگي كنيد؟؟؟؟:28:
اميدوارم بهترين و مناسبترين دختر رو خدا سر رهت قرار بده :riz304:

bacillus.bs

New member
به نظر من هم رشته بودن برا يه زوج خيلي خوبه راحت ميتونن مسائل و مشكلات كاري همديگرو درك كنند اما بايد مواظب باشي مدرك تحصيلي خانمت بالاتر از خودت نباشه چون هيچ كس تضمين نمي كنه كه خانمت خودشو توي تمامي مسائل زندگي بالاتر از تو ندونده.

بچه ها به نظرتون مشكل ايجاد ميشه اگر مدرك زن بالاتر از مرد باشه
يا اين كه اصلا مرد مدرك نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
و چرا

mahsa.

New member
سلام همشهری..............

به نطر من تنها چیزی که تو زندگی مهم نیست رشته ی تحصیلی طرف مقابل سطح تحصیلات مهم اما رشته یوخ موهوم دیییر.

ghazal26

New member
بچه ها به نظرتون مشكل ايجاد ميشه اگر مدرك زن بالاتر از مرد باشه
يا اين كه اصلا مرد مدرك نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
و چرا

سلام باسيلوس جان، به نظرم خيلي مهم نيس وقتي دوتا زوج خيلي با شعور و روشنفكر باشن مشكلي ايجاد نميكنه
اما منكر طبيعت انسانها نميشه شد مردها ذاتن بالاتر بودن رو دوست دارن البته منظورم اين نيس كه اين يك رذيله اخلاقيه ها نه!
سعدي ميگه مردها توي 4چيز بهتره برتر از زنها باشن تا شادتر زندگي كنن:
1.قد 2.پول 3.سن 4.علم ....:28:البته نداشتن اينها منافاتي با زندگي مشترك نداره اما زنها به دليل قدرت بيان بيشتر اگر علم بالتري هم داشته باشند شايد همسرشون جولوشون كم بياره:smiliess (13):

leyla-h

New member
احساس میکنم هم رشته بودن گاهی اوقات رقابت بین طرفین ایجاد میکنه تا برتری خودشونو به طرف مقابل ثابت کنن و کدورت ایجاد میکنه، این خصوصیت هم برمیگرده به شخصیت طرفین که زندگی رو چطوری ببینن، به نظر من رشته تحصیلی اصلا ملاک خوبی برای ارزیابی طرف مقابل نیست رفتار و شخصیت طرف خیلی مهم تر از رشته اس، من خودم برام مهمه طرف تحصیلات داشته باشه و رشته شو دوست داشته باشه و تو اون زمینه موفق باشه (البته به جز بعضی رشته ها که دیگه نمیگم) هر چی باشه مهم نیست.

Artmis.a

New member
یه ضرب المثلی هست که میگه کبوتر با کبوتر سلول با سلول.:riz481:

البته با همکاری وزارت بهداشت و با تشکر از دست اندر کاران محترم من دامنه ی انتخابم وسیعتر شده:

1.سلولی و تکوین
2.سلولی کاربردی
3.سلولی و مولکولی

که به ترتیب اولویت نوشتم.

دلیل اینکه رشته ی خودم سومین انتخابه اینه که دیگه خیلی همرشته ات هم باشه(همکلاس) بعداً رقابت منفی پیش میاد و خطرناکه و هرکدوم در پی کوبیدن سر اون یکی به سنگه(رقیب در خانه و ما گرد جهان در فرار).:sdasdasd:

سلولی کاربردی هم بدین دلیل در انتخاب دوم قرار میگیره که رشته ی نوپائیه خو ممکنه طرف سنش از من کمتر باشه افت داره.:25r30wi:

سلولی و تکوین هم که مشکلی ندیدم توش.

خب من دیگه حرفی ندارم شاید بیست سال دیگه که تصمیم به ازدواج گرفتم رشته های جدیدتری هم بیاد که این دامنه ی انتخاب من باز وسیعتر شه. از مسئولین تقاضامندیم رسیدگی کنن.:auizz3ffy9vla57584x

خخخخخخخخخ کلاً باید ازدواج آسان باشه درصورتی که فرد مورد نظر صلاحیت های لازم را داشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

Delaram92

New member
به نظر خوبه که همسرم هم رشته ی من تباشه رشته واسم مهم نیست اخلاقه که مهمه.

Artmis.a

New member
به نظر خوبه که همسرم هم رشته ی من تباشه رشته واسم مهم نیست اخلاقه که مهمه.

خیلیا قبل ازدواج خودشونو با اخلاق نشون میدن!

هیچ سنجشی برای این معیار و دیانت تا قبل از ازدواج وجود نداره متاسفانه!

goleyakh

New member
به نظر من تو بعضی از رشته ها اگه هم رشته باشن خیلی بهتره و بهتر میتونن همو درک کنن مخصوصا تو رشته های علوم پزشکی .....

یه علتش اینکه مثلا چون تو این رشته ها شیفت شب دارن ،اگه یه خانومی همسرش ، هم رشتش باشه این قضیه و سختی کار و مشکلات دیگه اون خانوم رو خیلی بهتر میتونه درک کنه و همینطور بالعکس.....

monika.6

New member
تو زندگی انقدر مسائل و معیارهای مهمتری هست که من فکر میکنم این قضیه خیلی مهم نباشه یعنی باید اولویت بندی بشه وقتی شما میگی طرف باید مهندس باشه یعنی انتخاب های خودتون رو محدودتر میکنید و اینطوری احتمال اینکه فرد مورد نظر همونی باشه که شما میخواید کمتر میشه اینم تجزیه و تحلیل منه دیگه!

skafild

New member
اتفاقا رشته هم مهم مثل پزشكان كه معمولا با هم سر كشيك و مشكلات كاري خودشون كنار ميان كه اينم حاكي از درك متقابل از رشته و كارشونه
سلام همشهری..............

به نطر من تنها چیزی که تو زندگی مهم نیست رشته ی تحصیلی طرف مقابل سطح تحصیلات مهم اما رشته یوخ موهوم دیییر.

بالا