رانندگی خانمها

حسان

Well-known member
از مردن نمیترسما ولی استرس منو میکشه

آخییییییییییییییییی...... مرگ حقه......
ولی خداییش رانندگی یه مهارته که آقایون وارد تر هستن....
من یه دفعه پارک کردن یه آقایی رو دیدم کفم برید... با یه فرمون با حال پارک کرد... فکر کنم من میخواستم پارک کنم چندین فرمون میشد تازه به اون تمیزی نمیشد...

mehrshad

New member
خدایی دست فرمون خانوما ایییییفففففتییییضاحه...!!!! ینی هر وقت میبینم خانومی پشت رل نشسته سعی می کنم عمراااااا بهش نزدیک نشم!!!

pashmak

New member
یه تحقیق علمیه نشون میده مردها ماشین رو جزیی از بدنشون میدونن بخاطر همین رانندگیشون خوبه بجاش مغزشون رو چند مساله همزمان میتونه تمرکز کنه

mahnam

New member
نخیر اعتراض کردی....! سوختی برو بیرون! اینم شد مهارت!رانندگی با پاشنه 12 سانتی!
ماهم رانندگی میکنیم بدون کفش و جوراب!خوبه!

مکسین الکی بحث نکن !!! :tsimuzpzwoap1t9y3o7
چون این بخش نیاز به مهارت نداره!!!
اما این کار از هر کسی ساخته نیست ! حتی همه ی خانوما هم قادر به این کار نیستن!

mahnam

New member

خانومه که به خاطر بارداریش کارش اشتباهه! نه اینکه رانندگیش خوب نباشه! اتفاقا حتما همسرش خیلی به رانندگیش ایمان داشته که گذاشته با اون وضعیت بشینه پشت رل!!! نه؟؟!!! تصویر اول به نفع خانوما
اما راننده ی اون وسطیه که تابلوئه آقاس
اون اخریم که راننده نداره !
چرا الکی جو میدین خووو

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
آخییییییییییییییییی...... مرگ حقه......
ولی خداییش رانندگی یه مهارته که آقایون وارد تر هستن....
من یه دفعه پارک کردن یه آقایی رو دیدم کفم برید... با یه فرمون با حال پارک کرد... فکر کنم من میخواستم پارک کنم چندین فرمون میشد تازه به اون تمیزی نمیشد...

نه شیطونک جان
هر کاری که زیاد انجام بدی توش مهارت پیدا می کنی
ربطی به خانوم و آقا نداره !

mahnam

New member
khob ghabul konid dastfarmunetun bade.marda ham ashpazishun eftezahe! Harki kari dare dg

اصن!
نخوندی مهرشاد جان که تو اعترافات گفته بودم بنده به عنوان یه خانوم پارک دوبل می کنم در حد بنز؟؟ :a2d3:
اونم قبول ندارم !
چون خیلی از سر آشپزهای معروف دنیا آقایون هستن :smiliess (12):
حالا تو بلد نیستی یه نیمرو درست کنی همه ی آقایونو جمع نبند با خودت :tsimuzpzwoap1t9y3o7

BBT

New member
منم یه سوال دارم یکی جواب بده

چرا وقتی خانما تصادف میکنن اول آینه رو میبین و خودشون رو مرتب میکنن یعنی اینجا هم امید دارن .........

mikhak s

New member
منم یه سوال دارم یکی جواب بده

چرا وقتی خانما تصادف میکنن اول آینه رو میبین و خودشون رو مرتب میکنن یعنی اینجا هم امید دارن .........

کی گفته این کارو انجام میدن؟ اینها شایعه ای بیش نیستن. قبول دارم بعضی از خانم ها موقع رانندگی خیلی استرس دارن و حول میشن.ولی همشون اینطوری نیستن.

mahnam

New member
قهرمان رالی دنیاااااااااااااااا.

شما خانما که ادعای رالیتون شد

«از فضل پدر تو را چه حاصل»؟؟؟!!
همچین گفتین فک کردم با خود یارو طرفم!!! :smiliess (3):
اینجوری باشه ما هم از این مثالا داریم نه از اجنبی ها از خودمون
خانوم لاله صدیق

http://olumpezeshki.ir/forum/thread7649.html#post242742

MAHSABANOO

New member
وا کی گفته
1356970109.png
من رانندگیم حرف نداره
1353197618.png
تازه پارک دوبلام خیلیم خوشمل در میاد

kaveh1316

New member

خانومه که به خاطر بارداریش کارش اشتباهه! نه اینکه رانندگیش خوب نباشه! اتفاقا حتما همسرش خیلی به رانندگیش ایمان داشته که گذاشته با اون وضعیت بشینه پشت رل!!! نه؟؟!!! تصویر اول به نفع خانوما
اما راننده ی اون وسطیه که تابلوئه آقاس
اون اخریم که راننده نداره !
چرا الکی جو میدین خووو
حالا فهمیدم چرا زنا حق ندارن قاضی بشن ........... اخه اینا هم حکم کردن بود .همین کارا رو میکنین که دیتون نصفه هست .سهم الارث یک سوم و شهادت دادنتونم یک چهارم حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!

mahnam

New member
حالا فهمیدم چرا زنا حق ندارن قاضی بشن ........... اخه اینا هم حکم کردن بود .همین کارا رو میکنین که دیتون نصفه هست .سهم الارث یک سوم و شهادت دادنتونم یک چهارم حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!

از عقب افتادگی هامون تعریف و تمجید نکنیم !!!
در برخى كشورهاى اسلامى زنان، در محاكم حضور دارند و همانند مردان و بدون هيچ گونه محدوديتى و نيز بدون توجه به جنسيت انجام وظيفه مى كنند. اما در بعضى ديگر از كشورهاى اسلامى، زنان در شرايط محدود ترى عهده دار امر قضا هستند و فقط مى توانند راجع به احكام مدنى و خانواده رسيدگى و حكم صادر كنند و در برخى كشورها نيز اشتغال زنان در محاكم به عنوان قاضى ممنوع است و كار قضاوت و تصدى منصب قضا با مردان است.
در بسياري از كشورهاي غیر اسلامي شغل قضاوت براي زنان امري پذيرفته شده و قانوني و معمولي تلقي ميشود و هيچ مانع قانوني و عرفي از اين نظر فراروي زنان قرار ندارد. زنان به حسب علاقه و شايستگي خود، مي توانند مناصب مختلف قضايي را به دست آورند و رياست محاكم و رسيدگي به جرايم و صدور حكم را به عهده بگيرند. در كشورهاى اروپايى و آمريكايى زنان مانند مردان به كار قضاوت مشغول هستند و رياست دادگاهها را نيز برعهده دارند و همچنين در محاكم بين المللى حضورى چشمگير دارند.
بر اين اساس كه در اسناد بين المللى حقوق بشر هرگونه تبعيض براساس جنسيت محكوم است و زن و مرد در انتخاب شغل با دارابودن شرايط آزادند و بر امكان دستيابى زنان به هر نوع مشاغل و مناصب دولتىو عمومىازجمله قضاوت همانند مردان تأكيد شده است. يكي از موارد حقوق اتباع، حق اشتغال زنان در امور قضايي است كه به طور مساوي و بدون تبعيض جنسيتي بايد رعايت گردد ،قضاوت يك حق مدني و سياسي است كه در اعلاميه حقوق بشر و ساير اسناد بين المللي براي همه افراد به طور مساوي و برابر و بدون در نظر گرفتن تمايزات جنسيتي و ... به رسميت شناخته شده است.

بالا